Moderator: spacebound
Potpisujem! Gledam ove svoje rođake u dalmaciji (moje tovariće), više od pola ih se rastalo a isti ti meni govore da se ženim, čija god žena je na rivi popila kapućino, više je nije dobio kući. Džaba vile sa bazenima, džaba med i mlijeko, riva je riva, oće bit usko-gradske gospoje i džaba sve. Ja ponekad (!?!) znam biti zločest pa rečem:"Iz opanaka u štikle!"Krokodil Behko wrote:Pa mogu ti reći, da ih razumijem. Ni "naše" nisu puno vrijednije od srpkinja.
Čim im se pomene selo, ili nedaj bože nekakav skromniji život u predgrađu, bježe glavom bez obzira i u galopu. Nije ni čudo što zaostajemo za Evropom sa ovakvim ženama.
Moram aplicirati za par Albanki.
Kod nas bi se to reklo, najgore je kad se opanak popapuči, pa nit je opanak nit je papuča.tovar wrote:Potpisujem! Gledam ove svoje rođake u dalmaciji (moje tovariće), više od pola ih se rastalo a isti ti meni govore da se ženim, čija god žena je na rivi popila kapućino, više je nije dobio kući. Džaba vile sa bazenima, džaba med i mlijeko, riva je riva, oće bit usko-gradske gospoje i džaba sve. Ja ponekad (!?!) znam biti zločest pa rečem:"Iz opanaka u štikle!"Krokodil Behko wrote:Pa mogu ti reći, da ih razumijem. Ni "naše" nisu puno vrijednije od srpkinja.
Čim im se pomene selo, ili nedaj bože nekakav skromniji život u predgrađu, bježe glavom bez obzira i u galopu. Nije ni čudo što zaostajemo za Evropom sa ovakvim ženama.
Krokodil Behko wrote:Kod nas bi se to reklo, najgore je kad se opanak popapuči, pa nit je opanak nit je papuča.tovar wrote:Potpisujem! Gledam ove svoje rođake u dalmaciji (moje tovariće), više od pola ih se rastalo a isti ti meni govore da se ženim, čija god žena je na rivi popila kapućino, više je nije dobio kući. Džaba vile sa bazenima, džaba med i mlijeko, riva je riva, oće bit usko-gradske gospoje i džaba sve. Ja ponekad (!?!) znam biti zločest pa rečem:"Iz opanaka u štikle!"Krokodil Behko wrote:Pa mogu ti reći, da ih razumijem. Ni "naše" nisu puno vrijednije od srpkinja.
Btw, seoske cure iz BiH, sad su ti po fejsu golišavije od gradskih gospojica, a gospojice su mi nekako pomalo frigidne.
tovar wrote:Pa mi razmišljamo isto kao da smo braća! Uvjeravam te kao brata, ima još nade za nas, kad tad doći će neka koja će nam (svakom ponaosob) zavrtiti glavom (i gornjom i donjom) pa ju nećemo pitati da li je iz Donje mahale ili iz Gornje kučilovine. Ja vjerujem u to.
Uvažena i nadasve velecjenjena gospođo Brams!gospođa Brams wrote:Ovi se čude procesu urbanizacije kao da je od jučer
To "uvoženje" mladenki nije nikakvo dugoročno rješenje, i uopće ne adresira pravi problem, samo ga odgađa
a kako stojis sa bikovima,vidi se da se razumijes...,znas ono kad trebaju zenku oplodit pa promase-onda treba biku ono rukom nagodit da bi se dogodilo "ono",ma zans vec ?tovar wrote:Trebaš li zaposlenika na farmi? Ja bih volontirao, rođeni farmer, jašem ko najbolji kauboj, živim za rodeo, muzem sa obadvije ruke ...String wrote:Jesu li hranjene koncentratom ili ?
Uzeo bih i ja jedno 10 komada da vidim kako ce mi ici....poslije bih, naravno, prosirio farmu...
Ma nema problema, ja ko pravi profi. Samo ti dođi i nastavi se, ja ću nabaviti bika i sve ću ti zorno predočiti. Bik će biti zadovoljan, za to se nemoj brinuti.camargue wrote:a kako stojis sa bikovima,vidi se da se razumijes...,znas ono kad trebaju zenku oplodit pa promase-onda treba biku ono rukom nagodit da bi se dogodilo "ono",ma zans vec ?tovar wrote:Trebaš li zaposlenika na farmi? Ja bih volontirao, rođeni farmer, jašem ko najbolji kauboj, živim za rodeo, muzem sa obadvije ruke ...String wrote:Jesu li hranjene koncentratom ili ?
Uzeo bih i ja jedno 10 komada da vidim kako ce mi ici....poslije bih, naravno, prosirio farmu...![]()
Oprosti si ako misliš da sam pretjerao. Ja se također pokušavam ovdje samo našaliti a vidim da mi treba još malo vremena da si ovdje naučim odrediti "pravu mjeru". Spontana neposrednost (nepromišljenost) me uvijek skupo koštala. Nikako te nisam htio povrijediti.camargue wrote:ti ozbiljno a ja se malo zezam
Poštovani tovare!tovar wrote:Uvažena i nadasve velecjenjena gospođo Brams!gospođa Brams wrote:Ovi se čude procesu urbanizacije kao da je od jučer
To "uvoženje" mladenki nije nikakvo dugoročno rješenje, i uopće ne adresira pravi problem, samo ga odgađa
Moram vam reći, bez obzira na moj društveno-statusni položaj, stručnu osposobljenost i pozamašno obrazovanje, ja nikada nisam prestao biti seljak u duši. Svesrdno se nadam da će te ipak moći iznaći razumijevanja za seljačinu poput mene s obzirom na vašu iznimnu velikodušnost. Također se nadam da će te smoći snage da uvažite moju osobnu iskrenost kao i moju spoznaju da točno znam gdje je moje mjesto pod ovim suncem.
Ljubim ruke!
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests