Vec dogovoreno, samo se ceka rasplet Ukrajinske krize, o tome se radi.Krokodil Behko wrote:Tarabići, pretpostavljam?radeta62 wrote:Da vas obradujem plan ''B'' Rusije i Srbije za pocetak bice dve nuklearne baze u Srbiji.camargue wrote:ma kakav dolazak rusa,nema sanse,eno pobjegose i iz rafinerije u Bosanskom Brodulaganini wrote:..ko jebe ruse..samo da ne bude rusi dolaze..
Rusija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Da li je rusija pred bankrotom..
Jesi ti dobar inače ovako, da te pitam 
kako te nije sramota pričati o fatamorgani... ajde navrati u bosnu i hrvatsku i objasni ljudima fatamorganu kojom su nestali njihovi najdraži i imovina ....
koliko su vas isprali to je strašno... čakk se čovjek više i ne može ljutiti na vas...osjećam samo sažaljevanje
kako te nije sramota pričati o fatamorgani... ajde navrati u bosnu i hrvatsku i objasni ljudima fatamorganu kojom su nestali njihovi najdraži i imovina ....
koliko su vas isprali to je strašno... čakk se čovjek više i ne može ljutiti na vas...osjećam samo sažaljevanje
Habibti, ya nour el - ain... 
Vama je potrebno lecenje ili ste bezobrazni i naivni u tim lazima, Srbija da je izvrsila agresiju sada nebi bilo ni Hrvatske ni BiH shvatite to vec jednom i nemoj vise da se kurcite da ste nevini, puko vam je himen davno kad ste razbili Yugoslaviju i zapoceli rat na ovim prostorima.storm wrote:Jesi ti dobar inače ovako, da te pitam
Boli vas što ste pokušali pa dobili po prstimaradeta62 wrote:Vama je potrebno lecenje ili ste bezobrazni i naivni u tim lazima, Srbija da je izvrsila agresiju sada nebi bilo ni Hrvatske ni BiH shvatite to vec jednom i nemoj vise da se kurcite da ste nevini, puko vam je himen davno kad ste razbili Yugoslaviju i zapoceli rat na ovim prostorima.storm wrote:Jesi ti dobar inače ovako, da te pitam
razbili nego
ajd navikli ste ...sutra je novi dan
nego putin me zabrinjava ...kolaps
-
Alpha
- Inventar foruma

- Status: Offline
ma ne treba nasjedati vise na njihove bolesne podvale , svak ko tako razmislja kao oni su bolesni i genocidasi obicni..storm wrote:Jesi ti dobar inače ovako, da te pitam
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Ako ste stvarno utripovali da ste vi zrtve velikosrpske agresije imate zdrastvenih problema ili pokusavate da od te vase propagande kao zrtve ostvarite nekakav benifitstorm wrote:Boli vas što ste pokušali pa dobili po prstimaradeta62 wrote:Vama je potrebno lecenje ili ste bezobrazni i naivni u tim lazima, Srbija da je izvrsila agresiju sada nebi bilo ni Hrvatske ni BiH shvatite to vec jednom i nemoj vise da se kurcite da ste nevini, puko vam je himen davno kad ste razbili Yugoslaviju i zapoceli rat na ovim prostorima.storm wrote:Jesi ti dobar inače ovako, da te pitam
koliko su vas isprali to je strašno... čakk se čovjek više i ne može ljutiti na vas...osjećam samo sažaljevanje![]()
razbili negošta tu ima loše ...a sad što uvrijeđena mlada ( čitaj srbija ) nije mogla progutati odjeb i u bijesu počela lupati tanjire te naposlijetku popila pljusku da se smiri... nije moj problem ...
ajd navikli ste ...sutra je novi dan
nego putin me zabrinjava ...kolaps
vi ste opiceni mokrom carapom.
Paaa... Ipak ste vi žrtve... Vidim

Mi smo zrtve nato agresije a logistiku nato je imao i od nasih komsija, ali vama na obraz.storm wrote:Paaa... Ipak ste vi žrtve... Vidim![]()
To se nato samo malo šalio .....fatamorgana ... kužiš 
Ta fatamorgana je trajala 78 dana nacistickog bombardovanja, vas da je neko i 78 minuta bombardovao slinili bi na ovom forumu godinama.storm wrote:To se nato samo malo šalio .....fatamorgana ... kužiš
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Kad sam bila preko moba sve mi se od radeta cinilo da Alpha pise
reko sta je sad njemu.. 
trebaju mi naocale
trebaju mi naocale
radeta... nemam više vremena za tebe, fino se nasmijah ... ima karmu da dobiješradeta62 wrote:Ta fatamorgana je trajala 78 dana nacistickog bombardovanja, vas da je neko i 78 minuta bombardovao slinili bi na ovom forumu godinama.storm wrote:To se nato samo malo šalio .....fatamorgana ... kužiš
-
Alpha
- Inventar foruma

tjeras me da mjenjam avatarMala_Mu wrote:Kad sam bila preko moba sve mi se od radeta cinilo da Alpha pisereko sta je sad njemu..
trebaju mi naocale
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
De, de ne mjenjaj odlican je samo moram bolje gledati.Alpha wrote:tjeras me da mjenjam avatarMala_Mu wrote:Kad sam bila preko moba sve mi se od radeta cinilo da Alpha pisereko sta je sad njemu..
trebaju mi naocale
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Ne znam baš, ne bi mi bilo drago da dijelim avatar bilo s kim. 
Samo sabura
-
Alpha
- Inventar foruma

kod mene je sesir nije ona seljacka kapagreeneyes wrote:Ne znam baš, ne bi mi bilo drago da dijelim avatar bilo s kim.
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬