Prva predsjednica Hrvatske
Moderator: Krokodil Behko
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9691 times
- Been thanked: 11431 times
- Status: Offline
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Re: Prva predsjednica Hrvatske
pomalo......Krokodil Behko wrote:Zar ste vi gledali te debate?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Kakav je bio s lepinicama?Zagorka wrote:pomalo......Krokodil Behko wrote:Zar ste vi gledali te debate?..što,kujundžić je bio liga.......zdravo je......
Meni se čini da su svi bili tanki. Nije se imalo šta vidjeti. Tanji od moje jufke.
..bogat susjed bolje nego siromašan..rekla je kolinda da će mislit i na vasKrokodil Behko wrote:Sretan put
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Poruči joj gatibo, da ne misli na nas. Nema potrebe da se pati jadnica.laganini wrote:..bogat susjed bolje nego siromašan..rekla je kolinda da će mislit i na vasKrokodil Behko wrote:Sretan put
Ionako nam je u BiH uvijek bilo bolje, kad niko ne misli na nas, počevši od antike pa sve do danas.
..a što ću kad imamo tamo hrvate a oni su naš abriga di god su na svijetu..mi pomognemo njima a oni time ciloj bih ne vidim u čemu je problem 
- Zagorka

Jah,baš će on imati prilike sjediti sa njom pa da joj preneseKrokodil Behko wrote:Poruči joj gatibo, da ne misli na nas. Nema potrebe da se pati jadnica.laganini wrote:..bogat susjed bolje nego siromašan..rekla je kolinda da će mislit i na vasKrokodil Behko wrote:Sretan put
Ionako nam je u BiH uvijek bilo bolje, kad niko ne misli na nas, počevši od antike pa sve do danas.
..ja sam i večeras triba bit gore..čisto da te informiram...
- Zagorka

Gdje gore? Na nebu? Moguće,blizu silaganini wrote:..ja sam i večeras triba bit gore..čisto da te informiram...
..u zagrebu...ali izgubit dva dana nije mi se dalo imam ja pametnijeg posla..a ti oš virovat ili ne jebemi se.. 
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40854 times
- Been thanked: 27335 times
- Status: Online
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
..od pet najveći gradova u hrvatskoj ivo dobio zagreb i rijeku a koli split,osijek i veliku goricu...eto da razbijemo i tu predrasudu s tim da je u zagrebu bilo gusto ali što ćeš puno raznorazni uhljeba iz yuge...Rabiosa wrote:cak sam izenandjena nekim gradovima u dalmaciji .. da je jozo prevagnuo
sibenik, zadar...
..veliki gradovi tj.županijski centrigradovi koji su dali povjerenje predsjednici:split,šibenik,zadar,gospić,karlovac,sisak,požega,sl.brod,vukovar,vinkovci
..ivine utvrde:pula,krapina,varaždin,čakovec,koprivnica,bjelovar i virovitica uglavnom dudeki
zbogom regiji (srbiji) okrećemo se njemačkoj i amerima 
I hrvatska postaje velesila
Mislim mogla je biti malo odmjerenija u izjavama... Malo vrijeđaju inteligenciju prvo svojih birača..
Mislim mogla je biti malo odmjerenija u izjavama... Malo vrijeđaju inteligenciju prvo svojih birača..
Habibti, ya nour el - ain... 
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Hoćete da se skrasite pod čizmu?laganini wrote:zbogom regiji (srbiji) okrećemo se njemačkoj i amerima
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Da ja tebi nešto kažem; skontaj gdje je ONA rođena pa skontaj gdje je NAJMANJE dobila glasova i to poveži jedno s drugim pa onda skontaj kakvo mišljenje imaš o njoj, kad je njezini ne volelaganini wrote: ..od pet najveći gradova u hrvatskoj ivo dobio zagreb i rijeku a koli split,osijek i veliku goricu...eto da razbijemo i tu predrasudu s tim da je u zagrebu bilo gusto ali što ćeš puno raznorazni uhljeba iz yuge...
..veliki gradovi tj.županijski centrigradovi koji su dali povjerenje predsjednici:split,šibenik,zadar,gospić,karlovac,sisak,požega,sl.brod,vukovar,vinkovci
..ivine utvrde:pula,krapina,varaždin,čakovec,koprivnica,bjelovar i virovitica uglavnom dudeki
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Gdje ti dođe ta Velika Gorica?laganini wrote:..od pet najveći gradova u hrvatskoj ivo dobio zagreb i rijeku a koli split,osijek i veliku goricu...eto da razbijemo i tu predrasudu s tim da je u zagrebu bilo gusto ali što ćeš puno raznorazni uhljeba iz yuge...Rabiosa wrote:cak sam izenandjena nekim gradovima u dalmaciji .. da je jozo prevagnuo
sibenik, zadar...
Zračna luka Pleso, nadomak Zagreba, je smještena na području Velike Gorice koja ima status grada. Tko zrakoplovom putuje u Zagreb, pa visoko poleti, nisko sleti u Veliku Goricu.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40854 times
- Been thanked: 27335 times
- Status: Online
Napokon ce i lagani jesti zlatnom kasikom 
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
..kolinda je s grobnika di je uvjerljivo pobijedila a ivo je izgubio u svojoj baskoj vodi..e moj mrki prvo se raspitaj pa se neces blamiratmrki62 wrote:Da ja tebi nešto kažem; skontaj gdje je ONA rođena pa skontaj gdje je NAJMANJE dobila glasova i to poveži jedno s drugim pa onda skontaj kakvo mišljenje imaš o njoj, kad je njezini ne volelaganini wrote: ..od pet najveći gradova u hrvatskoj ivo dobio zagreb i rijeku a koli split,osijek i veliku goricu...eto da razbijemo i tu predrasudu s tim da je u zagrebu bilo gusto ali što ćeš puno raznorazni uhljeba iz yuge...