to je kod nas jos uvijek problem... ja znam masu cura koje su se u svoje vrijeme udale, jer su bile trudne. sva sreca pa je vecina tih brakova potrajala. ne znam kakva je danas situacija. nama su pametovali po skoli i drzali predavanja o kontracepciji, al´ nije bas nesto vrijedilo kad se nije moglo ni do kakve kontracepcije doci... kondomi jedina mogucnost... a kupovali se u samoposluzi...
i sad zamisli ti dodje momak koji je s curom duze u vezi, a bog dao, sva carsija zna ko s kim i ko je ciji

... jedan kondom nije nista, kad su u nekoj bas vezi, to se onda malo cesce radi

.. znaci, treba vise komada, zaliha... e onda sve prodavacice znaju pa pricaju izmedju sebe, pa po komsiluku... i svi znaju za njihov djidji-midji

...
znaci, valjalo je kondome ic´ u susjednu carsijicu kupovat´... komplikovano brate, a nisu bili ni jeftini... helem, belaj zivi...
u pravu si ti gejsha s te strane, sto duze cekas s prvi put, rahatniji si... i ja sam tako razmisljala al´ omake mi se

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole