Sinoć ja u sobu, termometar stavila na jastuk. 6 stepeni. Dim iz usta

PS znam da nije klasični dim, nego više para, dah u obliku pare, ali eto tako kažemo.
Moderator: spacebound
ma neMaja wrote:A koji je dogovor s tom tvrtkom, da vi čistite umjesto njih
Sinoć ja u sobu, termometar stavila na jastuk. 6 stepeni. Dim iz usta
PS znam da nije klasični dim, nego više para, dah u obliku pare, ali eto tako kažemo.
Krokodil Behko wrote:Eto, pregrmio sam jedan od četiri predviđena sibirska dana u BiH. Prvi januar bit će -22
Ali ima i dobrih vijesti. Nakon drugog-trećeg januara, temperature se neće spuštati ispod blagih -7, sve do kraja mjeseca.
Paša, kako ti u tvom zavičaju?
Pasaga wrote:Krokodil Behko wrote:Eto, pregrmio sam jedan od četiri predviđena sibirska dana u BiH. Prvi januar bit će -22
Ali ima i dobrih vijesti. Nakon drugog-trećeg januara, temperature se neće spuštati ispod blagih -7, sve do kraja mjeseca.
Paša, kako ti u tvom zavičaju?
![]()
drug....deveram,deveram...
ev dva-tri dana temp. ne popusta....od -7...do -18......
ima malo snjega,zamrzo....
vode imam.....struje,intern. .....pite......cigara....
Kod tebe jos nema snijega?Maja wrote:Ovdje vjetar prodire do kostiju. Ne znate vi kako je to
U takvom prostoru, gdje su zidovi ohlađeni jer se ne grije non-stop, je svakako teško dignuti temperaturu u jednom danu a kamo li pola sataMaja wrote:Eeeee moj Tome. Ko da ja ne kontam...ako je vec hladno
nek onda bude snijeg. Al jok.
Sinoc je u mojoj sobi bilo rekordna 4 stepena. Kunem se!
Ukljucila grijalicu, nakon pola sata "grijanja" podigla se na
7
Jutros kad sam ustala opet se vratilo na 4, ko da grijalica
nije nikako radila.
Necu vise glumiti junacinu. Spavam u dnevnom dok ova
kriza ne prodje a temperatura u sobi se digne na 10.
U dnevnom je uvijek 24 stepena.
Maja wrote:Ma radila je ona malo duže al bilo me strah zaspati s uključenom grijalicom
Uostalom, od ove ima koristi samo dok je uključena. Kad se isključi ko da nikad nije ni radila (kvarcna).
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests