Ironija...drugrankovic wrote:ti si već spakovo...
Prva predsjednica Hrvatske
Moderator: Krokodil Behko
Re: Kujundžić: BiH treba sačuvati kao suverenu, cjelovitu dr
- vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
- Status: Offline
družedrugrankovic wrote:bošnajci i srbi će sjest za tso vidjećete... kad tad... a ove HRVATE koji evo i nijesu bosanci no iskljucivo hrvati po ustavu i saboru lijepe im njihove, fino odjebati... dati im taj dio dje ih ima, tu sirotinjicu... i da pakuju pinkle!
odgovorila sam na ovoj temi na @pašin komentar zato što je on osoba s kojom se može pričati pristojno
pa čak i kad imamo skroz suprotne stavove,suprostavimo se ljudski i pristojno
nemam namjeru odgovarati na gluposti mrš vamo ili mrš tamo koje obično završe niskim startovima
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
uglavnom fino zbori ovaj Kujundzic!...zasto ne bismo to uradili?...bilo bi svima ok a tenzije bi se smanjile i mozda bi u dogledno vrijeme konacno skuzili da nam je to jedina prava domovina.
Ima sumova ne mogu ga cuti o cemu prica.......camargue wrote:uglavnom fino zbori ovaj Kujundzic!...zasto ne bismo to uradili?...bilo bi svima ok a tenzije bi se smanjile i mozda bi u dogledno vrijeme konacno skuzili da nam je to jedina prava domovina.
- drugrankovic
- Inventar foruma

storm wrote:sve ok...hoćemo isto i sa hrvatskim pravoslavcimadrugrankovic wrote:ima i kod nas primjera... ovdje u vojvodini zive, i rodjeni tu, idjedovi im, al hrvati... i kazu putuju u hrvatsku na osnovu krstenice crkvene!
putovali da... to za vrjeme prije nasih pasoša sa šengen listom...
ladno na krstenicu, pokazu da su katolici hrvati i ovima dovoljno...
daju im i putovnice... ok nek im daju, a kod nas onda da se zavede to lepo pa da oduzimamo srpske pasoše koje imaju... pa prijatelju? ovdje živiš odavde si rodom, i tvoji, a putovnica? pa jesi odande? zna se zakon a kada već radite mimo zakona svujde u svjetu i mi cemo isto... eto ti putovnica a regularan pasoš srpski vrći!
i posle kao strani državljanin prikane, i u srbiji i u bosni da plaćaš posebno školovanje djeci i poreze...
pa budi ti strani državljanin!
dolaze u hrvatsku samo kad treba podići primanja i na izbore ... ajmo onda do kraja to rasčistiti ....
teško češ
da znaš da mi mnogi idu na kurac... imaju putovnicu, koriste je sad kad oce po evropi jbg moze im se... ovdje imaju srpski pasoš ok jbg izbjego što će moraš mu dat državljanstvo da bi ostavrio pravo na školovanje lečenje... moraš u nesreć pomoć jbg... ali posle ispade ovdje imaju prava na pomoć, ok, tamo imaju prava što su stekli aj i tok, znam nije lako kado staneš bez svoga... mnogi ne mogu prodat, niti se vrnut jer im niko neće tamo kupit... a života iskreno tamo im nema...
i pljuje ovdje, a pluje i po tamo, i sve on ima pravo a ja kad se razoshla scg, ispade jebni stranac... sitekla mi licna karta i op ispade bez drzavljanstva ovdje! sad si crnogorac... a kod mila nemadoh prava glasa, izmislio da na referendumu mogu glasat koje otiso iz cg u psolednje tri godine! pa hrvat i musliman il šiptar u cg mogu glasat (neka državljani u) a ja ne mogu... zna se za šta oni glasaju...
i onda ovaj ovjde srbin iz hrvatske veća prava od mene... no storme, bosani su nešto drugo, i oni su bosanci, sad katolici pravoslavci il muslimani to je religija.... to što radi hrvatska i što im djuture daje pravo je van svetskih zakona! time ih pujdaju i njeguju iskljucivo ko hrvate... a ti posle snjima u bosni zivi kao u zajednici... ma nema leba s njima...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

zato što on nije srbin!vila wrote:družedrugrankovic wrote:bošnajci i srbi će sjest za tso vidjećete... kad tad... a ove HRVATE koji evo i nijesu bosanci no iskljucivo hrvati po ustavu i saboru lijepe im njihove, fino odjebati... dati im taj dio dje ih ima, tu sirotinjicu... i da pakuju pinkle!
odgovorila sam na ovoj temi na @pašin komentar zato što je on osoba s kojom se može pričati pristojno
pa čak i kad imamo skroz suprotne stavove,suprostavimo se ljudski i pristojno
nemam namjeru odgovarati na gluposti mrš vamo ili mrš tamo koje obično završe niskim startovima
nemoj mi tu sad o osobama...
govorim o državljanstvu i pravu glasa koje ima pre svega državljanin... to što pukšavaš opravdati da svi katolici iz bosne imaju pravo glasa u hrvatskoj... nema smisla!
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9820 times
- Been thanked: 11549 times
Re: prva predsjednica hrvatske
Ma treba vjerskim vođama sudski zabraniti da pričaju političkim jezikom.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

...crkva je moralni autoritet kod hrvata i tako ce ostat
.
.
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
..laganini wrote:...crkva je moralni autoritet kod hrvata i tako ce ostat
.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Slusam ovog kujundzica nekih pola sata,nije lik dobar sekunde 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Nije dobar ni milisekundu..Zagorka wrote:Slusam ovog kujundzica nekih pola sata,nije lik dobar sekunde
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9820 times
- Been thanked: 11549 times
- Zagorka

Bez zeze,odgledah ovu rtl debatu i stekoh dojam da je Josipović gospodin deset stepenica iznad njih sviju......očekivala više,pa kandidati za predsjednika 
- Zagorka

Kako sad Mesic kad su kandidati Kitarovic,Josipovic,Kujundzic i Sinčić
Ili sam ja nešto propustila?
Ili sam ja nešto propustila?
Čovjek pominje Mesića jer ga on vidi kao razarača Hrvatske 
Inače predsjednik u Hrvatskoj i nema neke odlučujuće uloge, više je to protokolarni sistem pa ma ko bio predsjednik.
Inače predsjednik u Hrvatskoj i nema neke odlučujuće uloge, više je to protokolarni sistem pa ma ko bio predsjednik.
- Zagorka

Pa svugdje je manje-više tako,ali nedaj Bože gledati četiri godine ovog Kujundžića po tv-u stalno
btw on je ginekolog ako sam dobro razumjela?
btw on je ginekolog ako sam dobro razumjela?