Evo sad vidim na njegovom posranom portalu naslove:
Vije se gust dim iz ad termoelekteane Tuzla.
Horor u regionu, raspad sistema.
Zato se uvijek veselim kad pročitam da je neko namlatio novinara.
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Evo sad vidim na njegovom posranom portalu naslove:

Treba mu jebat mater ocam, dje ce tako vikatLaser wrote: 21 Jun 2024, 14:38Evo sad vidim na njegovom posranom portalu naslove:
Vije se gust dim iz ad termoelekteane Tuzla.
Horor u regionu, raspad sistema.
Zato se uvijek veselim kad pročitam da je neko namlatio novinara.

De rođo prouči nam kakvu dovu.Fuddo wrote: 21 Jun 2024, 14:49 Sam treba metnit sliku onog zutog tramvaja i vikat evo nas u eu
Doce struja
Pa ja

Sad sam zvao ovog svog efendiju iz chicaga i poslo sam mu screen shot od termoelektrane, da nesta nauci
Fala ti rođo.

Evo, trojkini novinari kažu da su zasrali Grci i Albanci.Do nestanka struje u regiji došlo zbog "ispadanja" dalekovoda između Albanije i Grčke

Samo sto nije ok da im se pripisuje i ovo i to da jos neko medijski tako plasira. To je smijesno.ironman wrote: 21 Jun 2024, 14:57 Trojka se oprat ne moze.
Nema dobrog poteza da su povukli.
Mozda zakon o radu ako prodje.
Ostalo.
Smece od politicara i odluka.
Struja pak.
Ako ovo postane ucestalo.
Nadrljacemo. Al ko da nismo navikli.

Ja nisam u tih 50 posto koji imaju struju, pa me boli qurac, a njih boli što ja nemam struje.Masamune wrote: 21 Jun 2024, 15:02 Iz Elektroprivrede BiH za Klix.ba je rečeno da je u toku proizvodnja 120 megavati struje, čime se zadovoljava 50 posto domaćinstava.
Objavljeno prije 10 minuta. Do 18h bi trebalo svima da dodje.

Ma tu skupinu klimoglavaca treba ismijavati na svakom koraku.Masamune wrote: 21 Jun 2024, 15:00Samo sto nije ok da im se pripisuje i ovo i to da jos neko medijski tako plasira. To je smijesno.ironman wrote: 21 Jun 2024, 14:57 Trojka se oprat ne moze.
Ostalo.
Struja pak.
Inace sve je ispalo, a forum nije![]()

Treba, treba to guzit đe god se stigne.ironman wrote: 21 Jun 2024, 15:08Ma tu skupinu klimoglavaca treba ismijavati na svakom koraku.Masamune wrote: 21 Jun 2024, 15:00
Samo sto nije ok da im se pripisuje i ovo i to da jos neko medijski tako plasira. To je smijesno.
Direktor EP je dojucerasnji direktor vodovoda u opcini sa 50k stanovnika![]()
Ali podoban. Jer sdp.

Jbg menadzerski ugovori... moRe biti sta hoce po struci i ostalo.ironman wrote: 21 Jun 2024, 15:08Ma tu skupinu klimoglavaca treba ismijavati na svakom koraku.Masamune wrote: 21 Jun 2024, 15:00
Samo sto nije ok da im se pripisuje i ovo i to da jos neko medijski tako plasira. To je smijesno.
Direktor EP je dojucerasnji direktor vodovoda u opcini sa 50k stanovnika![]()
Ali podoban. Jer sdp.

Raja misli da je struja metnes uticnicu, iz have dolazi. Ima kolko hos stubova niskog napona koji napajaju pojedinacne kuce, srednjeg napona koji gone struju od naselja do naselja i visokog napona od grada do grada i do elektrana. Svaki nivo ima svoj nacin zastite tako da elektrane i druga naselja ne osjete kad se desi kvar. Al ovo je vanredno, desava se veoma rijetko jer se vodi racuna da je sve cakum pakum oko tih glavnih arterija struje i moze unistiti elektranu ako se ne odrade svi potrebni koraci, ima procedura.Masamune wrote: 21 Jun 2024, 15:00Samo sto nije ok da im se pripisuje i ovo i to da jos neko medijski tako plasira. To je smijesno.ironman wrote: 21 Jun 2024, 14:57 Trojka se oprat ne moze.
Ostalo.
Struja pak.

Treba sve blokove ponovo pokrenut, napone uskladit i tek onda ce bit, nemre za minutu nikakoMasamune wrote: 21 Jun 2024, 15:02 Iz Elektroprivrede BiH za Klix.ba je rečeno da je u toku proizvodnja 120 megavati struje, čime se zadovoljava 50 posto domaćinstava.
Objavljeno prije 10 minuta. Do 18h bi trebalo svima da dodje.

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests