Pa sto ti nisi otišla onda..
TROSJED
Moderator: VIP
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1742 times
- Status: Offline
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 6938 times
Re: NJEMAČKA
a koji si to ti klinac mjerodavan da mozes sa sigurnoscu reci zasto je gdje i ko je kuda otisao, koji si ti faktor takva papcina nepismena i izrazito priglupa? sta si to ti doprinio ikom u zivotu osim sebi papak jedan? kad si ti zadnji put nesto ucinio za dobrobit ikoga mimo zadovoljavanja svog bolesnog ega? jos uvjek te haman roditelj hrani, zato se i bojis da se pomaknes od mamine suknje. paramecijumu jedan bezobrazni, ti nemas umnog kapaciteta da skontas najednostavnije stvari. o emocionalnoj inteligenciji da ne govorimo. ma o inteligenciji uopste. kako si se rodio guraju ti u dupe i pokusavaju ikakvog covjeka napraviti od tebe. i sta je ispalo? ameba poluotvorenih usta, glupa ko jareci kurac. zbog takvih umova kao sto si ti ljudi napustaju ono sto im je najdraze. zbog takvih i slicnih tebi, veliki ljudi idu iz bosne i hercegovine. al vi idioti to ne kontate, samo vam onaj ucmali, maloumni i papanski osmijeh na licu. sta god da vam insan kaze samo hahahaha, vid mu glave. jebo vas onaj ko vas rasadi, takve nacerekane perverznjake, koji nemaju nikakvog obraza ni obzira. gnjide...
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1397 times
- Been thanked: 1708 times
Julia-Klara wrote: 03 Jun 2024, 20:34Plus sto je trecina njihovih stanovnika po NJemackoj i Austriji ...spacebound wrote: 03 Jun 2024, 20:32
Kazem ja - i Njemacku sam u crno zavila
Nego, salje mi sestra snimke, lik stoji na drvenom mostu i snima rijecnu bujicu. Pa how
I oko nje postaje gutavo, tesko je dosla s posla, a sutra vjerovatno nece moci na posao. Najavljuju padavine do prekosutra.
Vidim prekodrinske persone se raduju sto Svabu odnese, a ne kontaju da su nizvodno na Dunavu![]()
Jadno, da jadnije ne moze biti.
Samo ne zaboraviti da mecka zaigra pred svacijim vratima. Karma je iza coska...
Pogled Joca Vujičića
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
Glupane ovo sto si napisao samo govoriš o sebi kakav si mene nisi uvredio jer me ne poznaješ vidi se iz priloženoga eto ti kulture tvoje poserem ti se u ta paradna usta hemeroidu..Arthur Dent wrote: 03 Jun 2024, 21:03a koji si to ti klinac mjerodavan da mozes sa sigurnoscu reci zasto je gdje i ko je kuda otisao, koji si ti faktor takva papcina nepismena i izrazito priglupa? sta si to ti doprinio ikom u zivotu osim sebi papak jedan? kad si ti zadnji put nesto ucinio za dobrobit ikoga mimo zadovoljavanja svog bolesnog ega? jos uvjek te haman roditelj hrani, zato se i bojis da se pomaknes od mamine suknje. paramecijumu jedan bezobrazni, ti nemas umnog kapaciteta da skontas najednostavnije stvari. o emocionalnoj inteligenciji da ne govorimo. ma o inteligenciji uopste. kako si se rodio guraju ti u dupe i pokusavaju ikakvog covjeka napraviti od tebe. i sta je ispalo? ameba poluotvorenih usta, glupa ko jareci kurac. zbog takvih umova kao sto si ti ljudi napustaju ono sto im je najdraze. zbog takvih i slicnih tebi, veliki ljudi idu iz bosne i hercegovine. al vi idioti to ne kontate, samo vam onaj ucmali, maloumni i papanski osmijeh na licu. sta god da vam insan kaze samo hahahaha, vid mu glave. jebo vas onaj ko vas rasadi, takve nacerekane perverznjake, koji nemaju nikakvog obraza ni obzira. gnjide...
Eto nek ste vi mjerodavni..
Vragolasto..
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25252 times
- Been thanked: 6631 times
- Status: Online
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 6938 times
tacno sam znao da balavi parafil ne zna ni tri smislene recenice napisati.
u svakom slovu se osjeti taj odvratni i neprirodni nagon za koprofilijom. papansko utjelovljenje psihosocijalnog moratorijuma... pogubno za cijelo jedno drustvo, za sebstvo.
no, idemo dalje. buducnost je tu pred nama. na kraju krajeva moramo dopustiti svima da se dalje razvijaju. gnjida se recimo isto moze razviti, proci ciklus metamorfoze i postati prava us. u zdravlje!
no, idemo dalje. buducnost je tu pred nama. na kraju krajeva moramo dopustiti svima da se dalje razvijaju. gnjida se recimo isto moze razviti, proci ciklus metamorfoze i postati prava us. u zdravlje!
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
Pa citiraj slobodno i nisam ja tebe vredjao već ti mene prvi.. pričaš gluposti jer se ne znaš kontrolirati i diskutivati pa ideš u ružne stvar i kao takve kako možeš nekome nešto pametovati kad ti nisi sam primjer.. al eto ako ti je lakše kmeci i dalje to je odlika kukavica..Arthur Dent wrote: 04 Jun 2024, 01:02 tacno sam znao da balavi parafil ne zna ni tri smislene recenice napisati.u svakom slovu se osjeti taj odvratni i neprirodni nagon za koprofilijom. papansko utjelovljenje psihosocijalnog moratorijuma... pogubno za cijelo jedno drustvo, za sebstvo.
Vragolasto..
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8760 times
One sto su poginuli, pusti na miru. Oni su najmanje krivi sto sada nemamo drzavu.Kai wrote: 03 Jun 2024, 19:50Pa naravno da nije med i mlijeko a to sto spominješ stranački politiku nije nam dodik kriv već mi samo sebi i kao takvi slični sto misle ja sam pametan sto sam otišao a budale su sto su ostale ja gledam to drugačije najlakše je pobjeći a najteže je ostati boriti se za sto su onda svi ovde ginuli trebali smo onda dati sve njima i svi otici i biti kao cigani bez domovine.. pa da svi tako razmišljaju nebi bilo države.. ok ljudi odu raditi vani pa se vrate tu im familije.. i sta si to vani bez domovine misliš da te Nijemci gledaju kao sebe hahah pa te države iste u koje bježite su gledali rat ovde i sve dopuštale jer nisu željeli muslimane u srcu evrope.. napaćeni bosnjo nikad da nauci jer je naučio da sluzi a ne da vlada zato nam se sve i desava..kazu idu iz manjih mjesta jer nemaju perspektive pa sto je ne naprave već bježe..Duminjo wrote: 03 Jun 2024, 15:31
Sve je više ljudi koji odlaze iz Bosne zbog drustvenog i politickog ludila a ne zbog finansija.
I ne znam uopste kako mozes za nekoga reci da ima sve a za sigurnost drzave ti brinu Ramo Isak, Nenad Nesic i Zukan Helez. Zakone i propose ti odredjuju Covic, Niksic, Forto i Konakovic. Ako te nešto zaboli, moraš privatnom doktoru.
Mediji te svakodnevno trpaju cetnicima, ustasama i balijama. Svaki mjesec iznova prica hocel ili nece rat. Dijete Ni u obdaniste ne mozes upisati bez štele.. Kriminal i korupcija od rodjenja do smrti.
I kad neko spozna neko drugo drustvo gdje sve ove anomalije ili ne postoje ili su svedene na minimum, odluka je jednostavna a ovo tvoje "ima sve" propadne ko kamen u bunar.
Evo veceras nam igra reprezentacija u fudbalu protiv Engleske. Bilo bi mnogo zanimljivo da nam u reprezentaciji igraju igraci koji su svoj igracki put krenuli i igracki nastali u domacoj ligi jer je to normalno. Medjutim, mi takvu reprezentaciju ne mozemo haman ni skupiti a kada bismo je skupili, ne bi mogli ni Maltu pobijediti. E tako ti je skoro u svemu i sve sto je pod šapom bosanskom i velikih Bošnji, osudjeno je na prezivljavanje i davljenje.
A takvi ko ti, kojima je dijaspora kriva za sve, su krivi što ti drzavu vode Bosnjaci ratni dezerteri, Hrvati vodje logora za vrijeme agresije i Srbi koji ti sprovode cetnikluk na brdu iznad Sarajeva.
Za sve vam je dijaspora kriva i kad vam krene crijevo na lijevo, hrak po dijaspori. Nešto vam odmah lakše bude a ni na kraj malog mozga nemate cinjenicu da BiH više ekonomski zavisi od dijaspore nego Hrvatska od turizma.
Idoli su vam nabildane kockaste glave, vijesti vam pune drzavnici povezani sa najvecim narko kriminalcima svijeta. Citav Grad i pola drzave zna ko je odgovoran za Ono mafijasko rokanje preksinoc ispred hotela evrope a od upucanog kamatara i narkomana, pravite zrtvu i online tik tok zvijezdu.
Influenseri od 20 godina vam se hvale kako za 7 Dana kupe mercedesa od 100 hiljada a preko pomozi.ba profesorica škole skuplja 15 hiljada za lijecenje.
Poserem ti se u borbu
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
Nista ti meni nisi konkretno rekao osim hrpu predrasuda pa toga ima u svakoj državi i mafije i korupcije i svega al činjenica je da svi tako misle kao ti mi nebi imali državu svi bi otišli i dali na pladnju dodiku koji stalno pokušava da zastraši.. a drugo da priča dijaspora i njihove pare je smiješna to su bajke za dijeca ne šalješ pare meni već svojima da in olakšaš i dodju ovde da prave zube i sta sve ne kad su hadzije sto to ne rade gore.. niko nama ništa iz Vana Djaba ne daje..Duminjo wrote: 04 Jun 2024, 14:56One sto su poginuli, pusti na miru. Oni su najmanje krivi sto sada nemamo drzavu.Kai wrote: 03 Jun 2024, 19:50
Pa naravno da nije med i mlijeko a to sto spominješ stranački politiku nije nam dodik kriv već mi samo sebi i kao takvi slični sto misle ja sam pametan sto sam otišao a budale su sto su ostale ja gledam to drugačije najlakše je pobjeći a najteže je ostati boriti se za sto su onda svi ovde ginuli trebali smo onda dati sve njima i svi otici i biti kao cigani bez domovine.. pa da svi tako razmišljaju nebi bilo države.. ok ljudi odu raditi vani pa se vrate tu im familije.. i sta si to vani bez domovine misliš da te Nijemci gledaju kao sebe hahah pa te države iste u koje bježite su gledali rat ovde i sve dopuštale jer nisu željeli muslimane u srcu evrope.. napaćeni bosnjo nikad da nauci jer je naučio da sluzi a ne da vlada zato nam se sve i desava..kazu idu iz manjih mjesta jer nemaju perspektive pa sto je ne naprave već bježe..
A takvi ko ti, kojima je dijaspora kriva za sve, su krivi što ti drzavu vode Bosnjaci ratni dezerteri, Hrvati vodje logora za vrijeme agresije i Srbi koji ti sprovode cetnikluk na brdu iznad Sarajeva.
Za sve vam je dijaspora kriva i kad vam krene crijevo na lijevo, hrak po dijaspori. Nešto vam odmah lakše bude a ni na kraj malog mozga nemate cinjenicu da BiH više ekonomski zavisi od dijaspore nego Hrvatska od turizma.
Idoli su vam nabildane kockaste glave, vijesti vam pune drzavnici povezani sa najvecim narko kriminalcima svijeta. Citav Grad i pola drzave zna ko je odgovoran za Ono mafijasko rokanje preksinoc ispred hotela evrope a od upucanog kamatara i narkomana, pravite zrtvu i online tik tok zvijezdu.
Influenseri od 20 godina vam se hvale kako za 7 Dana kupe mercedesa od 100 hiljada a preko pomozi.ba profesorica škole skuplja 15 hiljada za lijecenje.
Poserem ti se u borbu
Vragolasto..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
- Duminjo
- Urednik foruma

Ništa ti nisam reko jer ti je lakše metar u guzicu nego cenat u glavu.Kai wrote: 04 Jun 2024, 15:13Nista ti meni nisi konkretno rekao osim hrpu predrasuda pa toga ima u svakoj državi i mafije i korupcije i svega al činjenica je da svi tako misle kao ti mi nebi imali državu svi bi otišli i dali na pladnju dodiku koji stalno pokušava da zastraši.. a drugo da priča dijaspora i njihove pare je smiješna to su bajke za dijeca ne šalješ pare meni već svojima da in olakšaš i dodju ovde da prave zube i sta sve ne kad su hadzije sto to ne rade gore.. niko nama ništa iz Vana Djaba ne daje..Duminjo wrote: 04 Jun 2024, 14:56
One sto su poginuli, pusti na miru. Oni su najmanje krivi sto sada nemamo drzavu.
Poserem ti se u borbu
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
Ti imaš svoje razloge za pobjeći ja za ostati.. razilazimo se u mišljenju i to je ok a nećemo se vredjati.. samo diskusija
Vragolasto..
- Duminjo
- Urednik foruma

Pa ne bismo se.vrijedjali da ne pises o nekom bjezanju, izdajama i to sve nešto kurcevito sa visine, bogom dato.Kai wrote: 04 Jun 2024, 16:20 Ti imaš svoje razloge za pobjeći ja za ostati.. razilazimo se u mišljenju i to je ok a nećemo se vredjati.. samo diskusija
A upravo tvoja takva borba i ti stavovi tjeraju ljude da se dobro zamisle gdje i s kim zive. Isti Ramo Isak. Svi vide da je debil a on uporan kako je mangup. Moze mu se, zasticen ko medvjed, zna i on da je debil al namjerno jebe narod u zdrav mozak jer je bezobrazan i jer mu se moze. Kad covjeku pukne film i spakuje kofere, onda je izdajnik jer ne trpi više takve Rame.
Kaze ti se cinjenica jedna, druga, treca, ti odgovaras "nije to tako, to su price". Eto ja debil i glup ne znam kako je, ne znam ni gledati ni slušati, nego mi ti trebas reci kako je.
I onda se ti kao nesto boris za drzavu. Nemoj se bogati više borit
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55002 times
- Been thanked: 9814 times
Kakve borbe za drzavu kakvi bakraci. Drzava je imaginarna stvar. Treba se borit za porodicu, one koji su te odgojili svoje najblize 
To izdajica ovaj onaj je glupa prica kolko hos
To izdajica ovaj onaj je glupa prica kolko hos
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Nemaš ti pojma o životu. Šta veliš “Napaćeni Bošnjo naučio da služi”Kai wrote: 03 Jun 2024, 19:50Pa naravno da nije med i mlijeko a to sto spominješ stranački politiku nije nam dodik kriv već mi samo sebi i kao takvi slični sto misle ja sam pametan sto sam otišao a budale su sto su ostale ja gledam to drugačije najlakše je pobjeći a najteže je ostati boriti se za sto su onda svi ovde ginuli trebali smo onda dati sve njima i svi otici i biti kao cigani bez domovine.. pa da svi tako razmišljaju nebi bilo države.. ok ljudi odu raditi vani pa se vrate tu im familije.. i sta si to vani bez domovine misliš da te Nijemci gledaju kao sebe hahah pa te države iste u koje bježite su gledali rat ovde i sve dopuštale jer nisu željeli muslimane u srcu evrope.. napaćeni bosnjo nikad da nauci jer je naučio da sluzi a ne da vlada zato nam se sve i desava..kazu idu iz manjih mjesta jer nemaju perspektive pa sto je ne naprave već bježe..Duminjo wrote: 03 Jun 2024, 15:31
Sve je više ljudi koji odlaze iz Bosne zbog drustvenog i politickog ludila a ne zbog finansija.
I ne znam uopste kako mozes za nekoga reci da ima sve a za sigurnost drzave ti brinu Ramo Isak, Nenad Nesic i Zukan Helez. Zakone i propose ti odredjuju Covic, Niksic, Forto i Konakovic. Ako te nešto zaboli, moraš privatnom doktoru.
Mediji te svakodnevno trpaju cetnicima, ustasama i balijama. Svaki mjesec iznova prica hocel ili nece rat. Dijete Ni u obdaniste ne mozes upisati bez štele.. Kriminal i korupcija od rodjenja do smrti.
I kad neko spozna neko drugo drustvo gdje sve ove anomalije ili ne postoje ili su svedene na minimum, odluka je jednostavna a ovo tvoje "ima sve" propadne ko kamen u bunar.
Evo veceras nam igra reprezentacija u fudbalu protiv Engleske. Bilo bi mnogo zanimljivo da nam u reprezentaciji igraju igraci koji su svoj igracki put krenuli i igracki nastali u domacoj ligi jer je to normalno. Medjutim, mi takvu reprezentaciju ne mozemo haman ni skupiti a kada bismo je skupili, ne bi mogli ni Maltu pobijediti. E tako ti je skoro u svemu i sve sto je pod šapom bosanskom i velikih Bošnji, osudjeno je na prezivljavanje i davljenje.
To možda zvuči tako za one koji se sa 30 godina još žicaju od roditelje da im daju marku za kahvu, ali to “služenje” se zove biti kao odrasla radno sposobna osoba u radnom odnosu, pokušaj i ti, pa će ti možda biti jasnije.
Ko je uopšte ikad i pomislio da želi da ga Švabo gleda kao svog
Svakom je jedino važno da ga suprug/supruga, djeca, familija i prijatelji gledaju kao svog, nevažno da li živi u Sarajevu, Gluhoj Bukovici, Berlinu ili New Yorku.
Uh evo još jedan primjer jedne blesave izjave a ti jadan misliš da si šta pametno napisaoKai wrote: 04 Jun 2024, 15:13 Nista ti meni nisi konkretno rekao osim hrpu predrasuda pa toga ima u svakoj državi i mafije i korupcije i svega al činjenica je da svi tako misle kao ti mi nebi imali državu svi bi otišli i dali na pladnju dodiku koji stalno pokušava da zastraši.. a drugo da priča dijaspora i njihove pare je smiješna to su bajke za dijeca ne šalješ pare meni već svojima da in olakšaš i dodju ovde da prave zube i sta sve ne kad su hadzije sto to ne rade gore.. niko nama ništa iz Vana Djaba ne daje..
“Dođu ovdje da prave zube, kad su hadžije što to ne rade gore”.
Pa genije jedan, nevažno da li neko živi u nekom bosanskohercegovačkom gradu ili u nekom njemačkom gradu, ako u tom gradu imaš dva zubara gdje je jedan 3x skuplji, zašto bi išao tom zubaru pa makar ti plata bila 5.000 eura?
Ako i možeš u Njemačkoj priuštiti pravljenje zuba, zašto bi tu plaćao ako možeš u Bosni i Hercegovini jeftinije proći i ostatak para u nešto drugo uložiti? To se zove ekonomisanje.
Tipična izjava nekoga ko pljuje na dijasporu a kada bi sa takvim razmišljanjem otišao pola godine u Njemačku napravio bi sebi zlatne zube i ušao u minus samo da dokaže drugima da je hadžija.
Kao što napisah, nemaš ti pojma o životu i kako odrasla osoba funkcioniše.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10067 times
- Been thanked: 17062 times
Raspravljate s likom koji mi davno rece da sam odusevljena Njemackom jer prvi put vidim veliki grad, a ja s planine, nisam na to navikla 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
spacebound wrote: 05 Jun 2024, 06:25 Raspravljate s likom koji mi davno rece da sam odusevljena Njemackom jer prvi put vidim veliki grad, a ja s planine, nisam na to navikla![]()
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10067 times
- Been thanked: 17062 times
Al najbolje je to sto ja u Njemackoj najvolim po planinama hodatNaseef Mushroom wrote: 05 Jun 2024, 06:34spacebound wrote: 05 Jun 2024, 06:25 Raspravljate s likom koji mi davno rece da sam odusevljena Njemackom jer prvi put vidim veliki grad, a ja s planine, nisam na to navikla![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Kazem ja - i Njemacku sam u crno zavila