Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Salahuddin wrote:Brams, kako sve procitah, ne mogu da pomislim ni na sta drugo nego koruptiranu instalaciju windowsa. Da sam na tvom mjestu, skinuo bih ono sto mi treba i uradio ponovo instalaciju 7-ce. Ili, kao sto sam ja uradio na svom laptopu, mozez da instaliras ovaj novi 10 (windows technical preview).
Inace, kako si?
Rekla sam već da mi se ne da instalirati novi OS, a i mislim da nema smisla, drugo da je hardware noviji... igru sam nekako uspjela instalirat unatoč svim problemima
Lebowski wrote:Ako ti baš treba licenciran onda razmisli o Avira internet security, malo je skuplji ali i nudi više, možda čak i ovaj skuplji paket Ultimate.
Tom wrote:
Slabo se snalazim na tim poljima. Ima li nesto jednostavnije.
Ima jednostavnije samo trebas skinuti i instalisati.
Program sa antivirusom i sa dodatnim programima za odrzavanje racunara,a nije torrent
Mozes ga instalisati kao free samo sto nemas neke dodatne mogucnosti sa programima.A ako hoces pro verziju nije ni to problem.
Advanced system care http://www.iobit.com/advanced-systemcare-antivirus.php
Salahuddin wrote:
Iobit pravi prilicno dobar softver. Nisam antivirus probao ali jesam nekoliko drugih programa i svi su mi se svidjeli.
Odlican alat koji koristim vec par godina ali eto nenamecem i neubjedzujem nikog jer svako ima svoje misljenje o antivirusima.
Cak sam izradio nekad davno i tutorijal za njega.
Zasto mi se prediction iskljucio na google?
Nema vise da izadje bilo sto...nekad izadje ono sto sam ranije upisivao ali prije je bilo i kada hisoty ocistim on predvidi sta da pisem...ne treba mi samo me nervira...nedostaje mi da me nervira...
Za ubijanje govana koristim SPYBOT-SEARH AND DESTROY...besplatan program koji godinama JEDE sve sto krene na komp.
Ajd zdra'o...
Taj ASC u sebi ima programe kao sto uninstaller,Driver booster koji sam nalazi odgovarajuce drivere za tvoj racunar,
pa onda startup manager,sistem booster,defragmenter,ram optimizacija,ciscenje kolacica kao sto radi CCleaner,ma jednostavno njega kad imas instalisanog netreba ti nijedan drugi program u windowsu.Ja imam ASC ultttimate 6 i kad je instalisem i registrujem odradim update na 7 i sve prodze bez problema.
Da,svako ima svoju zastitu na koju je navikao.Ali ja se drzim one recenice da moj komp nije nacionalna
banka da u nju neko provali i da nemogu namiriti stetu.Jer kad dodze vrijeme da mi neradi nesto kako treba
ide novi sistem za nekih pola sata i gotovo,a i to se desi zato sto moram gasiti antivirus radi hackovanih
serijala i ckrakova
String wrote:Zasto mi se prediction iskljucio na google?
Nema vise da izadje bilo sto...nekad izadje ono sto sam ranije upisivao ali prije je bilo i kada hisoty ocistim on predvidi sta da pisem...ne treba mi samo me nervira...nedostaje mi da me nervira...
Za ubijanje govana koristim SPYBOT-SEARH AND DESTROY...besplatan program koji godinama JEDE sve sto krene na komp.
Ajd zdra'o...
Nisi rekao koji je browser upitanju,ali nema veze imas u postavkama browsera da vratis na default postavke i rijeseno.
Zadnjih dana. šteka mi laptop.
Odjednom se sve zaledi, a uglavnom kad je otvoreno dosta tabova. Katkad dobijem ono shockwave crashed. Treba li nešto poćistiti/apdejtovati/skenirati?
Moj racunar postao je spor. Uzeo sam novi hard disk, jedino ne znam sta trebam napraviti da bi mogao raditi sistem na ovaj novi hard. Jos manje znam kako particionirati hard disk.
Krokodil Behko wrote:Zadnjih dana. šteka mi laptop.
Odjednom se sve zaledi, a uglavnom kad je otvoreno dosta tabova. Katkad dobijem ono shockwave crashed. Treba li nešto poćistiti/apdejtovati/skenirati?
Tom wrote:Moj racunar postao je spor. Uzeo sam novi hard disk, jedino ne znam sta trebam napraviti da bi mogao raditi sistem na ovaj novi hard. Jos manje znam kako particionirati hard disk.
ako ces sistem na njega , moras stari izvaditi i staviti taj novi otici u boot meni nastimati odakle da ti buta sistem , imas usput ce te pitati hoces li podjeliti diska i kolike ce ti biti particije ...