Aleksandar Vučić - SNS
Moderator: Krokodil Behko
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25307 times
- Been thanked: 6637 times
- Status: Offline
Re: A samo je hteo da im se dopadne-Sprangijali Stukana u buharu
jesu li ga puscali?

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25307 times
- Been thanked: 6637 times
ne valja se previse qrcit, uglavnom se tad najvise popusi! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
Trebao je jutros prvim avionom sa Sarajevo.
Ne kurci se on, ali nije nikad dobio zvanicno pismo da mu je zabranjen ulaz u Srbiju. (koliko znam)
Ne kurci se on, ali nije nikad dobio zvanicno pismo da mu je zabranjen ulaz u Srbiju. (koliko znam)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26169 times
- Been thanked: 26800 times
- Status: Online
Ima svoje razloge vjerujem.
Nekako volim zaobic te koordinate.
Nekako volim zaobic te koordinate.
dream of spring...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]

- ironman
- sirius

- Has thanked: 26169 times
- Been thanked: 26800 times
- Status: Online
Zive u svom shizouniversumu.
To je jedino objasnjenje.
To je jedino objasnjenje.
dream of spring...
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2919 times
- Been thanked: 24178 times
Nemam pojma al iskreno da se zarati ja bi njega radje pored sebe nego mnoge druge.Naseef Mushroom wrote: 24 Jun 2024, 10:22Ako je blentav i ako ima muda, što nije otišao u Srebrenicu i Zvornik “Protiv nasilja nad povratnicima”?
Ah da, to nije cool![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55238 times
- Been thanked: 9854 times
Nase nam drage komsije, prve komsije u logor gonili. Dje su bili vecina tu su popalili sve od drugih nacija, pobili sve sto su uspjeli i pokusali sakrit zlocin
Ko bi reko da nisu prosli "denacifikaciju"
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa on je bukvalno bio sa tobom u ratu ali je zbrisao jer se pravio ludHAVANA wrote: 24 Jun 2024, 12:35Nemam pojma al iskreno da se zarati ja bi njega radje pored sebe nego mnoge druge.Naseef Mushroom wrote: 24 Jun 2024, 10:22
Ako je blentav i ako ima muda, što nije otišao u Srebrenicu i Zvornik “Protiv nasilja nad povratnicima”?
Ah da, to nije cool![]()
Vozii helikopter,auto,motor,skace s padobranom zna se i pobit a i nasmijat…Svi smo mi ludi na svoj nacin,tako i on…Vazda drama naka,zaboli me cuna za bidalastine…
„Sa osamnaest sam otišao u vojsku jer je počeo rat , a onda sam se napravio lud kako bih pobegao iz vojske, pa sam bio u ludnici, posle sam imao bend, otputovali smo u Njemačku i snimili album, onda sam otišao u narkomaniju, a kada sam se skinuo sa droge postao sam alkoholičar"
Eto koga bi volio imati pored sebe
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
I cini mi se da je "cist" vec 15 godina, ni cigare ni alkohol ne konzumira vise, o drogama da i ne govorimo.
Tako da vadjenje iz konteksta nije bas zahvalno, Nazife.
Uozbilji se.
Uozbilji se.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41543 times
- Been thanked: 28324 times
Bitan lik ko semafor u GTA
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Nek je Ramo Isak bitniji 
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14425 times
- Been thanked: 24263 times
Jebote, toliko si dosadan da te ni vuciceve sluzbe nece maltretirat po zatvoru. Onog iz Tuzle drzali godinama, razvlacili po sudovima i zatvorima, na kraju ga pustili nema dokaza. Ovaj svako malo ode tamo i vice pucao sam nadrogiran na goloruku nejac, oni mu opale samar i nabiju ga nogom u guzicu, vicu mu haj matere ti kuci.

Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Penzioner

Pusti ba na pocetku rata su im bili vaki najdrazi,od ulicara do jalijasa,narkomana,budala svakakvih…Kad je go na crtu trebalo.Redom po otesu,zuci itd a oni po kancelarijama.Onda kad se utvrdilo pocese padat glave pa se krusko ubi,juka naguzi,celo rani,da ne nabrajam dalje igranke,ostali se rasuse jal poginuse jal odose…E sad oni pisu svoju istoriju odbrane.I nek pisu,zaboli me qrac.Al da na njemu ostrim qrac ne vidim svrhu.Nebitan lik koji ima svoj neki film i furku.Eto njega uhapsilo,ne znam sto se oni sekiraju.Nek zahiragic ide,lako je o pederima lajat,ovaj jebe mater redom i nek jebe.Nek odu mudonje,haj,znas da ce te vjerovatno hapsit i odes…Realno jes malo nahladjen al sta to nas briga pobogu.Svakom loncu poklopac,iz toplog.Forum…Sto se mene tice sretno mu bilo,zivi,radi,skino se,sto na umu to na drumu,njegovo pravo.Kome ne pase nek se nervira.Mora bit i takvih.Ima mnogo gorih o kojim se ne prica…Ne znam sta ocekuju uopste od ovakvog lika,da ide s njima na dzumu i puse u istu trubu? Da je ko dino artandzija otiso u vehabije onda bi pojedinim i valjo,nidje veze.Dino se kutariso belaja na jedan nacin,ovaj na drugi i pise,skace,glumi,mota onaj nakav helikopter vlisni,skace padobranom,popije kake pive na grbavici,voza motor…Ne vidim nacin da on kome naudi ,jedino sto nije po mjerilima ovih satro moralnih i ispravnih i casnih junaka.Pisaj ih.Ma pisaj i njega sta imamo o njima naglabat.Julia-Klara wrote: 24 Jun 2024, 13:45 I cini mi se da je "cist" vec 15 godina, ni cigare ni alkohol ne konzumira vise, o drogama da i ne govorimo.
Uozbilji se.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14425 times
- Been thanked: 24263 times
Ejs, lako je toHAVANA wrote: 24 Jun 2024, 15:05Pusti ba na pocetku rata su im bili vaki najdrazi,od ulicara do jalijasa,narkomana,budala svakakvih…Kad je go na crtu trebalo.Redom po otesu,zuci itd a oni po kancelarijama.Onda kad se utvrdilo pocese padat glave pa se krusko ubi,juka naguzi,celo rani,da ne nabrajam dalje igranke,ostali se rasuse jal poginuse jal odose…E sad oni pisu svoju istoriju odbrane.I nek pisu,zaboli me qrac.Al da na njemu ostrim qrac ne vidim svrhu.Nebitan lik koji ima svoj neki film i furku.Eto njega uhapsilo,ne znam sto se oni sekiraju.Nek zahiragic ide,lako je o pederima lajat,ovaj jebe mater redom i nek jebe.Nek odu mudonje,haj,znas da ce te vjerovatno hapsit i odes…Realno jes malo nahladjen al sta to nas briga pobogu.Svakom loncu poklopac,iz toplog.Forum…Sto se mene tice sretno mu bilo,zivi,radi,skino se,sto na umu to na drumu,njegovo pravo.Kome ne pase nek se nervira.Mora bit i takvih.Ima mnogo gorih o kojim se ne prica…Ne znam sta ocekuju uopste od ovakvog lika,da ide s njima na dzumu i puse u istu trubu? Da je ko dino artandzija otiso u vehabije onda bi pojedinim i valjo,nidje veze.Dino se kutariso belaja na jedan nacin,ovaj na drugi i pise,skace,glumi,mota onaj nakav helikopter vlisni,skace padobranom,popije kake pive na grbavici,voza motor…Ne vidim nacin da on kome naudi ,jedino sto nije po mjerilima ovih satro moralnih i ispravnih i casnih junaka.Pisaj ih.Ma pisaj i njega sta imamo o njima naglabat.Julia-Klara wrote: 24 Jun 2024, 13:45 I cini mi se da je "cist" vec 15 godina, ni cigare ni alkohol ne konzumira vise, o drogama da i ne govorimo.
Uozbilji se.
A sta da si moro ko nas ministar kolut britka sablja diplomatije, pet godina ratovat? On nije priznao kraj rata, do 1997 se borio i skako po Spicastoj Stijeni.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Penzioner

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9994 times
- Been thanked: 11875 times
Re: Aleksandar Vučić - SNS
Srbija u svemiru
Ako se krene u projekt s litijumom, kaže Vučić, imaće najbolje baterije za automobile na svijetu, a BDP više neće biti s najvećim rastom u Evropi, nego u svemiru.
"Ode Srbija u nebesa. To nije jednokratno, to bi bilo svake godine, desetinama godina", kaže Vučić.
Ali da se nacija ne bi previše opustila, Vučić je ponovio staru mantru o nastanku hrane.
"Moja je pretpostavka da će biti velikih nedostataka hrane, ne samo kod nas, nego u svetu. Vidite šta smo sve obezbedili, koje količine pšenice, kuhinjske soli, tovnih prasića, šećera, testenine i svega drugog", dočarao je Vučić situaciju naciji, prenose Vijesti.ba.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55238 times
- Been thanked: 9854 times
Ko ce taj litijum crpit? Hocel drzava srbija il ce neka svjetska firma preko koncesije?Krokodil Behko wrote: 24 Jun 2024, 23:38 Srbija u svemiru
Ako se krene u projekt s litijumom, kaže Vučić, imaće najbolje baterije za automobile na svijetu, a BDP više neće biti s najvećim rastom u Evropi, nego u svemiru.
"Ode Srbija u nebesa. To nije jednokratno, to bi bilo svake godine, desetinama godina", kaže Vučić.
Ali da se nacija ne bi previše opustila, Vučić je ponovio staru mantru o nastanku hrane.
"Moja je pretpostavka da će biti velikih nedostataka hrane, ne samo kod nas, nego u svetu. Vidite šta smo sve obezbedili, koje količine pšenice, kuhinjske soli, tovnih prasića, šećera, testenine i svega drugog", dočarao je Vučić situaciju naciji, prenose Vijesti.ba.
Eno izgone hiljade tona svega iz africkih drzava pa i dan danas ljudi nemaju sta jest
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

ElTriconi wrote: 24 Jun 2024, 23:59Ko ce taj litijum crpit? Hocel drzava srbija il ce neka svjetska firma preko koncesije?
Eno izgone hiljade tona svega iz africkih drzava pa i dan danas ljudi nemaju sta jest![]()
Stranci sve rade.
I te stadione što su sagradili, sad hoće dati strancima na upravljanje.
Nekad će mo doznati, ko se sve tu i za kolike pare ugradio.
Ovolikog kriminala nema ni u Rusiji
- Krokodil Behko
- Globalni moderator