Vrtic

Moderator: Krokodil Behko

ovdje ima ta skola

Jos ako se polaze od kuce...dobra ideja...Pasaga wrote: 19 Apr 2024, 14:42ovdje ima ta skola
u nadleznosti je drzave
zagarantovana diplomatska karijera
iz te skole izlaze 99% Dodici ....

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jok, ne rade i nema ih kod nas, ali postoje koji znaju svoj posal.Masamune wrote: 19 Apr 2024, 15:22 Ima naravno, ali gledam ima toga po Dalmaciji npr. i uzimaju baš dobru lovu.
Eto ideje za Skin

Nemam pojma znam da sam to viđao reklame neš tako. Možda su to samo kuće sa boksovima gdje ih čuvaju.Zanki wrote: 19 Apr 2024, 15:28Jok, ne rade i nema ih kod nas, ali postoje koji znaju svoj posal.Masamune wrote: 19 Apr 2024, 15:22 Ima naravno, ali gledam ima toga po Dalmaciji npr. i uzimaju baš dobru lovu.
Eto ideje za Skin
Ako se Skin i odluči ja joj iman dati par savjeta, al čisto sumLjam da hoće

Dje si ti vidila coeka koji pije da pusta da ga drugi vozi? Bona alkohol da reflekse, sve zivo i nema tog koji bolje vozi od pjanog coekaMaja wrote: 18 Jun 2024, 17:15 Firma za prevoz pijanaca. Umjesto taksista imas zaposlene vozace u firmi koje pijani ljudi zovu da dodju i odvezu ih kuci njihovim autom. Znaci autom pijanca. Tako i pijanac i auto osvanu citavi kuci.
Zasto bi ostavljali auto na drugom kraju grada npr pa da rizikuju kradju, ostecenja...plus sto ujutro moraju po njega.

Sta cu im ja kad ne piju s policijom i kad nece pocastit policiju. Nek ih vozeMaja wrote: 18 Jun 2024, 17:41 Idi bjezi. Ljudi zovu taksije ili prijatelje da ih voze kuci. Ako ne zbog udesa, onda zbog opasnosti od policijske kazne

treba kapitala za ovaj poduhvat.Zanki wrote: 19 Apr 2024, 15:28Jok, ne rade i nema ih kod nas, ali postoje koji znaju svoj posal.Masamune wrote: 19 Apr 2024, 15:22 Ima naravno, ali gledam ima toga po Dalmaciji npr. i uzimaju baš dobru lovu.
Eto ideje za Skin
Ako se Skin i odluči ja joj iman dati par savjeta, al čisto sumLjam da hoće

ovdje ima ...a gdje ako ne u CeskojMaja wrote: 18 Jun 2024, 17:15 Firma za prevoz pijanaca. Umjesto taksista imas zaposlene vozace u firmi koje pijani ljudi zovu da dodju i odvezu ih kuci njihovim autom. Znaci autom pijanca. Tako i pijanac i auto osvanu citavi kuci.
Zasto bi ostavljali auto na drugom kraju grada npr pa da rizikuju kradju, ostecenja...plus sto ujutro moraju po njega.

ma joook, nego ti pijani su najsposobniji i najpametniji...dje ce neko bolje od njega vozit

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests