Žuta štampa!
Moderator: Krokodil Behko
Re: Hanka Paldum izbacila sina iz kuće
uh....bilo bi ovdje svašta za reći, ali bolje da šutim 

Habibti, ya nour el - ain... 

-
- Inventar foruma
- Status: Offline
navukli ga na heroin .. jest bio dobar dok nije upao u drustvo narkomana sa bistrika...
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
To samo pokazuje koliko je teško biti roditelj.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40377 times
- Been thanked: 26505 times

- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4299 times
- Been thanked: 3210 times
To je jedna od najvecih tragedija - kad okotis debila pa te ovaj handri.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Maja wrote:
Ne mogu više, umorna sam od svega. Mirzada sam izbacila iz kuće. Duša me boli zbog toga, ali nemam drugog izbora, rekla je pjevačica Hanka Paldum (58)
Sarajevska pjevačica ponovno proživljava najteže trenutke jer joj je sin Mirzad Brkić (29) opet završio na policiji.
U pretresu automobila u Sarajevu policajci su kod njega pronašli pištolj i paketić heroina, prenosi 24 sata.hr.
"Trudim se dovesti ga na pravi put, ali mi to nikako ne polazi za rukom. Borila sam se i još se borim, no sad ga ne želim vidjeti dok ne ode opet na liječenje. Mirzad nije zlato od djeteta i toga sam svjesna. Ali ima svojih kvaliteta i sin mi je. Volim ga", govori tužna pjevačica.
Nakon što je Mirzad u januaru drogiran amfetaminima svojim džipom pregazio tri žene na autobuskoj stanici i teško ih povrijedio, sud mu je odredio obavezno liječenje.
Majka ga je poslala na odvikavanje u najbolju njemačku kliniku.
"Dok je bio u Njemačkoj, sve je krenulo nabolje. Radio je i nije bilo nikakvih problema, a zatim se iznenada vratio u Sarajevo zbog djevojke. Izgubio je glavu za njom. To je jako burna veza. Stalno prekidaju i mire se", rekla je Hanka.
"U našoj ulici nitko ni jednu ružnu riječ o njemu nije rekao. I evo što je život. Jad i nevolja. Učinila sam sve što je u mojoj moći, pa to bi svaka majka napravila za svojega sina, ali dok si on sam ne odluči pomoći, ništa ja tu, kao što ste vidjeli, ne mogu napraviti",govori pjevačica.
Dodaje da za probleme ne želi kriviti društvo, brz način života i poremećen sistem vrijednosti, nego će se nastaviti boriti za sina.
"Želim da se Mirzad primi knjige i završi fakultet, a ne da ide u ovom, lošem smjeru", zaključila je Hanka.
Jedna od 1000..........inače svi polete reći do društva je,do vakta,do komšije........nije do njega

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Jadnicak, kako ga niko ne navuce da se baci sa kakvog nebodera?Alpha wrote:navukli ga na heroin .. jest bio dobar dok nije upao u drustvo narkomana sa bistrika...
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40377 times
- Been thanked: 26505 times
ČUDO NEVIĐENO: Ovako Haris Džinović izgleda bez šešira (FOTO

Ova slika je, osim što se vrti po društvenim mrežama, završila i na plakatima pred njegov nastup u Engleskoj.
Svi smo navikli da pjevač Haris Džinović na glavi uvijek ima šešir ili makar maramu. Međutim, Harisova fotografija napravljena zbog vize za Veliku Britaniju, procurila je u javnost.
Mora se priznati da Haris ima debeo razlog za to što od osamdesetih godina prošlog vijeka ne skida šešir:

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Re: ČUDO NEVIĐENO: Ovako Haris Džinović izgleda bez šešira (
U potpunosti opravdam to što nosi šešir. 

Samo sabura
očito onoj mladoj ne smeta pa haris guzi dobar komad a ti nastavi
at

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Cekaj da dodjes u njegove godine voleo bih te videti onda.greeneyes wrote:U potpunosti opravdam to što nosi šešir.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Nemam brige, genetski mi je predodredjeno da nemam(neću iamti) ćelavosti, naprotiv, imat' ću uvijek gustu kosu. Jbg, nekom je život majka, a nekom maćeha.radeta62 wrote:Cekaj da dodjes u njegove godine voleo bih te videti onda.greeneyes wrote:U potpunosti opravdam to što nosi šešir.

Samo sabura
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7685 times
- Been thanked: 18123 times
Ih kad sam ja ovo vidjela.
Hajd nadji SADASNJU Sase Losica bez kape.
Hajd nadji SADASNJU Sase Losica bez kape.
ima sam priliku bit s harisom u društvu...kolko god mi na sceni izgleda markantno uživo ni najmanje...mora da taj šešir ipak ima neku moć i dobar izbor harise 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
- STrendzer
- Inventar foruma
laganini wrote:očito onoj mladoj ne smeta pa haris guzi dobar komad a ti nastaviat

Sta fali Sabanu bez kose, nabacio je sebi Cucu da mu pozavide cupavci...Vladimir RUS wrote:Nije ni čudo zašto nosi šešir.

- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
Šabanu dobro stoji ćela, dok Harisova izgleda čudno.radeta62 wrote:Sta fali Sabanu bez kose, nabacio je sebi Cucu da mu pozavide cupavci...Vladimir RUS wrote:Nije ni čudo zašto nosi šešir.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9398 times
- Been thanked: 11156 times
Sjećate li se Ilme Karahmet?
Vjerovatno se mnogi sjećaju djevojčice Ilme Karahmet, kako su je prozvali “tinejdžerske senzacije” iz Kiseljaka pored Sarajeva…
Ta se 13-godišnjakinja pojavila u regionalnom muzičkom rijalitiju “X Factor Adria” i svojim nastupima, odnosno interpretacijama popularnih pjesama ostavila je broju publiku pored malih ekrana, ali i članove žirija spokmenutog showa – bez teksta!
Na kraju se ipak dogodio skandal. Emina Jahović Sandal nije dala svoj glas da Ilma prođe u veliko finale X-Factora, pa je tinejdžerka iz Kiseljaka, što je šokiralo mnoge, zaustavljena na predzadnjoj stepenici.
Jahović je smatrala da je Karahmet ipak premlada…
Najteže je ispadanje, naravno, palo samoj Ilmi i njenima i taj se slučaj još neko vrijeme povlačio po medijima i pomalo pao u zaborav.
U međuvremenu se ova djevojčica vratila svojim svakodnevnim aktivnostima, a njene fotografije koje su se ovih dana pojavile u medijima pokazuju koliko se promijenila za svega nekoliko mjeseci – od trećeg mjeseca ove godine kada je priča o finalu bila aktuelna…