Ja sa svojma nikad nisam mogla pricati o nekim TABU temama. Branili su mi sve zivo, izlazak navece do 9.
Tako da nebzelim biti takav roditelj.
Stroga sam, ne dam da mi skace po glavi, nit da radi stvari koje nisu za njegov uzrast. Ali i trudim se bitj prijatelj, da zna da mi moze uvijek sve reci.
Mada me se ovaj stariji boji pa vecinom neke stvari saznam od drugih.
Odnos djece prema roditeljima
Moderator: spacebound
- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1303 times
- Been thanked: 4437 times
- Status: Offline
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 45672 times
- Been thanked: 8179 times
- Status: Online
Re: Odnos djece prema roditeljima
Eto ti razloga, u mene su bili strogi prema meni a prema bratu manje. Brat sve kaze ja ne kazem 90% stvariLedena wrote: 29 Jun 2024, 12:29 Ja sa svojma nikad nisam mogla pricati o nekim TABU temama. Branili su mi sve zivo, izlazak navece do 9.
Stroga sam, ne dam da mi skace po glavi, nit da radi stvari koje nisu za njegov uzrast. Ali i trudim se bitj prijatelj, da zna da mi moze uvijek sve reci.
Mada me se ovaj stariji boji pa vecinom neke stvari saznam od drugih.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1303 times
- Been thanked: 4437 times
Pa ja zato sam uvijek nesto lagala, i bjezala iz skole da bi isla napoljeElTriconi wrote: 29 Jun 2024, 14:41Eto ti razloga, u mene su bili strogi prema meni a prema bratu manje. Brat sve kaze ja ne kazem 90% stvariLedena wrote: 29 Jun 2024, 12:29 Ja sa svojma nikad nisam mogla pricati o nekim TABU temama. Branili su mi sve zivo, izlazak navece do 9.
Mada me se ovaj stariji boji pa vecinom neke stvari saznam od drugih.![]()

- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Druga vremena su tad bila, danas nema vise stsrog mentaliteta.danas cura dovede momka u kucu, moja rodica dovela poljaka i moja mama ga hvali
Rekoh a mene si klala ako spomenem drugu naciju , kaze ona vidis da je dzaba bilo opwt si cafir

Rekoh a mene si klala ako spomenem drugu naciju , kaze ona vidis da je dzaba bilo opwt si cafir

- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2614 times
- Been thanked: 21816 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.