Di su nestali Hrvati iz BiH..
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- drugrankovic
- Inventar foruma
- Status: Offline
Re: Di su nestali Hrvati iz BiH..
e ovakvi ko laganini su ono o cemu pricam... vazda ce druge potcnit a svoje i govno precenit... storm je sasvim druga prica... na zalost ovi prvi prevladjuju u tom njihovom cinizmu i licemerju...
ebala te kalifornija...
ebala te kalifornija...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Svaka čast za ovaj post - klanjam ti se do podaSalahuddin wrote:
Ja ne znam zasto tebi laganini ne odgovora. Bas kao i ti, covjek kaze ono sto misli i to bi trebalo cijeniti. Je li bi vise volio da te laze? Ja ne bih. Neka kaze sta misli i ima moje postovanje. Gori su oni koji bi sa svima da budu dobri, a ustvari ne vole, pa skoro ni sami sebe, a kamoli druge.

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

- drugrankovic
- Inventar foruma
Salahuddin wrote:Ja ne znam zasto tebi laganini ne odgovora. Bas kao i ti, covjek kaze ono sto misli i to bi trebalo cijeniti. Je li bi vise volio da te laze? Ja ne bih. Neka kaze sta misli i ima moje postovanje. Gori su oni koji bi sa svima da budu dobri, a ustvari ne vole, pa skoro ni sami sebe, a kamoli druge.drugrankovic wrote:e ovakvi ko laganini su ono o cemu pricam... vazda ce druge potcnit a svoje i govno precenit... storm je sasvim druga prica... na zalost ovi prvi prevladjuju u tom njihovom cinizmu i licemerju...
ebala te kalifornija...
da, i na osnovu toga zakljuchish dje je problematika oko buducnosti, sta treba obici i ostaviti po strani... picajzla
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Stigla karmaSalahuddin wrote:
Nema potrebe za klanjanjem, mrki (mo's mi dati karmu doduse). Ja i tebe, bez obzira na drugacije vidjenje u mnogim stvarima, cijenim. Volim otvorenost, makar bilo za mene i neprijatno u momentu. Ali svi znamo da svijetom ne vlada idila i ne vidim potrebu da je gradimo na laznim temeljima. Bolje je za sve nas ako kazemo sta nas "boli" kod onoga drugog. Mozda neko onda i ucini nesto da taj razlog otkloni. Nikad ne znas. Ali ako lazemo, stvaramo pogresnu sliku o stvarima o kojima govorimo, pregovoramo, razgovaramo.

Dijelim tvoje mišljenje jer sam i sam takav.
Svako ima pravo na svoje mišljenje a pogotovo u demokratskom društvu.
Istina je uvijek sakrivena od javnosti a raja navikla da je istina samo ono što im njihovi mediji ili političari kažu a ja nisam takav - volim svoje viđenje i shvaćanje.
Doduše, smetaju mi osobe koji ne podnose ljude koji ne misle kao oni a to sam ovdje u više navrata doživio.
Uopšte se ne trude ući u raspravu iliti dijalog nego im je lakše etiketirati.
U svakom slučaju - dobrodošlica :
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!

- drugrankovic
- Inventar foruma
ko je tebe reko? on i kad nije u pravu zna to ali mu ego veci od pameti pa crce da ne bocka... jebo bockanje to treba obici... u buru baruta i prskalica u blizini je zlo!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9574 times
- Been thanked: 11328 times
Ama nestali čovječe. Pročitaj bar naslov teme. Hajd sad da nastavimoKOMESAR wrote:Zbilja,šta bi sa Hrvatima?

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23433 times
- Been thanked: 6168 times
...sinoc sam s jednim tipkala,kaze da je u Moskvi! 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Rockefeller
- Aktivni forumaš
Imaš li ti argumente za ovo? Ja bih prije reka da je Alabama.laganini wrote:..krs ili ne ipak je to kalifornija bih -a...

Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
mir,,,veselje
ali iza Bozica necu nestati!

Habibti, ya nour el - ain... 

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Nešto ste pobrkali?Salahuddin wrote:Jebote, pa mislim da je to gore nego Getling.storm wrote:Sumnjam da ima šta opasnije, nego kad vila prebaci oklagiju na rafalnoSalahuddin wrote:Ostavi tu oklagiju i uzmi AK-47.vila wrote:Srecom bozicno je raspolozenje
mir,,,veselje
ali iza Bozica necu nestati!
Ne radi se o vještici nego o vili.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Dobre vile prave burek.vila wrote:Pobrkao si,,,dobra vila nisamSalahuddin wrote:De, kad ti je vac oklagija u ruci, razvuci jednu sa krompirom.vila wrote:Vili sa oklagijom!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
..ne iznenadjujes me krokodilKrokodil Behko wrote:Ama nestali čovječe. Pročitaj bar naslov teme. Hajd sad da nastavimoKOMESAR wrote:Zbilja,šta bi sa Hrvatima?

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
laganini wrote:..ne iznenadjujes me krokodilKrokodil Behko wrote:Ama nestali čovječe. Pročitaj bar naslov teme. Hajd sad da nastavimoKOMESAR wrote:Zbilja,šta bi sa Hrvatima?procitana si knjiga..
Svoje sam prave i ozbiljne posgtove, a na ovu tematiku, napisao bar 300 puta i očito, to niko nije ni čitao. Šta da radim, nego da se malo opustim i zabavim

Eo, jedan se pojavio ponovo.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
HRVATSKI MINISTAR KOVAČ: "Hrvati su gotovo nestali u Republici Srpskoj"!

Hrvatski ministar vanjskih i evropskih poslova Miro Kovač izjavio da će se Hrvatska nastaviti zauzimati za povratak Hrvata u bh. entitet Republika Srpska, ocjenjujući u razgovoru s biskupom banjalučkim Franjom Komaricom da je progon 190.000 tamošnjih Hrvata tragedija koja se nikada ne smije zaboraviti.
"Mi se zalažemo za povratak Hrvata u ovaj dio Bosne i Hercegovine. Naša je dužnost da pomažemo Hrvatima u Bosni i Hercegovini, a napose u ovome dijelu Bosne i Hercegovine gdje su Hrvati gotovo nestali", rekao je na konferenciji za novinare nakon susreta s Komaricom u Banoj Luci.
Kovač se s biskupom Komaricom sastao na margini sastanka ministara vanjskih poslova zemalja Centralnoevropske inicijative (CEI) koji je održan u Banjoj Luci..
Pozvao je Hrvate u RS-u na ostanak te povratak na prijeratna ognjišta.
"Ja sam ohrabrio sve hrvatske ljude da ovdje ostanu i budu aktivni prema institucijama u ovome dijelu Bosne i Hercegovine, u RS-u, kako bi se ostvarila njihova prava, napose pravo na povratak u ovaj dio Bosne i Hercegovine", dodao je hrvatski ministar vanjskih poslova.
Nazvavši biskupa Komaricu "starim prijateljem", Kovač je ocijenio da su Hrvati u RS-u pretrpjeli goleme gubitke.
"Prije rata bilo ih je oko 200.000, a danas ih ima oko 10.000. To je tragedija koja se nikada ne smije zaboraviti", rekao je minitar Kovač.
Kovač je ponovio da Hrvatska podržava napredak Bosne i Hercegovine na putu prema Evropskoj uniji, što je prenio bh. kolegi, te najavio da će se ugovor o evropskom partnerstvu Hrvatske i Bosne i Hercegovine potpisati prije ljeta.
O poslijeratnoj depopulaciji Hrvata na prostoru BiH jučer je na sjednici Hrvatskog sabora govorio i zastupnik iuz BiH, Božo Ljubić, ustvrdivši da se iz BiH toko0m 2015. godine iselili 16,5 hiljada Hrvata.
“Od ulaska u Europsku uniju iz Hrvatske se svake godine iseli čitav jedan grad veličine Vinkovaca”, kazao je na Božo Ljubić.
On je potom dodao da su pokazatelji o iseljavanju Hrvata iz Bosne i Hercegovine mnogo alarmantniji.
“Samo tijekom prošle, 2015. godine, iz Bosne i Hercegovine iselilo se šesnaest i pol tisuća Hrvata. Imajući u vidu brojnost Hrvata u Hrvatskoj i BiH, onda to znači da se prošle godine iz BiH iselio grad veličine Splita”, kazao je Božo Ljubić.
S.B./Agencije
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23433 times
- Been thanked: 6168 times
...jah.,tek sad uvidjeli da ih nece biti! 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.