...čemu mržnja zar ti nisi bosanac...Krokodil Behko wrote:Ne znam ko mi je mrži od ovo dvoje. Draža bi mi bila Mirela. Ima dobru šminku. Bar to

Moderator: Krokodil Behko
...čemu mržnja zar ti nisi bosanac...Krokodil Behko wrote:Ne znam ko mi je mrži od ovo dvoje. Draža bi mi bila Mirela. Ima dobru šminku. Bar to
radeta62 wrote:''Musko'' jeste ali sam zaboravio kako se zove...Krokodil Behko wrote:radeta62 wrote:A guzu na koju se Lagani pali...Krokodil Behko wrote:Ne znam ko mi je mrži od ovo dvoje. Draža bi mi bila Mirela. Ima dobru šminku. Bar to
Djeluje mi inteligentnije od ove , kako se ono zvaše ova tuđmanovka? hm
laganini wrote:...čemu mržnja zar ti nisi bosanac...Krokodil Behko wrote:Ne znam ko mi je mrži od ovo dvoje. Draža bi mi bila Mirela. Ima dobru šminku. Bar to![]()
Dobra baka. Zna li se ko je trenutno podmazuje?radeta62 wrote:Baba ko baba.laganini wrote:još da joj guzu vidiš
Lagani...Melek wrote:Dobra baka. Zna li se ko je trenutno podmazuje?radeta62 wrote:Baba ko baba.laganini wrote:još da joj guzu vidiš
..nije neka intelegencijaMaja wrote:Lijepa je i elegantna Kolinda, samo nije neka aman inteligencija.
Sva skakljiva pitanja koja joj se upucuju vjesto izbjegava.
Nikad ne da direktan odgovor.
A nacin na koji nastoji ocrniti Josipovica je jadan.
Josipovic ce opet pobijediti. Nema ona sanse.
Znaci ona je obucavala amere kako treba muciti mudzahedine.laganini wrote:..nije neka intelegencijaMaja wrote:Lijepa je i elegantna Kolinda, samo nije neka aman inteligencija.
Sva skakljiva pitanja koja joj se upucuju vjesto izbjegava.
Nikad ne da direktan odgovor.
A nacin na koji nastoji ocrniti Josipovica je jadan.
Josipovic ce opet pobijediti. Nema ona sanse.![]()
jedna od vodeći nato osoba...
Nedovoljan jedan - sjedi.laganini wrote:nije zabranjeno ni hvalit ako se ima što
Zaista je teško s tobom komunicirati, imaš svu mogućnost napisati o kome je riječ al ne, ti trajbaš par riječi i nastojiš ubrojiti što više postova sa naivnim forumašima koji s tobom komuniciraju i u svakom postu par riječi napišeš i to je to - kod većine prolazi al ne i kod mene.laganini wrote:pa kad ga komunjarski mediji kude dibi ga ja falio...
Nemoj da šaraš, piši, učestvuj kao ozbiljan i zreo forumaš a ne kao neki slinavac koji drka na svakoj temilaganini wrote:jebiga kad bi stiga kad šaram po puno tema...
Problem današnjice se svodi na ljude poput tebe - egoizam.laganini wrote:..nije mi onda zanimljivo
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests