Cudne komsijske navike

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

Post Reply
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Cudne komsijske navike

Post by laganini »

da se on nije zagleda u teme..ili ti u njega :sex ili je sve kriva vriska :zubi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski »

Hladno izbola, udavila, raskomadala i skuhala komšiju

Image

Amerikanka Anđela Stolt (Angela Stoldt, 42) iz Deltona osuđena je na doživotnu kaznu zatvora nakon što je priznala da je šiljkom za led izbola, a potom zadavila, raskomadala i skuhala svog komšiju Džejmsa Šifera (James Sheaffer, 36).

Dijelovi tijela

Tokom suđenja za ovo nemilosrdno ubistvo rečeno je da je Stolt pokušala kremirati svoju žrtvu tako što je nekoliko dijelova njegovog tijela, uključujući stopalo, nogu i obje ruke, strpala u pećnicu i lonce.

Kada je vidjela da joj plan neće upaliti, spakirala je dijelove tijela u vreće za smeće i zakopala u različite dijelove grada. Motiv ubistva je, prema svemu sudeći, finansijske prirode. Prema sudskim spisima, ona je zajedno s dvoje djece pokupila komšiju s posla pa su se odvezli kod nje kući. U jednom trenutku u piće mu je ubacila lijekove za bolove, što je izazvalo pospanost kod žrtve. Nakon toga zajedno su se odvezli do lokalnog groblja, gdje ga je napala i ubila.

Tužilac Rajan Vil (Ryan Will) detaljno je ispričao šta se dogodilo.

Pokušaj kremiranja

- Uzela je šiljak za led i zabola ga je komšiji u desno oko. Nakon toga je uzela kabl pa ga je udavila. Kada se Šefer prestao kretati, ponovo je uzela šiljak za led pa ga je zabila ravno u njegovo lijevo oko. Poslije toga je zamotala njegovu glavu da krv ne bi uprljala unutrašnjost automobila - ispričao je tužilac.

Poslije ubistva Stolt je tijelo odvezla u svoju garažu, gdje ga je razrezala nožem i pilom. Zatim je jedan po jedan komad tijela prenijela u kuhinju, gdje ga je pokušala „kremirati“. Kada je vidjela da to neće proći, promijenila je plan. Iako je pokazala policajcima gdje je zakopala dijelove tijela svoga komšije, oni ih nikada nisu uspjeli sve pronaći.

Glava i tijelo nikada nisu pronađeni

Forenzičarka Mari Herman (Marie Herrman) posvjedočila je da glava i tijelo Šefera, inače oca troje djece, nikada nisu pronađeni. Međutim, u loncu za juhu pronađeni su ostaci butne kosti, čašice koljena i mekog tkiva, posvjedočila je Herman.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Eh komsiluk...moja komsinica kad uredzuju piliće baci crijeva i noge na bašču..joj kad se to usmrdi...ajooooj...a jedan drugi komsija je nasem komsiji do kuce kopao kanal tako da voda iz njegove septicke ide nama u bašču...i jos moju mamu udario asovom...e zbog tog je moj brat završio u Lepoglavu...cccc...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
Terasa svjesti
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Terasa svjesti »

slika (53).jpg

Ovo ne volim :
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
crnokosa
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by crnokosa »

ja imam komsiju koi u neko doba u noci me uhvati kad izadjem da zapalim cigaru na balkon i kaze ja cekam da vidim imas li koju viska cigaru ja sve popusio. i tako ponoc ili iza ponoci ja prebacujem cigare s balkona na balkon. reko bi ko eno je sverca
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9758 times
Been thanked: 11491 times

Post by Krokodil Behko »

Terasa svjesti wrote:
slika (53).jpg

Ovo ne volim :
Kod mene je civilizacija. Ovakvih kamera kod svake kuće :haha
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7941 times
Been thanked: 18779 times

Post by Maja »

Sjećate li se onog mog rođaka Pokeraša? Našao mu jedan čovjek posao preko veze i pogodite... na poslu stalno pametuje, ne sprječava ga ni to što je tek došao a oni su tu ihihiii.. Niko ga ne podnosi.
crnokosa
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by crnokosa »

Salahuddin wrote:
crnokosa wrote:ja imam komsiju koi u neko doba u noci me uhvati kad izadjem da zapalim cigaru na balkon i kaze ja cekam da vidim imas li koju viska cigaru ja sve popusio. i tako ponoc ili iza ponoci ja prebacujem cigare s balkona na balkon. reko bi ko eno je sverca
Dobrodosla u klub. Meni je pola komsija takvih. Sve nesto, ili su zaboravili kupiti, ili upravo namjeravaju da odu kupiti, nisu znali da nemaju vise... A ja samo dilam. Pocecu da uzimam one sto su $20 "steka", pa cu im poceti to davati. Mozda prestanu biti zaboravni. :pusi
vrati moj komsija samo me prepadne u neko dobi naci :klanja :klanja
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14537 times
Been thanked: 10043 times

Post by Julia-Klara »

zao mi komsinice :tuga starija zena,ali ima ludog oca, i eno su se sad posvadjali
on je bas debilcina!!!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
navika
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by navika »

Terasa svjesti wrote:
slika (53).jpg

Ovo ne volim :
:D.
U Bosni te jedna ovaka vreba sa svakog coska.
ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 5107 times
Been thanked: 7108 times

Post by ina »

Do edukacije i kulture je najcesce. Moj komso naprimjer pravio je do jucer sir u garazi.
Nije obracao paznju da je nas zid bio pun vode... ( pukla mu neka cijev i sta ti ga znam ) a jos manje ga je boljela cuna za zidom druge komsinice jos u gorem stanju. Zasvrbilo ga je ipak tek kad je ova komsinica vrisnula ...
pa je morao sve da proda i sad na pijaci kupuje sir .Malo mi ga je i zao...a vise i nije.
Svijest ima sidrište.
ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 5107 times
Been thanked: 7108 times

Post by ina »

Terasa svjesti wrote:
slika (53).jpg

Ovo ne volim :

:hihi takvu svako ima.... Sve zna ..ko s kim i ko koga a kad bi dosli lopovi u tvoj stan nista ne bi vidjela ....
Svijest ima sidrište.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7941 times
Been thanked: 18779 times

Post by Maja »

Od kako sam u Stocu bolje sam upoznala starije ljude preko komšija. Skontala sam da je njima ustvari jako dosadno i očajnički traže nešto novo, bilo kakvu informaciju koju bi mogli prepričavati po 7 puta svakoj od komšinica s kojima kafenišu.
Zato vole da prate druge, šta, ko, gdje, kud. Nekad se baci i zlobni komentar al opet i to je sve iz dosade.
Odavno im ne zamjerim.
Obrisan profil

Post by Obrisan profil »

ja volim posle podne da odspavam malo, spustim roletne al otvorim prozor širom. a moje komšinice s leve i desne strane se dovikuju s balkona. I to ne jednom već par puta. i možda se ne bi ni nervirala da im teme nisu 90 % hihihi hohoho kekeke i 10 % nenormalno glupe
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Naša vragbaba je nevjerojatna.Žena nepismena ali kaže da ne da nikome da je pametniji od nje...Eto...Ponekad kaže mojoj mami da sam ju ja naljutila i da bi mi nešto rekla al neće...Pokušavala je ona meni prodičiti al ja sam rekla da ja nju ne diram...i nek me ne dira...Onda je ona rekla da neće više "imati posla sa mnom" a ja sam rekla da nije ni do sada trebala imati posla sa mnom na onako bezobrazan način...ma popila bi me u kap vode ....da može, ali :jok :pusi
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

:ovaj I danas sam čupala travu u jednom dijelu dvorišta. Jedva sam izdržala...ma iz susjedovog kokošinjca dopire užasan smrad. Znam da dugo nisu klali piliće već je sigurno kokoš uginula. Moja mama njih i hrani i vodu nalijeva ali kokoši se boje izaći zboga patka. Susjed samo kaže neka se kokoši popnu na drvo. Pa popela bih ja njega pa da na drvetu jede i pije i spava. Nitko od njih eto ko biva ne osjeti smrad ...ma kad ja osjetim mojim ozenskim nosom onda je to užasan smrad :bua Oni te kokoši i ne paze i ne gledaju...A išla moja mama i šetati... i vidi kako je komšija pokosio samo travu i koprive tako da obere našu višnju. Eto, a da je pitao rekle bismo mu neka obere sve ako voli...a dalje kopriva narasla ...ko šuma ...
Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant »

Maja wrote:Od kako sam u Stocu bolje sam upoznala starije ljude preko komšija. Skontala sam da je njima ustvari jako dosadno i očajnički traže nešto novo, bilo kakvu informaciju koju bi mogli prepričavati po 7 puta svakoj od komšinica s kojima kafenišu.
Zato vole da prate druge, šta, ko, gdje, kud. Nekad se baci i zlobni komentar al opet i to je sve iz dosade.
Odavno im ne zamjerim.
To je sindrom malih sredini gdje se ljudi svoj zivot provedu u nekih kvadrarnih kilometar. Skoncati zivot a ne promjeniti kontinent, mene je to pojam izgubljene duse, osobe. Novac je tu najmanji problem, jednostavno nemaju to nesto za pomaknuti se popricati s neznancem.
Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Nela »

Preksinoc pokusah odmoriti.
Uspavala dijete, napravila sebi kafu, laptop u ruke i rekoh da u tisini i na miru malo uzivam.
Kad odjeknu:"Ti meneeeee ne voliiiiiiis". Moj komsija pjevac vjezba :valja
Samo se cuje:"Tooooo, e j... ga". Malo poslije toga opet:"Toooooo, bravo muslimani, nista bez muslimana, jeee".
Kontam kakvi su mi to opasni muslimani u mahali, stanem pored prozora kad komsija iznio tv na terasu i gleda utakmicu. :plavi
Opet red tisine pa red muzike:"Dodji mi tiiiiiiii".
Drugi komsija uredno navija.
Copor cuka uleti u ulicu lajuci, a pjevac idalje vjezba:" Safo moja Safooooo".
A onda zamor, komsija pjevac, njegov brat, mama, otac, dedo, nana, zena i dvoje djece krenuli u dzamiju:DD
Utakmica se zavrsi, komsija sav sretan uzvikujuci idalje "Tooooo, braco moja" unese tv u kucu. Topalovici (kako od milja zovem pjevacevu porodicu) vracaju se kuci. Opet zamor i konacno tisina. Dovrsavam kafu i spustam solju u sudoper a kroz noc se prolijeze:"Mene srce boliiiiii" :kafa
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant »

A tek mog komse, parkira gdje stigne. Nije jednom zakrcio ulicu, rekao sad cu ja i otisao spavati
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

...Ne znam šta sam pisala o komšijama...komšija je puno pio i bio ljubomoran, optužio ženu da su joj mnogi iz sela švalleri...kći nazvala policiju a on jedva govori koliko je pijan...Tek će žena odjednom ko iz topa - Znate gospodine policajac, on se svojoj rođenoj kćeri žali ii priča da je u njega ovoliki :hihi a da ja opet tražim švalere...Odveli su ga da se otrijezni...ma ne prisluškujem ja, prozorčić imaju do moje avlije uvijek tvoren i sve se čuje :grana
Post Reply

Return to “Drustvo”