ajd ne kaki...Nela wrote:Alpha mogao bi ti malo pripaziti sta pricas da se ne bi valjao tamo gdje ti nikako nije mjesto.Alpha wrote:prve dvije treba pustiti u blatu da se valjaju

Moderator: Krokodil Behko
ajd ne kaki...Nela wrote:Alpha mogao bi ti malo pripaziti sta pricas da se ne bi valjao tamo gdje ti nikako nije mjesto.Alpha wrote:prve dvije treba pustiti u blatu da se valjaju
i pas laje kad nekoga nepoznajeRabiosa wrote:alpha ce dobit po njuskici...![]()
![]()
nit sam kad pricao pricao sa njom niti me poznaje niti sam je spomenuo na ovoj temi a kamoli pomislio , cemu onda ovo gore ..Maja wrote:Joj tebe više i tog tvog nepoznavanja. Dovoljno si dugo na forumu da te upoznamo.
Ili hoćeš da kažeš da na forumu uopšte nisi iskren, da pišeš sve suprotno od onog što misliš.
laganini wrote:i za one neozenjene obicno su dobre zene i sam imam takvu..ako nije ostra to ti jeko brudet bez ljute paprike..
Alpha wrote:kakav danak neiskustvuZagorka wrote:pa kako smo ti na ignore kad nas sve čitaš?Alpha wrote:i onda kazu nisu ostrokondzeove dvije zadnje sto su komentarisale su najvece
Jesi...Julia-Klara wrote:Heh, pa zar nisam ja najgora po pricama nekih forumasa?
Julia-Klara wrote:Heh, pa zar nisam ja najgora po pricama nekih forumasa?
A I laganini me prestigao
Rabiosa wrote:Julia-Klara wrote:Heh, pa zar nisam ja najgora po pricama nekih forumasa?
A I laganini me prestigao
vidje nje, njoj zao..:D
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests