Da li je moguće prijateljstvo bivših partnera?
Moderator: spacebound
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Re: Da li je moguće prijateljstvo bivših partnera?
Ma jok, bar ne ono pravo prijateljstvo. Održavanje korektnih odnosa-da. 
Samo sabura
Moguće, kako da ne.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
A sex?greeneyes wrote:Ma jok, bar ne ono pravo prijateljstvo. Održavanje korektnih odnosa-da.
ako je bivša, zar od svih na svijetu moraš baš sa njomradeta62 wrote:A sex?greeneyes wrote:Ma jok, bar ne ono pravo prijateljstvo. Održavanje korektnih odnosa-da.
Habibti, ya nour el - ain... 
Šta ti je to čudno, pa bar u Sloveniji ima toga koliko hoćeš.storm wrote:
ako je bivša, zar od svih na svijetu moraš baš sa njom
Nisu više skupa al kad im naumpadne ono u ono, nađu se negdje, dadnu jedno drugom volju do života i svako sebi
ma znam da ima ... zato jer papci nemaju druge prilike, pa na neke sentimentalne note pod izlikom dobrih odnosa smuvaju svoju bivšu ...mrki62 wrote:Šta ti je to čudno, pa bar u Sloveniji ima toga koliko hoćeš.storm wrote:
ako je bivša, zar od svih na svijetu moraš baš sa njom
Nisu više skupa al kad im naumpadne ono u ono, nađu se negdje, dadnu jedno drugom volju do života i svako sebi
meni ako je neka bivša, znači postoji razlog zašto je bivša i doviđenja, idemo dalje
Nismo svi kao ti 
Prva ljubav zaborava nema..storm wrote:ako je bivša, zar od svih na svijetu moraš baš sa njomradeta62 wrote:A sex?greeneyes wrote:Ma jok, bar ne ono pravo prijateljstvo. Održavanje korektnih odnosa-da.
na koju prvu ljubav misliš...ovuradeta62 wrote:Prva ljubav zaborava nema..storm wrote:ako je bivša, zar od svih na svijetu moraš baš sa njomradeta62 wrote:A sex?greeneyes wrote:Ma jok, bar ne ono pravo prijateljstvo. Održavanje korektnih odnosa-da.
- drugrankovic
- Inventar foruma

nije. tacka na J!
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Obično ne bude uvjek isto . Koko god kod mene povratka nema .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
mogu naravno ako su normalni civilizovani ljudi,,a u velikoj mjeri zavisi od razloga razlaza
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
- Status: Online
Krokodil Behko wrote:Bravo, to je pametno. Isto kao da se pokušvaš grudvati s lanjskim snijegom.vasamicic wrote:ja ni sa jednom bivsom ne komuniciram nikako
Mislim isto, još uvijek.
Što baš s bivšim curama da moram prijateljevati, pored tolikog svijeta.
I još nema điđi miđi, pa vjerovatno bih joj morao i pomagati, jer zašto mi se inače i javila, ako ne treba nešto?
Inače ne postoje ta prijateljstva muško-žensko, a pogotovo mogu mislit sa bivšim.
Život je dovoljno dosadan i ne treba vam još nešto unutar ćega neće biti nikakve specijalne razonode.
- Mika
- Osvježenje foruma

- Been thanked: 1 time
100 posto se slazem, musko i zensko ne mogu biti prijatelji. Prije ili kasnije jedno ce htjeti vise od toga.
S bivsim momcima nikad nisam ostala u kontaktu. Ne vidim poentu u tome. Dovoljno mi je da se pozdravimo kad se sretnemo i to je to. Jednom probali - nije islo, hajd sad svako svojim putem.
S bivsim momcima nikad nisam ostala u kontaktu. Ne vidim poentu u tome. Dovoljno mi je da se pozdravimo kad se sretnemo i to je to. Jednom probali - nije islo, hajd sad svako svojim putem.
Cuvajte se malih zena, to da valja naraslo bi.
- drugrankovic
- Inventar foruma

nije tacno...
moj drug "maki" je moj vjerni prijatelj od tinejdzerskih dana... no mi smo prijatelji od prvog dana...
a sto se bivsih tice, nema tu prijateljstva, druzenja, nenormalno je, ali postovanje da ... sve zavisi, nekada nema vise nicega, bas nicega.
moj drug "maki" je moj vjerni prijatelj od tinejdzerskih dana... no mi smo prijatelji od prvog dana...
a sto se bivsih tice, nema tu prijateljstva, druzenja, nenormalno je, ali postovanje da ... sve zavisi, nekada nema vise nicega, bas nicega.
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Bgm, nema civilizacija veze s tim.Johny wrote:mogu naravno ako su normalni civilizovani ljudi,,a u velikoj mjeri zavisi od razloga razlaza
Ljudi nikad nisu imali, a ni sad nemaju kontrolu nad svojim emocijama. Ako ne može biti prijatelj s bivšom/bivšim, nema tu ništa specijalno, stroga normala.

Prijateljstvo i ljubav su povezani ko prst i nokat, i ako nije isla ljubav, nece moc ni prijateljstvo. Uostalom zasto bi uopste, pored svih drugih ljudi na zemlji drugovala s bivsim partnerom. I jos nesto, sve i kad bi htjela, sve i kad bi moglo, zar to nebi svakom normalnom sadasnjem parteru smetalo!
tema je "dali je moguce prijateljstvo bivsih partnera??"Čarobni wrote:Bgm, nema civilizacija veze s tim.Johny wrote:mogu naravno ako su normalni civilizovani ljudi,,a u velikoj mjeri zavisi od razloga razlaza
Ljudi nikad nisu imali, a ni sad nemaju kontrolu nad svojim emocijama. Ako ne može biti prijatelj s bivšom/bivšim, nema tu ništa specijalno, stroga normala.
napisao sam da je moguce jer imam primjer u svom okruzenju...(ja licno sa svojom bivsom sam totalna suprotnost )
imam druga u svedskoj koji je nakon mukotrpnog braka sa svedjankom u kojem je cak i policija i svedske sluzbe posredovale,ostao sad u izvanrednim odnosima sa njom pa sad i njenim novom muzem i novom djecom.
naime, iz njihovog braka imaju cerku a sad oboje imaju sa novim partnerima djecu,,posjecuju se,,slave rodjendane,,njena nova djeca njega gotive,,dobar je sa novim muzem svedjaninom kao i oni sa njegovom novom zenom,,nekad i jedni i drugi cuvaju svu djecu...
imaju zaista korektan prijateljski odnos bez sexa i bilo kakvih drugih koristoljubivih interesa(da neki odmah ne sumnjaju u to),,cak imaju novcanih pozajmica,,bla bla