Velike novinarske izmišljotine
Moderator: Krokodil Behko
Re: Željko Ražnatović Arkan se oglasio Hvala Bogu živsam i z
Evo ga meni u dzepu. Ziv je.
Aktiviram se na dodir.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Misliš viski.radeta62 wrote:Pije kafu sa Milosevicem na Belom Dvoru svako jutro.Nela wrote:Ovaj snimak je glupost ali je on ziv 100%
- drugrankovic
- Inventar foruma

laganini wrote:meni se ceca sviđa
možeš da joj duvaš u ventil
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9756 times
- Been thanked: 11490 times
Evo šta se desilo sa trudnim djevojkama sa ekskurzije

Njemački Bild je u interjvuu sa Nenadom Babićem, ginekologom iz Republike Srpske, koji je rekao da su curice stare 13 i 14 godina iz Banjaluke ostale trudne tokom jednog školskog izleta, doznao kako je svih sedam djevojčica abortiralo.
U medije je ranije izašla informacija o navodnoj trudnoći djevojčica, a koja se dogodila na školskom izletu prije pola godine. Babić je tada rekao da informacije, iako ne želi otkriti identitet curica, iznosi zato da upozori na gorući problem preranog stupanja mladih u spolne odnose.
– Možete samo zamisliti kako su se roditelji osjećali kada su doznali da su im kćerke trudne. U malom selu to je grozna situacija. Djevojčice su nastavile ići u školu. Ipak, i one i njihove porodice od sada su “obilježene” u svojem lokalnom mjestu, rekao je Babić novinaru Bilda, i otkrio da su sve abortirale.
“Djevojčice su morale to učiniti kako bi se zaštitilo njihovo zdravlje”, dodao je.
“Ovaj slučaj nije izmišljen. Znao sam da će svijet reagovati kada izađem u javnost sa ovim informacijama. Htio sam ukazati na to da djeca nisu edukovana niti informisana niti od škole niti od roditelja”, kaže Babić.
Ginekolog dodaje da su se djevojčice oporavile od šoka i da im je pružena sva potrebna pomoć kako bi došle sebi nakon proživljene traume.
Djeca već s 13 godina stupaju u seksualne odnose
U BiH je nedostatak informacija o sek*ualnom odgoju glavna tema. Samo u Sarajevu koje ima oko 300.000 stanovnika prošle godine je zabilježena 31 maloljetnička trudnoća. Navodi se kako je broj sek*ualno aktivnih maloljetnica zadnjih godina porastao.
“Zabrinjavajuće je da djeca već s 13 godina stupaju u sek*ualne odnose, ali to je danas postao trend. Ne smijemo dopustiti da djeca o seksu ne doznaju u školi već na ulici”, rekao je u izjavi za Avaz Senad Mehmedbašić, ginekolog iz Sarajeva.
(Doznajemo.com/RTL)
Re: Evo šta se desilo sa trudnim djevojkama sa ekskurzije
Dajte djeci djeda mraza i nek se osjećaju kao djeca a ne kao odrasle osobe.
Djetinjstvo se svakim danom uništava i djeca se sa strane roditelja preko noći pretvaraju u žene i to je problem.
Djetinjstvo se svakim danom uništava i djeca se sa strane roditelja preko noći pretvaraju u žene i to je problem.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
To mu je bila ženaString wrote:Pa nisu puno mlade,,,ja sam cuo za jednog covjeka koji je imao 51 godinu a spavao je sa djevojcicom od 9 godina.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Djeci se naprosto ne dozvoljava da budu djeca, prerano "odrastaju", od malih nogu imaju pristup računarima, netu, a znamo kakvih sve gologuzih, promiskuitetnih prikaza ima po netu. Prikaza koje djevojčice počnu oponašati. Nažalost i mnogi roditelji slabo kontrolišu, savjetuju svoju djecu i baš ova virtuela je jedan od razloga zbog čega je to tako. 
Samo sabura
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
Majke su tu u pitanju...greeneyes wrote:Djeci se naprosto ne dozvoljava da budu djeca, prerano "odrastaju", od malih nogu imaju pristup računarima, netu, a znamo kakvih sve gologuzih, promiskuitetnih prikaza ima po netu. Prikaza koje djevojčice počnu oponašati. Nažalost i mnogi roditelji slabo kontrolišu, savjetuju svoju djecu i baš ova virtuela je jedan od razloga zbog čega je to tako.
Dozvoljavaju odjevanje koje ne prilici tom uzrastu..
vele...sad si mi blago meni ko ceca,stoja...karleusa....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ma ništa majke ne dozvoljavaju već kupuju, počev od šminke, odjeće i ko zna kakvih modnih dodataka.Pasaga wrote:
Majke su tu u pitanju...
Dozvoljavaju odjevanje koje ne prilici tom uzrastu..
vele...sad si mi blago meni ko ceca,stoja...karleusa....
Krivnja je svakako na oba roditelja, kao i škola koje dozvole modiranje djece u školi.
Zašto se kaže punoljetnost i to baš u 18-oj godini?
Jer se je nekako u tim godinama i psihički i fizički tek malo odrastao čovjek a dozorijevanje je ipak nešto duži period.
Majke dozvoljavaju a jadni ocevi ne smiju progovoriti. Pa jeste li i vi roditelji ili dobrovoljni darovaoci sperme? 
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Ne, mi se samo veselimo ono u ono a sperma je sporedni produktNela wrote: Pa jeste li i vi roditelji ili dobrovoljni darovaoci sperme?
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7940 times
- Been thanked: 18777 times
Zbog izmišljene priče o trudnim djevojčicama roditelji zabranjuju odlazak na ekskurzije
Nakon izmišljene vijesti da je čak sedam djevojčica iz jednog manjeg mjesta u BiH ostalo u drugom stanju nakon što su prije godinu i pol otišle u petodnevnu posjetu Sarajevu, među roditeljima širom BiH je nastala opća panika. Zbog straha da bi se mogli naći u sličnoj situaciji ne dozvoljavaju djeci odlazak na ekskurziju.
Nažalost, mnogobrojni mediji širom svijeta i BiH prenijeli su izjavu ginekologa Nenada Babića, koordinatora za zdravstvo u Vladi Republike Srpske u Banjoj Luci, koji je kazao da su djevojčice od 13 i 14 godina ostale u drugom stanju tokom školskog izleta.
Upravo nam je danas navedeni ginekolog priznao da uopšte ne zna šta se desilo sa tim slučajem navodne trudnoće maloljetnica. U trenutku davanja izjave, dr. Babić vjerovatno nije razmišljao o posljedicama koje će nastati nakon njegove, u najmanju ruku, sumnjive prvobitne izjave.
Sa čuđenjem, trudnim maloljetnicama u BiH bavila se i svjetska štampa među kojima su Daily Mail, Cosmopolitan, New York Daily News, News.com.au i Bild koji je danas objavio priču kako su navodno trudne djevojčice nakon povratka sa ekskurzije abortirale.
Vernes Begović, sarajevski ginekolog sa tridesettrogodišnjim radnim iskustvom, za Klix.ba je kazao kako našoj zemlji senzacionalizam ovakve vrste jednostavno ne treba.
Kako nam je ispričao, nakon objave vijesti da su djevojčice ostale u drugom stanju tokom petodnevne ekskurzije, zvale su ga kolege iz Njemačke i s nevjericom pitale šta se to događa u BiH.
"Ja sam siguran da se ovakvom objavom zapravo samo skreće pažnja javnosti sa pravog problema, odnosno nedostatka edukacije u našoj zemlji o ovim pitanjima i zaista su male mogućnosti da je cijela priča istinita. Sa stručnog aspekta veoma je mala mogućnost da u jednoj tako maloj populaciji tako veliki broj djevojčica ovulira u isto vrijeme", kazao je Begović za Klix.ba.
Dodao je da je problem u negativnoj reputaciji koja se nameće na ovaj način našoj zemlji, ali i činjenici da su roditelji nakon ovakve vijesti prestravljeni.
"U moju ordinaciju sada dolaze majke djevojčica koje su u završnim razredima i traže savjete od mene, jer ne smiju pustiti djecu na ekskurziju", kazao je Begović.
Babić demantira sebe
Inače, nedugo nakon pojave priče o trudnim djevojčicama u medijima se pojavila informacija da je ginekolog Babić kazao da su sve djevojčice abortirale, dobro se oporavile i vratile školskim obavezama.
Međutim, ginekolog Babić je za Klix.ba negirao takvu informaciju.
"Nije tačna informacija da sam ja rekao da su djevojčice abortirale. Ja uopće ne znam šta se desilo na koncu sa tim slučajem", kazao je Babić koji je ranije tvrdio da je protjeran iz Sarajeva.
Babić nije htio precizirati u kojem mjestu se desila ova pojava, ni u kojem vremenskom periodu, odnosno da li se radi o pojedinačnim slučajevima.
"Nije ovo jedina pojava u našem društvu. To se stalno događa. Evo u Srbiji godišnje imate 16.000 prekinutih maloljetničkih trudnoća", kazao je Babić za Klix.ba.
Inače, u Sarajevu je prošle godine u drugom stanju ostala 31 maloljetnica.
Babić tvrdi da su maloljetničke trudnoće ozbiljan problem u BiH i da se time moraju pozabaviti nadležne institucije, jer djeca u ovoj zemlji nemaju nikakvu edukaciju, niti na našim esencijalnim listama ima kontraceptiva.
Podsjećamo, Klix.ba je jedan od rijetkih medija iz BiH koji nije objavio ovu očigledno izmišljenu priču.
Nakon izmišljene vijesti da je čak sedam djevojčica iz jednog manjeg mjesta u BiH ostalo u drugom stanju nakon što su prije godinu i pol otišle u petodnevnu posjetu Sarajevu, među roditeljima širom BiH je nastala opća panika. Zbog straha da bi se mogli naći u sličnoj situaciji ne dozvoljavaju djeci odlazak na ekskurziju.
Nažalost, mnogobrojni mediji širom svijeta i BiH prenijeli su izjavu ginekologa Nenada Babića, koordinatora za zdravstvo u Vladi Republike Srpske u Banjoj Luci, koji je kazao da su djevojčice od 13 i 14 godina ostale u drugom stanju tokom školskog izleta.
Upravo nam je danas navedeni ginekolog priznao da uopšte ne zna šta se desilo sa tim slučajem navodne trudnoće maloljetnica. U trenutku davanja izjave, dr. Babić vjerovatno nije razmišljao o posljedicama koje će nastati nakon njegove, u najmanju ruku, sumnjive prvobitne izjave.
Sa čuđenjem, trudnim maloljetnicama u BiH bavila se i svjetska štampa među kojima su Daily Mail, Cosmopolitan, New York Daily News, News.com.au i Bild koji je danas objavio priču kako su navodno trudne djevojčice nakon povratka sa ekskurzije abortirale.
Vernes Begović, sarajevski ginekolog sa tridesettrogodišnjim radnim iskustvom, za Klix.ba je kazao kako našoj zemlji senzacionalizam ovakve vrste jednostavno ne treba.
Kako nam je ispričao, nakon objave vijesti da su djevojčice ostale u drugom stanju tokom petodnevne ekskurzije, zvale su ga kolege iz Njemačke i s nevjericom pitale šta se to događa u BiH.
"Ja sam siguran da se ovakvom objavom zapravo samo skreće pažnja javnosti sa pravog problema, odnosno nedostatka edukacije u našoj zemlji o ovim pitanjima i zaista su male mogućnosti da je cijela priča istinita. Sa stručnog aspekta veoma je mala mogućnost da u jednoj tako maloj populaciji tako veliki broj djevojčica ovulira u isto vrijeme", kazao je Begović za Klix.ba.
Dodao je da je problem u negativnoj reputaciji koja se nameće na ovaj način našoj zemlji, ali i činjenici da su roditelji nakon ovakve vijesti prestravljeni.
"U moju ordinaciju sada dolaze majke djevojčica koje su u završnim razredima i traže savjete od mene, jer ne smiju pustiti djecu na ekskurziju", kazao je Begović.
Babić demantira sebe
Inače, nedugo nakon pojave priče o trudnim djevojčicama u medijima se pojavila informacija da je ginekolog Babić kazao da su sve djevojčice abortirale, dobro se oporavile i vratile školskim obavezama.
Međutim, ginekolog Babić je za Klix.ba negirao takvu informaciju.
"Nije tačna informacija da sam ja rekao da su djevojčice abortirale. Ja uopće ne znam šta se desilo na koncu sa tim slučajem", kazao je Babić koji je ranije tvrdio da je protjeran iz Sarajeva.
Babić nije htio precizirati u kojem mjestu se desila ova pojava, ni u kojem vremenskom periodu, odnosno da li se radi o pojedinačnim slučajevima.
"Nije ovo jedina pojava u našem društvu. To se stalno događa. Evo u Srbiji godišnje imate 16.000 prekinutih maloljetničkih trudnoća", kazao je Babić za Klix.ba.
Inače, u Sarajevu je prošle godine u drugom stanju ostala 31 maloljetnica.
Babić tvrdi da su maloljetničke trudnoće ozbiljan problem u BiH i da se time moraju pozabaviti nadležne institucije, jer djeca u ovoj zemlji nemaju nikakvu edukaciju, niti na našim esencijalnim listama ima kontraceptiva.
Podsjećamo, Klix.ba je jedan od rijetkih medija iz BiH koji nije objavio ovu očigledno izmišljenu priču.
..i meni je to bilo sumnjivo kad se sijetim da nam jedna jedi dozvolila sisu da joj dirnemo ...naravno to je bio razlog da prosirimo pricu u rasponu nasi dicji masti...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Oglasio se doktor i otkrio strašnu istinu o trudnim maloljetnicama s ekskurzije!
Ne stišava se interesovanje medija izvan granica Bosne i Hercegovine za slučaj sedam bh. maloljetnica koje su tokom ekskurzije zatrudnile! Hrvatski mediji sinoć su prenijeli izjave nacionalnog koordinatora za reproduktivno zdravlje Republike Srpske Nenada Babića, kako je za njemački Bild izjavio “da je svih sedam djevojčica moralo pobaciti, zbog rizika po vlastito zdravlje”.
- Djevojčice su morale pobaciti kako bi se zaštitilo njihovo zdravlje.- prenijeli su Babića hrvatski mediji.
On međutim za “Dnevni avaz” kaže da ne želi dodatno problematizirati situaciju i uopće govoriti na takav način o slučaju koji je prvi iznio u bh. javnosti.
- Šta drugo možemo pretpostaviti i očekivati u maloljetničkim trudnoćama, osim da se završe abortusom ili porodom. U svakoj klinici to su javni podaci... Međutim, ne želim reći da li je bio takav ili kakav je bio ishod ovih maloljetničkih trudnoća. Nemam uvida u to i ne želim špekulisati. Nije tačno ni to da su iz Banje Luke, niti sam to rekao, kao ni to da su išle u Sarajevo na putovanje.. Ključno je da je ovaj problem veliki i aktuelan, riječ jeste o populaciji BiH i slučaj otvara niz pitanja za resorne institucije. Ako bi tumačio na drugi način sve ovo, doveo bi sebe na granicu primitivizma.- napominje Babić za “Dnevni avaz”.
Ne stišava se interesovanje medija izvan granica Bosne i Hercegovine za slučaj sedam bh. maloljetnica koje su tokom ekskurzije zatrudnile! Hrvatski mediji sinoć su prenijeli izjave nacionalnog koordinatora za reproduktivno zdravlje Republike Srpske Nenada Babića, kako je za njemački Bild izjavio “da je svih sedam djevojčica moralo pobaciti, zbog rizika po vlastito zdravlje”.
- Djevojčice su morale pobaciti kako bi se zaštitilo njihovo zdravlje.- prenijeli su Babića hrvatski mediji.
On međutim za “Dnevni avaz” kaže da ne želi dodatno problematizirati situaciju i uopće govoriti na takav način o slučaju koji je prvi iznio u bh. javnosti.
- Šta drugo možemo pretpostaviti i očekivati u maloljetničkim trudnoćama, osim da se završe abortusom ili porodom. U svakoj klinici to su javni podaci... Međutim, ne želim reći da li je bio takav ili kakav je bio ishod ovih maloljetničkih trudnoća. Nemam uvida u to i ne želim špekulisati. Nije tačno ni to da su iz Banje Luke, niti sam to rekao, kao ni to da su išle u Sarajevo na putovanje.. Ključno je da je ovaj problem veliki i aktuelan, riječ jeste o populaciji BiH i slučaj otvara niz pitanja za resorne institucije. Ako bi tumačio na drugi način sve ovo, doveo bi sebe na granicu primitivizma.- napominje Babić za “Dnevni avaz”.
Salahuddin, nije to kajla, to su činjenice.
Doduše, za neke nepoznanice al ima nas koji nešto i znamo a pogotovo opasnost od vehabija,koji tog čovjeka a.s. uzimaju za primjer i žele živjeti kao što je on živio pa ti kontaj o čemu je stvar.
Doduše, za neke nepoznanice al ima nas koji nešto i znamo a pogotovo opasnost od vehabija,koji tog čovjeka a.s. uzimaju za primjer i žele živjeti kao što je on živio pa ti kontaj o čemu je stvar.
- Maja
- Administrator

Stvarno kako imaš energije.... Ko da su u tebi Durasel baterije.
Ma te baterije i nisu nešto, ja nabavljam one akumulatorske - koje se mogu punitiMaja wrote:Stvarno kako imaš energije.... Ko da su u tebi Durasel baterije.
- Maja
- Administrator

I tako ti misliš da se djevojčice upuštaju u preuranjeni seks po uzoru na Muhameda a.s. 
Biće da je čitav svijet otišao k vragu zbog poslanika jer danas djevojčice piju, tuku se, vraćaju se kući u zoru, seksaju itd.
Sve je to poslanik kriv. Možda jednim dijelom krivicu snosi i Alija zbog potpisivanja Dejtona.
Biće da je čitav svijet otišao k vragu zbog poslanika jer danas djevojčice piju, tuku se, vraćaju se kući u zoru, seksaju itd.
Sve je to poslanik kriv. Možda jednim dijelom krivicu snosi i Alija zbog potpisivanja Dejtona.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Moje mišljenje je da je razlog taj sto se to danas prerano seksaju baš zato što se nit stide nit boje ni Boga ni oca ni matere ni brata starijeg ni sveca ni đavla.........nekad se sin stidio reći ocu da bi se ženio.....danas dopičnjak i tata ima uvid u genitalije kao i ostatak mahale ako ko hoće.......
Ne kazem da nekad nije seksa bilo uopće ali so to bile rijetkosti i bilo je stida i skrivalo se......danas im moraš reći da se ne yebu u parku i tramvaju i onda svi goru vidu na onoga ko zabrani...........seljak veli.......
I ne kontam jednu stvar-kakvi su uopće osjećaji i želje sa 13 kad ih velika većina niti ne dobije još menstruaciju uopće u toj dobi,znači baš djeca?
Ne kazem da nekad nije seksa bilo uopće ali so to bile rijetkosti i bilo je stida i skrivalo se......danas im moraš reći da se ne yebu u parku i tramvaju i onda svi goru vidu na onoga ko zabrani...........seljak veli.......
I ne kontam jednu stvar-kakvi su uopće osjećaji i želje sa 13 kad ih velika većina niti ne dobije još menstruaciju uopće u toj dobi,znači baš djeca?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.