spacebound wrote: 02 Jun 2024, 11:56A on 10 godina stariji, trebala sam ga sutnut nek se skotrlja do potokaZanki wrote: 02 Jun 2024, 11:54
![]()
Koja provokacija
I šta da im na to rećes![]()
Ko biva hoće te nasmijati
A problem stoji![]()
![]()
Skotrljat
Moderator: VIP

spacebound wrote: 02 Jun 2024, 11:56A on 10 godina stariji, trebala sam ga sutnut nek se skotrlja do potokaZanki wrote: 02 Jun 2024, 11:54
![]()
Koja provokacija
I šta da im na to rećes![]()
Ko biva hoće te nasmijati
A problem stoji![]()
![]()

Jel dalmatinac onaj šareni

I meni tako nekad,ko da smo stranciMorgen wrote: 02 Jun 2024, 11:19 Dobro jutro
Natekla ko bumbar, rodjeni mobilni me nije prepoznao morala sam šifru da kucam
Artur![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
PaArthur Dent wrote: 02 Jun 2024, 11:13ama cekaj, pa baska sta mislite sta ja radim? dosao na forum da se nekom kurcim nesta? ono, vid me sto ja imam i sto mogu? ufatila me kriza tih godina bajagi?HAVANA wrote: 01 Jun 2024, 16:46 Idi bolan vozikaj se,pojedi dje pljeskavicu,popij pivu…Zapali on svema jok bome. ponekad podijelim sa vama ono sto mi stvarno znaci i kad sam ganut...
jucer nas 70-ak motorista bilo u domu za djecu i odrasle sa teskim mentalnim i ili tjelesnim invaliditetom. od autizma, triso. 21, celebralna par. i tako.. druzili se sa njima od haman 10 ujutro do navece. i naravno isli da se vozamo na motorima. imali smo dvadesetak motora sa sporednom kabinom, u neke su cak mogli po dvoje. oni koji su mogli, sjedili su iza nas.
IMG_8728.jpeg
i onaj burn je napravljen kad smo se vratili nazad pred dom. znaci svi po gasu da se jos jednom oglasimo!![]()
nemate pojma koliko osmijeha je donijela ona sprzena guma, koliko odusevljenja, entuzijazma... ma jebo gumu!
IMG_8729.jpeg
eto tako. a sad odoh ledja da mazem sa kestenovom pomadom i kafu da pijem...
ah da, i neka nam je svima dobar dan, lagan, nasmijan.![]()

Ae i sav u loknica

Cisti kokain i ruke od svile pa ja

Jazuk

Imas od mene jedan stancic.I posteljinu cu ti presvuc.Bjezi u bosnu ovde je najsigurnije.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Sta to gori u mahali ?

Sam to postenom cojeku i treba