Prva predsjednica Hrvatske
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7848 times
- Been thanked: 18542 times
- Status: Offline
Re: prva predsjednica hrvatske
U velikim gradovima je pobijedio a Kolindica po selima gdje u crkvama ljude zatupljuju kako treba glasati za HDZ pa oni to i učine s nadom da će dobiti nekakav poticaj u vidu sjemena ili stoke, asfaltiranja puta. Naravno, tu je i neizostavna dijaspora koja je uvijek za HDZ.
u velikim gradovima su ljebiljezuovići uhljebljeni iz bivšeg sistema da nacije ne spominjem kojima odgovara da se mogu ogrebat od državu i to im je posta stil života...i usput grintaju da im je salat ai kupus skupi.. 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
nisam ni ja za hdz ....ali jel to ta kultura?Maja wrote:A što bi me bolilo, šta ja imam s Hrvatskom. A činjenica je to da mrzite Josipovića jer nije dovoljno nacionalista već kulturan i pošten čovjek pa mu u nedostatku pravih mana kojim obiluju ostali političari spočitavate da je pasivan i simparizer bivše države

Habibti, ya nour el - ain... 

..a čudi me da ne znaš da je veliki jaran s čovićem...Maja wrote:A što bi me bolilo, šta ja imam s Hrvatskom. A činjenica je to da mrzite Josipovića jer nije dovoljno nacionalista već kulturan i pošten čovjek pa mu u nedostatku pravih mana kojim obiluju ostali političari spočitavate da je pasivan i simparizer bivše države

..samo da drug ovo vidistorm wrote:nisam ni ja za hdz ....ali jel to ta kultura?Maja wrote:A što bi me bolilo, šta ja imam s Hrvatskom. A činjenica je to da mrzite Josipovića jer nije dovoljno nacionalista već kulturan i pošten čovjek pa mu u nedostatku pravih mana kojim obiluju ostali političari spočitavate da je pasivan i simparizer bivše države

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Sa marsa se vidi da je fotomontaža.storm wrote:nisam ni ja za hdz ....ali jel to ta kultura?Maja wrote:A što bi me bolilo, šta ja imam s Hrvatskom. A činjenica je to da mrzite Josipovića jer nije dovoljno nacionalista već kulturan i pošten čovjek pa mu u nedostatku pravih mana kojim obiluju ostali političari spočitavate da je pasivan i simparizer bivše države
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
meni baš nekako izgleda originalno 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7848 times
- Been thanked: 18542 times
I ova fotomontaža dovoljno govori. Hebo te da mi je predsjednika kojem je jedina mana što je jugonostalgičar.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40795 times
- Been thanked: 27227 times
BravoMaja wrote:A što bi me bolilo, šta ja imam s Hrvatskom. A činjenica je to da mrzite Josipovića jer nije dovoljno nacionalista već kulturan i pošten čovjek pa mu u nedostatku pravih mana kojim obiluju ostali političari spočitavate da je pasivan i simparizer bivše države

Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
Pa jest mana, kad ti je bitnije, kako se uvuć u pak beogradu, nego zauzeti stav za svoju državu !Maja wrote:I ova fotomontaža dovoljno govori. Hebo te da mi je predsjednika kojem je jedina mana što je jugonostalgičar.
Ma i da je fotomontaža, izvjesni draža je rehabilitiran i proglašen antifašistom u srbiji....pametnom dovoljno da se distancira od toga...
koliko je bio fašizam bolestan, toliko je bio i komunizam.....točka

...fino pričat a ništa ne radit..jeste li vi ono imali sdp na vlasti zadnji godina 

Ne čitate dobro.... ja ne tražim nacionalista .... nikome nije potrebno to .... ali ni ovu spodobu ne želim

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40795 times
- Been thanked: 27227 times
Mesic i Josipovic jedini sto valjaju u HRvatskoj politici, zasluzuju mjesto presj3dnika jedne evropske drzave 

Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
Mesić je jedan suncokret koji prvo pjeva u australiji ustaške pjesme, a poslije nariče u jasenovcu ...
http://danas.net.hr/hrvatska/je-li-to-g ... ske-pjesme
http://mondo.rs/a43906/Info/Ex-Yu/Mesic ... sonom.html
http://danas.net.hr/hrvatska/je-li-to-g ... ske-pjesme
http://mondo.rs/a43906/Info/Ex-Yu/Mesic ... sonom.html

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Ja glasam za ukidanje predsjedničke funkcije.
Ili da ju se tretira onako kakva je, protokolarna funkcija koju bi trebao birati parlament, a ne ja.
A ne ovako ljudi imaju nerealna očekivanja od predsjedničkih kandidata, a i oni ako da su neupućeni obećavaju stvari koje nisu uopće u njihovoj ovlasti.
Ne želim nikoga od njih gledati kao čelnika države.
Jedini razlog zašto Kolindu želim manje nego Josipovića je zato što znam da će nam HDZ doć na vlast na sljedećim parlamentarnim izborima, i onda kad pomislim da neće imati baš nikakvu protutežu u predsjedniku, povraća mi se, pa jebote, HDZ svugdje gdje god se okreneš, tako mora da izgleda pakao.
Zapravo još uvijek ne mogu vjerovati u kojoj mjeri narod glasa za ljude koji su dio mašinerije te dvije vodeće stranke.
"Najuvjerljivi argument protiv demokracije je petominutni razgovor s prosječnim biračem." Nažalost Churchill je u tome definitivno u pravu.
Doduše nema baš neke alternative ovom dvoma...Kujundžiću ne bi dala glas ni da me netko nabija na kolac, a Sinčić ima utopijske ideje koje ionako ne može provesti, a i da može, propali bi kao država u roku keks. Treba on još žganaca pojesti
Sve u svemu jad i bijeda.
Ljudi koji se nabrijavaju na izbore i "svog kandidata" -
Sjest i plakat.
Ili da ju se tretira onako kakva je, protokolarna funkcija koju bi trebao birati parlament, a ne ja.
A ne ovako ljudi imaju nerealna očekivanja od predsjedničkih kandidata, a i oni ako da su neupućeni obećavaju stvari koje nisu uopće u njihovoj ovlasti.
Jedini razlog zašto Kolindu želim manje nego Josipovića je zato što znam da će nam HDZ doć na vlast na sljedećim parlamentarnim izborima, i onda kad pomislim da neće imati baš nikakvu protutežu u predsjedniku, povraća mi se, pa jebote, HDZ svugdje gdje god se okreneš, tako mora da izgleda pakao.
Zapravo još uvijek ne mogu vjerovati u kojoj mjeri narod glasa za ljude koji su dio mašinerije te dvije vodeće stranke.
"Najuvjerljivi argument protiv demokracije je petominutni razgovor s prosječnim biračem." Nažalost Churchill je u tome definitivno u pravu.
Doduše nema baš neke alternative ovom dvoma...Kujundžiću ne bi dala glas ni da me netko nabija na kolac, a Sinčić ima utopijske ideje koje ionako ne može provesti, a i da može, propali bi kao država u roku keks. Treba on još žganaca pojesti
Ljudi koji se nabrijavaju na izbore i "svog kandidata" -

Sjest i plakat.
somehow I manage
Tako ti je to kad se uvijek bira samo manje zlo 
Pod protektorat austrije

Pod protektorat austrije

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Koji jadni fotošopstorm wrote:

Ne volim Josipovića al desničari su tako slatki kad se nerviraju zbog njega

somehow I manage
..bilo je normalno zadnje godine sdp gledata ma daj madam to opće nije bitno bitno je dali ona ili on kao osoba karakter karijera mogu bit to što tribaju bit ili ne...da nisu samo klimavci ili izdajnici svoje zemlje za početak bi mi bilo dovoljno...za početak..gospođa Brams wrote:Ja glasam za ukidanje predsjedničke funkcije.
Ljudi koji se nabrijavaju na izbore i "svog kandidata" -![]()
Sjest i plakat.