Zezam se ba al malo je drukčije.Krokodil Behko wrote:Nisam izmislio. Eto ti intervju na Klixu. Samo sam ga malo skratio. Mislim na tekst ali i na naslov. Kontekst sigurno nije izgubljen. Rekao je da je nacionalizam psihička bolest BiH. Uostalom, to se može pročitati i unutar teksta

Nacionalizam je bosanska Ahilova peta koju nezaposlenost i bijeda čine još gorima. Nacionalizam je jedna podmukla psihička bolest koja na kraju uvijek završava kontrolom i loše po manjine.
Mislim da pretjeruješ sa ozbiljnošću.String wrote:Nema smisla ljudi...ne napadam nikoga samo konstatujem...nisam supak niti filozof ali eto skontajte...nije me bilo na forumu jako dugo...dodjem...vidim neka nova raja..SUPER!! Kad odjednom pocinjem da shvatam da sve sto citam ustvari samo odaje ko je kakve nacionalnosti ovdje.
Vidim peglaju onog jer je hrvat...onom psuju cetnicku majku jer je srbin...onaj naziva turcinom ovog...ovaj ovo ovaj ono...
Ja vjerujem da pola ljudi ovdje kada vidi na chatu neki nik da iskoci konta "Evo onog ustase sad ce opet srat'".
Ili "eno onog cetnika sad ce podhebavat'".
Vidim napadnu lika jer je "neko" i onda na kraju ga nema po 7 dana ovdje...i onda se cude..
Pa stvarno, Nacionalizam je bosanska psihička bolest