Biznis je to,vreme ce pokazati hoce li se ovo obistiniti da Rusija izda Srbiju i pusti niz vodu, da smo mali jesmo ali nas nisu jos pregazili.Sloveniju i Hrvatsku jesu oni cim je prpa dizu noge i pokoravaju se, ponasaju se ki prostitutke.Krokodil Behko wrote:radeta62 wrote:Sheval,Sheval wrote:Haj ti naoštri nož,eto Turaka s istoka i ustaša sa zapada.
Mozda nisi pratio ruska vojska i srpska imali su skoro vojnu vezbu trenirali smo malo, sa istoka srbiji vise nepreti opasnost
Putin je izvrsio defile vojske Srbije da vidi sa cime raspolaze, otisao je zadovoljan dok u EU i preko okeana skripucu zubima
i drze tajne sastanke ni sami nisu svesni sta se desava.
Eeee moj Radeta, Radeta
Vidi jednu stvar... ti dođeš ovdje i kažeš "Rusi" i svi dobiju ospice.
Isto tako, ako ja kažem "Turci" i vi ćete dobiti ospice.. Zar ne?
A baš ovih dana, Putin će biti (ako već nije) u tom istom Istambulu, da pregovara s Erdoganom o utrostručenju trgovine. Budete li puno vikali protiv Turaka, Putin će vam lupiti poštenu šljagu. Već sam ti rekao zbog čega je to ali ti ne vjeruješ. Mi smo mali, Radeta, bolan radeta, mi smo mali. Naše je da preživimo, a njihovo je da nam svima kroje kapu.
Nema tu ni P od prijateljstva. Samo ti se učinilo. Uvjeravam te da bi Rusija pustila Srbiju niz vodu, čak i zbog te Turske, a o nekoj uticajnijoj zapadnoj zemlji da i ne govorimo.
Sociolozi: 'Mladi u Hrvatskoj su zadojeni nacionalizmom'
Moderator: Krokodil Behko
Re: Sociolozi: 'Mladi u Hrvatskoj su zadojeni nacionalizmom'
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
ma nije to bitno njima, sto obraza nemaju i pokoravaju se, neka... bitno je mrznja prema srbinu...
a sto ih drugi kara kako oce, ako rado se natrce
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
radeta62 wrote:Mi imamo korektne odnose, imamo povlastice koje nema niko u svetu i u Rusiju mozemo da izvezemo sve od igle do lokomotive bez carine.Krokodil Behko wrote:Od dobro obaviještenog izvora, doznajem da Rusi imaju presudan uticaj u Srbiji.radeta62 wrote:Da ali uvek na nagovor spoljneg faktora jer sami to nikada nisu bili u stanju da izvedu,drugrankovic wrote:normalno da bi zazivelo od ustasa nikad nije moglo... i prvu jugoslaviju su ustase paveliceve rusile a i drugu...
Da li su oni vanjski ili unutarnji faktor?
Šta misliš o poznatom ateriranju Miteranda u SA, 1992. godine? U čiju je korist bilo?
Zato sada u Srbiji nicu fabrike ko pecurke posle kise...Radeta se samo smeska i peva nakrivicu kapu rodila mi njiva al' ce baca lepo da uziva....
u srbiji nicu fabrike?!
stas izvest u rusiju kad nemate skoro nista a i oni sami neznaju sta ce sa svojim srotom osim energetskih sirovina...preplavili ste europu,Bosna je jos majka naspram Srbije..
imam ja dodira sa ljudima iz srbije,nekima sma pomogao koliko sma mogao,jadni su i bijedni do kraja,naskroz...da ne pricam dugu pricu,nije mjesto ovdje...ali srbija je spala na prosjakluk...nemoj to da porices
Gledas li ti RTS..okreni antenu ako kablovska nema nasu televiziju..Vucic svake nedelje otvara novu fabriku.... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9843 times
- Been thanked: 11600 times
radeta62 wrote:Biznis je to,vreme ce pokazati hoce li se ovo obistiniti da Rusija izda Srbiju i pusti niz vodu, da smo mali jesmo ali nas nisu jos pregazili.Sloveniju i Hrvatsku jesu oni cim je prpa dizu noge i pokoravaju se, ponasaju se ki prostitutke.Krokodil Behko wrote:
Eeee moj Radeta, Radeta
Vidi jednu stvar... ti dođeš ovdje i kažeš "Rusi" i svi dobiju ospice.
Isto tako, ako ja kažem "Turci" i vi ćete dobiti ospice.. Zar ne?
A baš ovih dana, Putin će biti (ako već nije) u tom istom Istambulu, da pregovara s Erdoganom o utrostručenju trgovine. Budete li puno vikali protiv Turaka, Putin će vam lupiti poštenu šljagu. Već sam ti rekao zbog čega je to ali ti ne vjeruješ. Mi smo mali, Radeta, bolan radeta, mi smo mali. Naše je da preživimo, a njihovo je da nam svima kroje kapu.
Nema tu ni P od prijateljstva. Samo ti se učinilo. Uvjeravam te da bi Rusija pustila Srbiju niz vodu, čak i zbog te Turske, a o nekoj uticajnijoj zapadnoj zemlji da i ne govorimo.
Eto, vidjeli smo već. Rusija vas je jučer pustila niz vodu, ono baš ofirno.
Kažu ništa od južnog toka, libo nas za Srbiju, gas ide u Tursku.
Neki komentar?
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14592 times
- Been thanked: 10073 times
Jutros cujem ovu vijest na TVu .
I nesto mi bi smijesno (radi nas i busanja u prsa istorijskom bracom, sa bilo koje strane)
prc
I nesto mi bi smijesno (radi nas i busanja u prsa istorijskom bracom, sa bilo koje strane)
prc
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Nije do Rusije, Bugari zajedno sa EU i amerikom koce projekat, prati izjavu austrijske nafne kompanije koja je potpisala ugovor, osudjuje postupke eu.Politika ali Rusija ce prodavati gas Kini,Turskoj ...nece izgubiti nista gubi samo juzni deo evrope.
Ova vest potvrdjuje moju tvrdnju da projekat EU nece opstati, ameri ce sve uraditi da francusku sobaricu (citaj evropu) drzi pod svojom sapom i na svom qurcu.Julia-Klara wrote:Jutros cujem ovu vijest na TVu .
prc
Kome smeta energetska stabilnost Evrope? Amerima jer gube uticaj na sobaricu zbog energetske zavisnosi EU od Rusije.
Da li je srbija u potpunosti plinificirana? Republika Hrvatska jeste.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

radeta62 wrote:Nije do Rusije, Bugari zajedno sa EU i amerikom koce projekat, prati izjavu austrijske nafne kompanije koja je potpisala ugovor, osudjuje postupke eu.Politika ali Rusija ce prodavati gas Kini,Turskoj ...nece izgubiti nista gubi samo juzni deo evrope.
Iz dobro obavještenih izvora, dolazi vijest da je to zbog niske cijene energenata, pa nemaju računa da prave plinovod. Zato se Austrija i žali, jer boli njih, oni bi sad kupovali jeftino, ali Rusi nemaju računa pa će vas zajedno s Austrijom, pustiti niz vodu, a plin će prodavati Turcima.
Ode Putko da poljubi Erdogana u bulju
- drugrankovic
- Inventar foruma

krokodajkl taj tvoj erdogan moze da popusi i putinu i svima nama pride... kad vec psujes a znamo zasto... nemoj se pravis lud
jes putin ce baliji da se ulizuje... zna turcin da mora i voli pare...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Zamolio bih te da mi citiraš tu moju psovku?drugrankovic wrote:krokodajkl taj tvoj erdogan moze da popusi i putinu i svima nama pride... kad vec psujes a znamo zasto... nemoj se pravis lud
Ili s tom izmišljotinom, želiš samo prikriti svoje psovke? Zapravo, vulgaran si i bez psovanja.
Isto je to svugdje, narod je zadojen mržnjom.drugrankovic wrote:ma nije to bitno njima, sto obraza nemaju i pokoravaju se, neka... bitno je mrznja prema srbinu...
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
Kako mi objasni rusi nasli glupe turke da im prodaju gas po vecoj ceni pa nebi gasovod samo rusi pravili ako si dobro informisan.Krokodil Behko wrote:radeta62 wrote:Nije do Rusije, Bugari zajedno sa EU i amerikom koce projekat, prati izjavu austrijske nafne kompanije koja je potpisala ugovor, osudjuje postupke eu.Politika ali Rusija ce prodavati gas Kini,Turskoj ...nece izgubiti nista gubi samo juzni deo evrope.
Iz dobro obavještenih izvora, dolazi vijest da je to zbog niske cijene energenata, pa nemaju računa da prave plinovod. Zato se Austrija i žali, jer boli njih, oni bi sad kupovali jeftino, ali Rusi nemaju računa pa će vas zajedno s Austrijom, pustiti niz vodu, a plin će prodavati Turcima.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

radeta62 wrote:Kako mi objasni rusi nasli glupe turke da im prodaju gas po vecoj ceni pa nebi gasovod samo rusi pravili ako si dobro informisan.Krokodil Behko wrote:radeta62 wrote:Nije do Rusije, Bugari zajedno sa EU i amerikom koce projekat, prati izjavu austrijske nafne kompanije koja je potpisala ugovor, osudjuje postupke eu.Politika ali Rusija ce prodavati gas Kini,Turskoj ...nece izgubiti nista gubi samo juzni deo evrope.
Ne po većoj, nego po manjoj za 6%
A Turci mi i ne liče na glupake. Eto ih među 20 najnaprednijih, pa tako da više ne stoji priča "zaostali smo zato što smo bili pod Turcima". Zaostaju samo dvije zemlje; BiH i Srbija, a znamo šta nam je zajedničko.
Inače, tema je o mladima u HR, pa tako da bi se trebali vratiti temi.
.. .hihiradeta62 wrote:Gledas li ti RTS..okreni antenu ako kablovska nema nasu televiziju..Vucic svake nedelje otvara novu fabriku....
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
..putinu kapa do poda krk nastupa sadaradeta62 wrote:Nije do Rusije, Bugari zajedno sa EU i amerikom koce projekat, prati izjavu austrijske nafne kompanije koja je potpisala ugovor, osudjuje postupke eu.Politika ali Rusija ce prodavati gas Kini,Turskoj ...nece izgubiti nista gubi samo juzni deo evrope.
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Stvarno ste nadojeni nacionalizmom srbin i Srbija vam je u glavi i dok spavate...Krokodil Behko wrote:radeta62 wrote:Kako mi objasni rusi nasli glupe turke da im prodaju gas po vecoj ceni pa nebi gasovod samo rusi pravili ako si dobro informisan.Krokodil Behko wrote:radeta62 wrote:Nije do Rusije, Bugari zajedno sa EU i amerikom koce projekat, prati izjavu austrijske nafne kompanije koja je potpisala ugovor, osudjuje postupke eu.Politika ali Rusija ce prodavati gas Kini,Turskoj ...nece izgubiti nista gubi samo juzni deo evrope.
Ne po većoj, nego po manjoj za 6%
A Turci mi i ne liče na glupake. Eto ih među 20 najnaprednijih, pa tako da više ne stoji priča "zaostali smo zato što smo bili pod Turcima". Zaostaju samo dvije zemlje; BiH i Srbija, a znamo šta nam je zajedničko.
Inače, tema je o mladima u HR, pa tako da bi se trebali vratiti temi.
Kako ovo da shvatim kao hrvatski nacionalizam...laganini wrote:..putinu kapa do poda krk nastupa sadaradeta62 wrote:Nije do Rusije, Bugari zajedno sa EU i amerikom koce projekat, prati izjavu austrijske nafne kompanije koja je potpisala ugovor, osudjuje postupke eu.Politika ali Rusija ce prodavati gas Kini,Turskoj ...nece izgubiti nista gubi samo juzni deo evrope.
- drugrankovic
- Inventar foruma

to reče turčin medju naprednima? aha poglej im serije i vidi kako zive... i dalje praistorija i teski zaostatak... zidine od kuca, kavezi... tamo je i dalje 13 vjek...