SRETAN ROĐENDAN
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8066 times
- Been thanked: 19078 times
- Status: Offline
Re: SRETAN ROĐENDAN
mala, sretan rodjendan!!
snaslo te u zivotu, da i ako Bog da, bolje nego sama sebi zamisljas i zelis!
[ytube][/ytube]

snaslo te u zivotu, da i ako Bog da, bolje nego sama sebi zamisljas i zelis!
[ytube][/ytube]
- Maja
- Administrator

Vidi ti njega i pjesme 
Ništa Šera, ovo, ono
Ništa Šera, ovo, ono
Last edited by paparaci on 19 Dec 2014, 01:15, edited 1 time in total.
Reason: NIJE Šera, nego ŠERO!!!!! :oo
Reason: NIJE Šera, nego ŠERO!!!!! :oo
- Maja
- Administrator

Vidi ga izmijenio post 
Ma ne bih se ja ljutila ni da si stavio Šeru (od nadimka ŠerO).
Ma ne bih se ja ljutila ni da si stavio Šeru (od nadimka ŠerO).
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Moram, da me ne bi sustigla kakva podveleška kletva - koju nakon beskonačnih pokušaja ne skine ni najumnija ulema brižljivo probrana od Indonezije do Bosne, niti druidi, vračevi s Haitija, ni združenim snagama Džemila, Milić od Mačve i zla vještica s jezera Rohs – pa mi počnu rasti zanimljive tvorbe po glavi ili mi potomstvo bude tumaralo dunjalukom četveronoške.
Glupašalamala na stranu, veliko je zadovoljstvo omiljenoj Hepokovki čestitati novo ljeto. Što u ovoj zemlji i nije baš mala stvar: ko god ovdje prebaci tridesetu sa glavom na ramenima i što je još važnije čvrsto zašarafljenim moždanim vijcima, može se smatrati nadasve uspješnom osobom.
Eh, sad dolazimo do najtežeg dijela....šta joj poželiti?
Nesmotreno vođen parolom “zaželi drugima ono što bi i sebi“, dođoh do zaključka da zapravo ne znam šta bih sebi poželio, što mi se najčešće dešava onda kada nekim čudom dospijem u stanje u kojem sam u stanju sebi ponešto i ispuniti.
Stoga bih u tradicionalnom maniru najboljoj i najvrijednijoj domaćici svih vremena u ljudskoj, biljnoj i životinjskoj konkurenciji prije svega zaželio zdravlje; zdravlje za doručak, ručak i večeru; obilate porcije neobuzdanog smijeha i neumjerene ljubavi kao međuobroke, te duševni mir i mirno more pred počinak....ugrubo rečeno, želim joj sve manje razloga zbog kojih bi poprimila facijalne konture slične onima sa mučnog avatara
Slutim da svega ostaloga kod sebe zasad već ima u dovoljnoj mjeri (o šoldima nećemo, jer je njih ionako uvijek premalo).
Kako smo daleko da bih sve napisano simbolično materijalizirao kakvom besmislenom sitnicom, evo ti jedna numera, najljepša od svih onih koje sadrže tvoje ime:
I naravno, kao što je već tradicija & red (u nadi da se nećemo odveć načekati dok dobijemo i kralja
) ....
[ytube][/ytube]

& Fatma, ne poznajem dovoljno tvoje ćeifove da bih ovom prilikom mogao nabrojati koji, ali se nadam da ću potrefiti koju lijepu riječ: sretan ovaj i još mnogo rođendana provedenih nadam se u obilju ljubavi i sreće, uz želju da još mnoge od njih obilježiš i ovdje
&& sretan rođendan i Gigiju, kud god da ga vjetar trenutno nanosi
Glupašalamala na stranu, veliko je zadovoljstvo omiljenoj Hepokovki čestitati novo ljeto. Što u ovoj zemlji i nije baš mala stvar: ko god ovdje prebaci tridesetu sa glavom na ramenima i što je još važnije čvrsto zašarafljenim moždanim vijcima, može se smatrati nadasve uspješnom osobom.
Eh, sad dolazimo do najtežeg dijela....šta joj poželiti?
Nesmotreno vođen parolom “zaželi drugima ono što bi i sebi“, dođoh do zaključka da zapravo ne znam šta bih sebi poželio, što mi se najčešće dešava onda kada nekim čudom dospijem u stanje u kojem sam u stanju sebi ponešto i ispuniti.
Stoga bih u tradicionalnom maniru najboljoj i najvrijednijoj domaćici svih vremena u ljudskoj, biljnoj i životinjskoj konkurenciji prije svega zaželio zdravlje; zdravlje za doručak, ručak i večeru; obilate porcije neobuzdanog smijeha i neumjerene ljubavi kao međuobroke, te duševni mir i mirno more pred počinak....ugrubo rečeno, želim joj sve manje razloga zbog kojih bi poprimila facijalne konture slične onima sa mučnog avatara
Slutim da svega ostaloga kod sebe zasad već ima u dovoljnoj mjeri (o šoldima nećemo, jer je njih ionako uvijek premalo).
Kako smo daleko da bih sve napisano simbolično materijalizirao kakvom besmislenom sitnicom, evo ti jedna numera, najljepša od svih onih koje sadrže tvoje ime:
I naravno, kao što je već tradicija & red (u nadi da se nećemo odveć načekati dok dobijemo i kralja
[ytube][/ytube]
& Fatma, ne poznajem dovoljno tvoje ćeifove da bih ovom prilikom mogao nabrojati koji, ali se nadam da ću potrefiti koju lijepu riječ: sretan ovaj i još mnogo rođendana provedenih nadam se u obilju ljubavi i sreće, uz želju da još mnoge od njih obilježiš i ovdje
&& sretan rođendan i Gigiju, kud god da ga vjetar trenutno nanosi
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Maja
- Administrator

Manje od tebe nisam ni očekivala
Taman sam bila pošla da se izlogujem kad vidim ti pišeš na ovoj temi. E, rekoh, sačekat ću ga vala da vidim šta će napisati računajući na to da ću se poslije s osmijehom a la Hanka Paldum uvući u krevet.
Hvala Brstino draga
Eh, i ja bih poželjela sve najbolje legendarnoj ženi Fatmi
Taman sam bila pošla da se izlogujem kad vidim ti pišeš na ovoj temi. E, rekoh, sačekat ću ga vala da vidim šta će napisati računajući na to da ću se poslije s osmijehom a la Hanka Paldum uvući u krevet.
Hvala Brstino draga
Eh, i ja bih poželjela sve najbolje legendarnoj ženi Fatmi
Sretan rodjendan Maji i Fati..
Želim vam da budete zdrave i sretne...
I .....budite dobre
Želim vam da budete zdrave i sretne...
I .....budite dobre
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9870 times
- Been thanked: 11666 times
-
Alpha
- Inventar foruma

Majo sretan rodjendan i od mene sa malim zakasnjenjem

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24580 times
- Been thanked: 6396 times
Fatma i Majo,sve najljepse za vase rodjendane i neka vas sreca prati

[media]Uc7zgu93DPg[/media]

[media]Uc7zgu93DPg[/media]

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Prvi sam ti ove godine čestitao, jer ti to zaslužuješ, a danas, prigodno, sretan rođendan ti želim svim dijelovima svoga tijela. Nekim dijelovima svoga tijela ti više želim sretan rođendan Majo. Majonezu bih od tebe napravio za tvoj rođendan, samo kad bih mogao.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27887 times
Sretan rodjas sefice

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3924 times
- Been thanked: 2953 times
sefice....cestitam....
Faka.....cestitam....

Faka.....cestitam....

Last edited by Pasaga on 19 Dec 2014, 18:43, edited 2 times in total.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27887 times
Fatma sretan rodjas

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.