Moderator: Krokodil Behko
I tako, poslije tri godine, ponovo je osmica aktuelna.Krokodil Behko wrote:metallica wrote:8meni je extra
Jeste to extra.. Pusio sam Osmicu cetiri godine..
Nekako sam sad prednost dao Drini light...m
Maja wrote:Jel vas koliko prešlo na domaći duhan? Interesantno...par puta sam zapalila škiju, onako samo se umota u ćat bez filtera domaći neprerađeni duhan i to obara s nogu, a tek kako smrdi. Ali kad se napuni filter niti je jako niti smrdi. Čak je fin za pušenje.
Ja da pušim prešla bih na domaći. Pola kila 20KM, može mjesec dana ko puši kutiju dnevno.
Pusio sam to i ovdje,dugo.Maja wrote:Jel vas koliko prešlo na domaći duhan? Interesantno...par puta sam zapalila škiju, onako samo se umota u ćat bez filtera domaći neprerađeni duhan i to obara s nogu, a tek kako smrdi. Ali kad se napuni filter niti je jako niti smrdi. Čak je fin za pušenje.
Ja da pušim prešla bih na domaći. Pola kila 20KM, može mjesec dana ko puši kutiju dnevno.
Dobro,mozda i ima koristi,nekazem.Maja wrote:Čuj fajda nikakva e jbg. Za kutiju dnevno treba ti 90KM ako pušiš neke normalne cijene, od 3 marke a ovdje za 20 maraka kupiš duhan, mašinica je dvije-tri marke a i filteri jako jeftini tako da....
Pasaga wrote:Dobro,mozda i ima koristi,nekazem.Maja wrote:Čuj fajda nikakva e jbg. Za kutiju dnevno treba ti 90KM ako pušiš neke normalne cijene, od 3 marke a ovdje za 20 maraka kupiš duhan, mašinica je dvije-tri marke a i filteri jako jeftini tako da....
Ostanem mnogo vremena,nekad mi nepada ni naum,kad dodjem umoran...svakakav...
I cojk se odviko pomalo....to bi bilo to...
A da mi zapne,naravno da bi moto.....
Ovde nemozes trefit dobar duhan,i preskup je....
Svaki duhan koji oni uvoze,prekuhaju ga ,nabace nekih aromata,smrdi na kilometar....
samo ga upropaste.
Љиљана wrote:ПУШАЧИ
Ретки поштују упозорење,
Да је забрањено пушење!
Пушачи своју вољу намећу,
Друштву у ком се и они крећу.
Пушачи, то су себични људи!
Поступке њихове, порив буди.
У принципу им није ни мало:
Што нам сметају, гуше нас стало.
Вољу нам безобзирно намећу.
Не поштују људе које срећу.
Да, без обзира на све, пушиће.
Свесно, себе и друге гушиће.
Љиљана Ћуић
Suzdrzat cu seЉиљана wrote:ПУШАЧИ
Ретки поштују упозорење,
Да је забрањено пушење!
Пушачи своју вољу намећу,
Друштву у ком се и они крећу.
Пушачи, то су себични људи!
Поступке њихове, порив буди.
У принципу им није ни мало:
Што нам сметају, гуше нас стало.
Вољу нам безобзирно намећу.
Не поштују људе које срећу.
Да, без обзира на све, пушиће.
Свесно, себе и друге гушиће.
Љиљана Ћуић
Koliko me sjećanje služi, slabo da sam bolje cigare probao.Rum wrote:Ratna slika Sarajevski Malisa kazu neponovljiva cigara, nisam u to vrijeme pusio Behko jeli valjo kako pricaju ???
Rabiosa wrote:Po meni- puno je kad ne mozes bez cigarete u normalnim okolnostima i situacijama kad se bez cigarete mora biti.