ako cetnik na teritoriji NDH (ukljucujuci i BiH) pogine od partizana, njegova porodica ima pravo na vojnu penziju od NDH
Ludilo! A za sve postoje dokazi!
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Imam neku cudnu averziju prema siru
Jesam Vam pricala prosle godine kad sam bila na Kozari....Pa muzej tamo....Sve izmjenjaliJulia-Klara wrote: 05 Jun 2024, 13:39 kolaboracija ustasa i cetnika, zahtjev Mihailovica (pismeni) Pavelicu, Artukovicu i Luburicu za hranom, lijecenjem, pomoci cetnicima u NDH, koji oni ispunjavaju![]()
ako cetnik na teritoriji NDH (ukljucujuci i BiH) pogine od partizana, njegova porodica ima pravo na vojnu penziju od NDH
Ludilo! A za sve postoje dokazi!![]()

Imam ja jedan problem, ne znam kako bih to suptilno objasnio.

Otvoren sam za svaki vid pomoci i saradnje na rjesavanju nastalih problema.

Pusti to, to je sve proslost. Hajmo mi na more u hrvatsku i gledat zvjezde granda. Ljudi se promjeniliJulia-Klara wrote: 05 Jun 2024, 13:39 kolaboracija ustasa i cetnika, zahtjev Mihailovica (pismeni) Pavelicu, Artukovicu i Luburicu za hranom, lijecenjem, pomoci cetnicima u NDH, koji oni ispunjavaju![]()
Ludilo! A za sve postoje dokazi!![]()

Ako ih ne pojedes vratice nutrijente u zemlju, pojes ce dio tice i rasirit sjemenki, drugi dio misevi i pognojit zemlju nedje. Sta ostane pojesce plijesan, preradice secere i to u tvari koje gode bilju.Zanki wrote: 05 Jun 2024, 15:21 Nisan kupila trešnje
niti ću ih brat
des eura, koihŠiša
pun mi je vrtL rouses i tako
![]()