sumnjam...naprotiv,njeni su istrenirani da stezu,nesto ako bodibilderiradeta62 wrote:Vaginalni misici mora da su stradali?Julia-Klara wrote:njen problem s kim je spavala i sa koliko njih![]()
i njeno pravo da zeli brak i porodicu
Promiskuitet
Moderator: spacebound
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Spavala sa 10.091 muškarcem, sada želi brak i porodicu
Nebi ja tu nista diro, hvala joj unapred...mogli bi samo kafu popiti zajednoSalahuddin wrote:Ma jok bolan. To ti je cvrsce od brzoreznog celika sa kobaltom.radeta62 wrote:Vaginalni misici mora da su stradali?Julia-Klara wrote:njen problem s kim je spavala i sa koliko njih![]()
i njeno pravo da zeli brak i porodicu
E jes joj zivot, ta nije imala vremena ni da podigne gacice, a mozda ih nije ni nosila....mrki62 wrote:Žena zna da živi život
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Dva posto ovoga sto ova zenska priča nije istina niti zvuči logično.
Prvo,neko joj utjero qrac na silu sa 18 nakon cega je ona dobila jaku zelju za qrcem-čista laž,takve žene ostanu oštećene na drugi način.
Drugo,par godina poslije osamnaeste bavila se striptizom,pa onda kurvanjem.Znači sa dvadeset i nesto krenula u kruvanje.Sad ima trideset i šest.Uzmite lijepo digitron pa sračunajte,znači ona je 15 godina ama baš sve i jedan dan u godini imala redaljke,koliko vam to zvuči normalno da moze bilo ko izdrzati?
Ama bas sve i jedan dan,znaci nista menstruacije,nista prehlade gripe,nista stomak je nekad bolio,nista upala rodnice i mokracnih kanala,znaci ako to oduzmemo koliko je to dana?A koliko musterija?
Trece,proguglala sam je,ona je jedna vrlo ružna žena-nema tu dvojbe.Sve naše forumašice su za nju princeze.(ovo ću potkrijepiti slikama)
Zar vam djeluje logično da jedna ruzna zena ima sve vrijeme aman sve vrsne advokate političare doktore?Preko deset hiljada njih??
Baš ona eto pokupila svu kremu moguću,ostalima ostali ostaci.
Takvi ljudi kakve spominje uzimaju iz Rusije od 15 godina prostitutke.Ne neku istrosenu ruznu sa 36.To je tako.
Tako je jedna kod nas govorila da njoj dolaze vazni ljudi,kao ne trosi se svakim,kao da je bitno trosi li te profesor muzickog,pekar ili sekretar,tebe ljudi sine buše ko švicarski sir,kita je kita.
Ali eto tako se one prave vazne i pišu knjige,ove naše ko Nives kopiraju,sve je to jedna velika bijeda i jad.
Ljudi ama baš ništa u zivotu ne znaju pa idemo biti nemoralni i hvaliti se time.
A ovce popuše i još plate knjigu.
Prvo,neko joj utjero qrac na silu sa 18 nakon cega je ona dobila jaku zelju za qrcem-čista laž,takve žene ostanu oštećene na drugi način.
Drugo,par godina poslije osamnaeste bavila se striptizom,pa onda kurvanjem.Znači sa dvadeset i nesto krenula u kruvanje.Sad ima trideset i šest.Uzmite lijepo digitron pa sračunajte,znači ona je 15 godina ama baš sve i jedan dan u godini imala redaljke,koliko vam to zvuči normalno da moze bilo ko izdrzati?
Ama bas sve i jedan dan,znaci nista menstruacije,nista prehlade gripe,nista stomak je nekad bolio,nista upala rodnice i mokracnih kanala,znaci ako to oduzmemo koliko je to dana?A koliko musterija?
Trece,proguglala sam je,ona je jedna vrlo ružna žena-nema tu dvojbe.Sve naše forumašice su za nju princeze.(ovo ću potkrijepiti slikama)
Zar vam djeluje logično da jedna ruzna zena ima sve vrijeme aman sve vrsne advokate političare doktore?Preko deset hiljada njih??
Baš ona eto pokupila svu kremu moguću,ostalima ostali ostaci.
Takvi ljudi kakve spominje uzimaju iz Rusije od 15 godina prostitutke.Ne neku istrosenu ruznu sa 36.To je tako.
Tako je jedna kod nas govorila da njoj dolaze vazni ljudi,kao ne trosi se svakim,kao da je bitno trosi li te profesor muzickog,pekar ili sekretar,tebe ljudi sine buše ko švicarski sir,kita je kita.
Ali eto tako se one prave vazne i pišu knjige,ove naše ko Nives kopiraju,sve je to jedna velika bijeda i jad.
Ljudi ama baš ništa u zivotu ne znaju pa idemo biti nemoralni i hvaliti se time.
A ovce popuše i još plate knjigu.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
sisa otegnuta ko čarapa
jah jah.........sve sultanije svijeta da se skupe nebi joj do gleznja došle..........posebna je.....svi veliki ljudi baš samo nju čekaju vene sijeku i sa zgrada skaču
jah jah.........sve sultanije svijeta da se skupe nebi joj do gleznja došle..........posebna je.....svi veliki ljudi baš samo nju čekaju vene sijeku i sa zgrada skaču
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4456 times
- Been thanked: 3424 times
- Status: Online
Hmm. Bas me zanima koliko ih je analno a koliko vaginalno.
Zeleni, ima'l ta statistika?
Zeleni, ima'l ta statistika?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Normalno je za te godine da su otegnute, usta su joj velika.... 

- Melek
- Deer Hunter

Ma sta fali sisama, bas su ok..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
Zazi se ne svidjaju.Melek wrote:Ma sta fali sisama, bas su ok..
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19370 times
A ko njoj osporava pravo na brak.
Ne znam otkud takvi komentari.
Ako smo njenu pricu okrenuli na zezanciju nismo
pozivali na linč doticne.
Sta me briga s kim je spavala i hoce li se udavati.
Meni je vijest samo smijesna.
- Melek
- Deer Hunter

OK, nego jesu li i tvoje sise 'nake?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19370 times
Zenska posla, krivo im sto nisu imale vise momaka, ljubomora.......dizu nos.. 
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
..ta ti nije imala kad ni oka sklopit....Maja wrote:A ko njoj osporava pravo na brak.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9990 times
- Been thanked: 11866 times
Zagorka wrote: sisa otegnuta ko čarapa![]()
Ruska faca oriđinale. Znam, imao sam posla s par njih
Budi žigolo, ko ti brani, budi muška qurva.tovar wrote:A gđa Brams napisala da je predmetna gospođica "svoje pošteno zaradila". Pa to je to, ja prvi sam predmetnoj samo zavidan. Kako ja ne mogu ni deset kuna ležeći zaraditi i to "pošteno" kao i ona.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
E, nek si mu reklaMaja wrote:Dodji pa vidi.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
Uzmimo da se dotična gospođica bavila legalnim poslom, što pretpostavljam da jest, budući da je javno sa svojim identitetom istupila s opisom svoje karijere i još je nitko nije priveo, ona je svoje novce zaradila pošteno u smislu da je pružala usluge za koje je eto određena tržišna cijena i za njih dobivala novac. A sad, koliko je taj posao moralno upitan, u to ne želim ulaziti. Međutim, ako netko misli da je to samo tako, pa tko ga priječi, pravac Australija i nek bude eskort dama. Ja mislim da taj posao uopće nije jednostavan i osobno, sve i kad bih imala mentalni sklop koji mi govori da je to samo posao, mislim da to ne bih mogla baš samo tako raditi.tovar wrote:A gđa Brams napisala da je predmetna gospođica "svoje pošteno zaradila". Pa to je to, ja prvi sam predmetnoj samo zavidan. Kako ja ne mogu ni deset kuna ležeći zaraditi i to "pošteno" kao i ona.
Koliko su sad te brojke istinite, a koliko ona laže, u to također ne želim ulaziti jer nisam bila među njenim nogama sve te godine pa ne znam. Samo ću reći da je brojka i suviše senzacionalna.
somehow I manage