Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ironman wrote: 04 Jun 2024, 19:34
Ova je lijepa skroz.
Zaboravio sam na nju.
Jos ces me navest da odigram ponovo ove dvije zadnje
Meni se više ne igraju ova tri rebout dijela za tricu (1) i četvorku (2).
Prekucao sma ih na 97% od svog itema u igri, pa mi nešto sad nije izazov.
I to na levelu One With the Jungle (Hard).
Nego, kupi već jednom taj remaster i uživaj
Ovo ljeto definitivno je izgubljemo.
Tamo ako budem ziv oko pola oktobra cu moci aktivirati gaming mode.
Nisam ni ps plus produzio.
Ja sam taj tombrajder snimio davno, vidim ide al dosadno. Ukucam tomb rajder 2018 speedrun i pregledam. Za dva tri sahata ljudi predju, premotam dokle sam doso i udri. Prosla me volja ocam
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Mutevelija wrote: 04 Jun 2024, 19:44
Tomb Raider Underworld
Tomb raider Anniversary
Tomb raider legend najbolja igrica koju sam igrao kao tinejdžer i kad skače dobro su zvuk uradili.
Pa to je za dvicu, to su još i najtanji dijelovi
Pokušaj s onim iz 2013. (survivor) pa da vidiš šta je kvalitet.
I ništa joj nije molga kraljica Himiko
Mutevelija wrote: 04 Jun 2024, 19:44
Tomb Raider Underworld
Tomb raider Anniversary
Tomb raider legend najbolja igrica koju sam igrao kao tinejdžer i kad skače dobro su zvuk uradili.
Pa ima i 2018 je dobar kad ono moraš reagovati u djeliću sekunde. Sexy joj je britanski akcenat.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
ElTriconi wrote: 04 Jun 2024, 19:45
Ja sam taj tombrajder snimio davno, vidim ide al dosadno. Ukucam tomb rajder 2018 speedrun i pregledam. Za dva tri sahata ljudi predju, premotam dokle sam doso i udri. Prosla me volja ocam
Ma to je kad pronađu te glitcheve. To nije orekucavanje igre, nego drkanje na igrici.
Ti taj iz 2018. nemereš preći ni za deset sati, ono kad sve znaš gdje je šta.
A kad ne znaš i igraš na težem levelu, odvoji mjesec dana pajdo
Pa ima i 2018 je dobar kad ono moraš reagovati u djeliću sekunde. Sexy joj je britanski akcenat.
Pa eto i taj. Sve im je ekstra i do u detalje razrađena grafika, efekti razni, scenarij, priča.
Nijedna joj igra nije ni blizu.
ElTriconi wrote: 04 Jun 2024, 19:45
Ma to je kad pronađu te glitcheve. To nije orekucavanje igre, nego drkanje na igrici.
Ti taj iz 2018. nemereš preći ni za deset sati, ono kad sve znaš gdje je šta.
A kad ne znaš i igraš na težem levelu, odvoji mjesec dana pajdo
Nemam ni volje ni vremena, tako da se ta nekakva igranja vise desetina sati ne mogu planirati.
Kad me ufati neka zelja, skinem nesta, sat dva igram i kucam speedrun
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Meni se više ne igraju ova tri rebout dijela za tricu (1) i četvorku (2).
Prekucao sma ih na 97% od svog itema u igri, pa mi nešto sad nije izazov.
I to na levelu One With the Jungle (Hard).
Nego, kupi već jednom taj remaster i uživaj
Jedna odlična i jedna katastrofalna vijest.
Koju ćeš prvu?
ironman wrote: 04 Jun 2024, 19:42
Jedna odlična i jedna katastrofalna vijest.
Koju ćeš prvu?
Tomb Raider IV-VI Remastered stiže na PS4 i PS5 u februaru
Kolekcija pod nazivom Tomb Raider IV-VI Remastered bit će dostupna korisnicima Sonyjevih konzola PlayStation 4 i 5 od 14. februara 2025. godine.
Ovi remasteri donose poboljšane vizuale, ali će gameri moći izabrati opciju old-school grafike kako bi uživali u nostalgiji. Isto važi i za kontrole. Postoje moderne kontrole inspirisane modernim naslovima iz serije, no gameri i u ovom slučaju imaju mogućnosti izbora te mogu koristiti "retro" kontrole.
Kolekcija uključuje više od 150 trofeja, koji odaju počast kultnim trenucima iz serijala. Photo mode iz Tomb Raidera I-III Remastered se također vraća, tako da igrači mogu dijeliti omiljene trenutke i ljepotu remasterirane okoline s ostatkom zajednice.
Treba reći da besplatne igre u ovoj kolekciji nisu bile numerisani nastavci. Remaster sadrži naslove Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles i Tomb Raider: The Angel of Darkness.
Crystal Dynamics i Eidos stoje iza ovih remastera, tako da su definitivno "prava stvar". Ovaj tim "potpisuje" Tomb Raider I-III Remastered, koji je dobio sjajne ocjene.
U pre-orderu košta 26.90. Kad ga puste, koštat će 29.90.
Znači, sad imamo sve remasterisano od TR, osim triologije za dvojku: Legend-Aniversary-Underworld.
Imam osjećaj da će i to remasterisati, samo ako ovo dobro prođe. Ona prva tri remasterisana, kako kažu portali, nadmašio je sva očekivanja, pa su se zato odlučili remasterisati još tri komada.
Onaj Angel of Darknes, nije dobro prošao kao original, ali vidjećemo sad, jesu li nešto malo poboljšali. Meni je smetalo to što ona nije bila ni blizu spretna, kao u svim ostalim dijelovima franšize.
Angelina Jolie je bila top mog života kao tinejdžer sam je volio gledati
I vrati sve skoro verzije tomb raider a od Tomb Raiders kad je bio u kockicama, Tomb raider Legends , Tomb Raider Anniversary do Tomb Raider Underworld a I Tomb Raider 2018.
Koja mačka je bila Anđelika
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.