probaj ovaj jenom..Julia-Klara wrote: 07 Jun 2024, 13:08 mene Sun nosi u Tunis... i jos onaj Sun,Moon and Stars...postoji li to jos uvijek> moram pregledati
evo ovaj
![]()

probaj ovaj jenom..Julia-Klara wrote: 07 Jun 2024, 13:08 mene Sun nosi u Tunis... i jos onaj Sun,Moon and Stars...postoji li to jos uvijek> moram pregledati
evo ovaj
![]()
Ou My Way je divanJulia-Klara wrote: 07 Jun 2024, 13:03 MisterNo :
ljetni koje nosim
zimski koje nosim
i da, moj nos mi kaze koji je koji, sta ide sa vremenom, sta ne
i ne, nema kupovine dok makar ne potrosim dva![]()
dva su jos u rezervi )onaj zeleni Joop i Red Jeans)![]()
da, u Ceskoj samNora Ibsenova wrote: 07 Jun 2024, 13:27Ou My Way je divanJulia-Klara wrote: 07 Jun 2024, 13:03 MisterNo :
ljetni koje nosim
zimski koje nosim
i da, moj nos mi kaze koji je koji, sta ide sa vremenom, sta ne
i ne, nema kupovine dok makar ne potrosim dva![]()
dva su jos u rezervi )onaj zeleni Joop i Red Jeans)![]()
Koristim puno jeftiniju Larive kopiju koja mirise jako slicno
Ti si u ceskoj jelde?
Ozbiljno?Julia-Klara wrote: 07 Jun 2024, 13:30 da se razumijemo, moj njuh je postao jako cudan i osjetljiv poslije hemoterapija...
snjuham ja po parfimerijama stalno, ali rijetko koji me izbaci iz cipela, jao recimo "My way"... Pisala sam, u busu ujutru sjela cura do mene, ja se odusevila mirisom, ali nisam pitala koji je (jutro, nisam se sjetila), i danima sam snjuhala po parfimeriji dok nisam nasla koji je![]()
Kod HT ti je sve "normalno".Zanki wrote: 07 Jun 2024, 13:36Ozbiljno?Julia-Klara wrote: 07 Jun 2024, 13:30 da se razumijemo, moj njuh je postao jako cudan i osjetljiv poslije hemoterapija...
snjuham ja po parfimerijama stalno, ali rijetko koji me izbaci iz cipela, jao recimo "My way"... Pisala sam, u busu ujutru sjela cura do mene, ja se odusevila mirisom, ali nisam pitala koji je (jutro, nisam se sjetila), i danima sam snjuhala po parfimeriji dok nisam nasla koji je![]()
Zasto tako, sts kaze doktor?
A hrana?
Iz ovog razloga sam ja zamolila mamu da ide nazad, nisam mogla podnijeti ni njeno prisustvo.Zanki wrote: 07 Jun 2024, 14:24 Ja kuvan vec poduze vegansku hranu i slatkise
I pokusavan mu ugoditi
I svi smo tako pazljivi
Al on nece da rece nista
Ne morea izvuc ne znas sta.mu valja
Kako se osica, samo zenu smara
Pred ostalima nis nece rec
I ona je luda vise![]()
Bome tezak period jako...Julia-Klara wrote: 07 Jun 2024, 14:29Iz ovog razloga sam ja zamolila mamu da ide nazad, nisam mogla podnijeti ni njeno prisustvo.Zanki wrote: 07 Jun 2024, 14:24 Ja kuvan vec poduze vegansku hranu i slatkise
I pokusavan mu ugoditi
I svi smo tako pazljivi
Al on nece da rece nista
Ne morea izvuc ne znas sta.mu valja
Kako se osica, samo zenu smara
Pred ostalima nis nece rec
I ona je luda vise![]()
Vise od pola terapije sam bila sama, i tako mi je godilo (4 mjeseca)
Jučer predvečer izadjem u setnju Vilsom, ide ispred mene cura, miriiiiiiiiiiiiiiiiše, i odvažim se, priđem joj, turns out, cura me prepozna, išle smo zajedno u srednju školu, druga odjeljenjaJulia-Klara wrote: 07 Jun 2024, 13:30 da se razumijemo, moj njuh je postao jako cudan i osjetljiv poslije hemoterapija...
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests