Moderator: Krokodil Behko
Nikad nije kasno da coek postane mumin, kad god htjednes moresJulia-Klara wrote: 17 Jun 2024, 13:51 Imao cilj, i stedio. Da sam ko on i ja bih imala vise, ali dobro je i ovoskupila za peMzije
![]()
Opasni radovi...koja je adresaHAVANA wrote: 17 Jun 2024, 10:37I meni.Meni sarajevo najbolje.Sve najbolje i najisplatnije sam napravio u sarajevu.Bolje mnogo nego u belgiji.A i gore sam bio kupio stan.Mozda u dobrom dijelu pozitivno jer ovde dosta ljudi i koji bi mogli ne vide,vicu ne moze…Pa ostane prostora i prilika ko vidi.A moze itekako al valja rizikovati i zasukati rukave,naostrit mozak,rokat kredite…Ovako nece niko,svi bi na gotovo.Slikacu ti kad zavrsim,sad je mezar,ide rusenje tek…A blizu je ovog,mozda i bolja lokacija…I svi vicu skupo a nije skupo sto cu samo za radove dat 300 milja za 240m2.Kaze treba platit dobro radnika.Ok,treba.E bogme ce ga i meni neko dobro platit nebitno renta il prodaja.IMG_7722.jpegIMG_7727.jpegIMG_7725.jpegIMG_7726.jpegIMG_7724.jpegJulia-Klara wrote: 17 Jun 2024, 10:22 Da se razumijemo, i ovdje cu cijene nenormalne, ali porediti Prag i Sarajevo mi je nidje veze.
Ma ovi su divni kakve ja gledam.Julia-Klara wrote: 17 Jun 2024, 14:04 To je drugi par opanaka, Dori
Ja gledam agencije, ljudi imaju svoje nosace namjestaja, da enterijer srede prije slikanja, svijece, slike, svasta nesto... Ove slike kad vidis ne pada ti na pamet otici da vidis stan![]()
Opet brkas babe i zabeHAVANA wrote: 18 Jun 2024, 08:31Ma ovi su divni kakve ja gledam.Julia-Klara wrote: 17 Jun 2024, 14:04 To je drugi par opanaka, Dori
Ja gledam agencije, ljudi imaju svoje nosace namjestaja, da enterijer srede prije slikanja, svijece, slike, svasta nesto... Ove slike kad vidis ne pada ti na pamet otici da vidis stan![]()
Gledas ga zamisljenog i gotovog.Usminkane ne gledam.Kupujem samo mezar,zena ne smije ni uc sta ja kupim.Samo nek je cijena da ja mogu novo napravit.Da imam prostora.A da mi neko navrne rigips plocu i ofarba je u zuto,uslika je iz predivnog ugla,to me ne zanima.Svako cu renovirat po svom.Samo lesevi
A te divno uslikane i krasne cu ja slikat il prodat,iznajmit…
![]()
Pa taj nek gleda ove moje kad zavrsim,nek meni grobove ostavlja.Julia-Klara wrote: 18 Jun 2024, 10:14 Ama HAVANA dragi, ti gledas stanove ocima onoga koji ce ga renovirati i dalje prodavati, i to je ok.
Ali ne mozes gledati isto kao neko kupuje da bi zivio u njemu. Kontas?
Tu je razlika, i o tome govorim.
Nazoves pa UPITAS... I onda nas obavijestisSkin wrote: 18 Jun 2024, 12:00 gdje se nalazi ovaj stan koji je postavljen, nisam skontala? 6,900 KM kvadrat, odnosno 5,800 KM ako se racuna korisna povrsina (ovi balkoni i ostave).
koliko onda 'kosta' stan u ferhadiji, 5 soba, kuhinja, 2 balkona? ovaj: https://mdva.ba/nekretnina/stari-grad-f ... tan-168m2/
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests