sumnjam...naprotiv,njeni su istrenirani da stezu,nesto ako bodibilderiradeta62 wrote:Vaginalni misici mora da su stradali?Julia-Klara wrote:njen problem s kim je spavala i sa koliko njih![]()
i njeno pravo da zeli brak i porodicu

Moderator: spacebound
sumnjam...naprotiv,njeni su istrenirani da stezu,nesto ako bodibilderiradeta62 wrote:Vaginalni misici mora da su stradali?Julia-Klara wrote:njen problem s kim je spavala i sa koliko njih![]()
Nebi ja tu nista diro, hvala joj unapred...mogli bi samo kafu popiti zajednoSalahuddin wrote:Ma jok bolan. To ti je cvrsce od brzoreznog celika sa kobaltom.radeta62 wrote:Vaginalni misici mora da su stradali?Julia-Klara wrote:njen problem s kim je spavala i sa koliko njih![]()
E jes joj zivot, ta nije imala vremena ni da podigne gacice, a mozda ih nije ni nosila....mrki62 wrote:Žena zna da živi život
Zazi se ne svidjaju.Melek wrote:Ma sta fali sisama, bas su ok..
..ta ti nije imala kad ni oka sklopit....Maja wrote:A ko njoj osporava pravo na brak.
Ne znam otkud takvi komentari.
Ako smo njenu pricu okrenuli na zezanciju nismo
pozivali na linč doticne.
Sta me briga s kim je spavala i hoce li se udavati.
Meni je vijest samo smijesna.
Zagorka wrote:sisa otegnuta ko čarapa![]()
jah jah.........sve sultanije svijeta da se skupe nebi joj do gleznja došle..........posebna je.....svi veliki ljudi baš samo nju čekaju vene sijeku i sa zgrada skaču
Budi žigolo, ko ti brani, budi muška qurva.tovar wrote:A gđa Brams napisala da je predmetna gospođica "svoje pošteno zaradila". Pa to je to, ja prvi sam predmetnoj samo zavidan. Kako ja ne mogu ni deset kuna ležeći zaraditi i to "pošteno" kao i ona.
E, nek si mu reklaMaja wrote:Dodji pa vidi.
Uzmimo da se dotična gospođica bavila legalnim poslom, što pretpostavljam da jest, budući da je javno sa svojim identitetom istupila s opisom svoje karijere i još je nitko nije priveo, ona je svoje novce zaradila pošteno u smislu da je pružala usluge za koje je eto određena tržišna cijena i za njih dobivala novac. A sad, koliko je taj posao moralno upitan, u to ne želim ulaziti. Međutim, ako netko misli da je to samo tako, pa tko ga priječi, pravac Australija i nek bude eskort dama. Ja mislim da taj posao uopće nije jednostavan i osobno, sve i kad bih imala mentalni sklop koji mi govori da je to samo posao, mislim da to ne bih mogla baš samo tako raditi.tovar wrote:A gđa Brams napisala da je predmetna gospođica "svoje pošteno zaradila". Pa to je to, ja prvi sam predmetnoj samo zavidan. Kako ja ne mogu ni deset kuna ležeći zaraditi i to "pošteno" kao i ona.