Moderator: Krokodil Behko
to su ti frendovimrki62 wrote:Bilo je i ovakvih glasačkih listića![]()
vila wrote:Ne volim ga i šlus!laganini wrote:nema tu vilo oću neću...a karamarka svi otkantaju na dojam a čovik je diga stranku iz mrtvi znači ima ono nešto...
Evo recimo ja bi se mogla zamisliti kao glasac njemacke socijaldemokracije,,npr,
ali da mi netko proda hrvatski sdp pod socijaldemokraciju morala bi biti pod sedativima u vrapcu!
ponesto sam pratila sudenje u njemackoj i sve sto se oko toga dogadalo
tipicna udbaska prica,,a nazalost rezirala ju je hrvatska vlada
pa. igre oko toga su sramotne,,,u svakoj normalnoj drzavi vlada bi nakon toga podnijela kolektivnu ostavku
ali ne,,u Hrvatskoj to prolazi
Drug,vec 83-84...bilo je izvjesno ukidanje YU,od strane zapada.drugrankovic wrote:vilo muci
hrvatsko prolece je ustasko prolece, i ustase i jesu omogucile nezavisnu hrvatsku, a urusile sfrj
nemoj mi vilo ficficirat ovdje...
bruna busica ti...
vila wrote:Dasta!
sve znaš.,,,
Bez titinog Ustava ne bi bilo nikad samostalne Hrvatske.vila wrote:Ranko o cemu ti?
tko je to neonacist ili fasista?
A ako vec inzistiras na proljecu,,,to je jedna od najsvjetlijih tocaka hrvatske povjesti
Hrvatsko proljece je na neki nacin i omogucilo samostalnu RH!
mrki62 wrote:Bez titinog Ustava ne bi bilo nikad samostalne Hrvatske.vila wrote:Ranko o cemu ti?
tko je to neonacist ili fasista?
A ako vec inzistiras na proljecu,,,to je jedna od najsvjetlijih tocaka hrvatske povjesti
Hrvatsko proljece je na neki nacin i omogucilo samostalnu RH!
Samo titin Ustav je to omogućio i bez Jože se ne bi moglo ništa.
Maja wrote:Večeras bilo sučeljavanje![]()
![]()
![]()
...ajde nek sam vidio pogled iz susjedne države...Krokodil Behko wrote:Ma opasnije je ono zadnje - Hrvatska je super, a samo što nije izbio socijalni bunt.
Vidi se da ne živi mnogo u HR
..a onda da se spomenuo sanader 2000 puta nije ti upalo u oči...Zagorka wrote:Maja wrote:Večeras bilo sučeljavanje![]()
![]()
![]()
Od-do...ali za zokija 1001 put,ja otišla do trafike i vratila se ona i dalje ponavlja dvije riječi:"bešćutna,nesposobna"
..čudno da je šalabahter triba josipoviću u završnoj riječi..lignja se zbunio nije moga složit dvi rečenice...Maja wrote:Večeras bilo sučeljavanje![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests