Charlie Hebdo
Moderator: Krokodil Behko
Re: Pariz: U napadu na redakciju magazina ubijeno 11 osoba
Ubio se inspektor zadužen za istragu o napadau na "Charlie Hebdo"
Policijski komesar Elrik Fredu, koji je vodio istragu o napadu na redakciju francuskog satiričnog magazina "Charlie Hebdo" izvršio je samoubistvo u svojoj kancelariji, javili su danas lokalni mediji.
Medijska kuća "Frans 3" javila je da se incident desio u Limoges, administrativnoj prijestonici regiona Limuzin.
Fredu /45/ je patio od depresije.
Neposredno prije nego što je izvršio samoubistvo, Fredu se sreo sa porodicom žrtve napada na "Charlie Hebdo" i ubio se tokom pripreme izvještaja.
"Svi smo šokirani. Niko nije bio spreman za ovakav razvoj situacije", izjavio je predstavnik sindikata lokalne policije.
Policijski komesar Elrik Fredu, koji je vodio istragu o napadu na redakciju francuskog satiričnog magazina "Charlie Hebdo" izvršio je samoubistvo u svojoj kancelariji, javili su danas lokalni mediji.
Medijska kuća "Frans 3" javila je da se incident desio u Limoges, administrativnoj prijestonici regiona Limuzin.
Fredu /45/ je patio od depresije.
Neposredno prije nego što je izvršio samoubistvo, Fredu se sreo sa porodicom žrtve napada na "Charlie Hebdo" i ubio se tokom pripreme izvještaja.
"Svi smo šokirani. Niko nije bio spreman za ovakav razvoj situacije", izjavio je predstavnik sindikata lokalne policije.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
- Status: Offline
Sad kad krenu teorije, da su ga ubili masoni i preživjeli nacisti iz baze na sjevernom polu.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
puco sam sebi u ledja sa tri metka.....Krokodil Behko wrote:Sad kad krenu teorije, da su ga ubili masoni i preživjeli nacisti iz baze na sjevernom polu.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Alpha
- Inventar foruma

Ko je sve došao u Francusku na "Marš jedinstva" i šta je ostavio kod svoje kuće
pronadji licemjera na slici
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/ko-je ... /150111069
pronadji licemjera na slici
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/ko-je ... /150111069
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Sta je ovo jebote usna mi se objesila.Lebowski wrote:Dodik poručio da se ne smiju stvarati kolektivne percepcije i osude: Nisu svi muslimani teroristi
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... 82979.htmlUkazavši na rastuće antimuslimansko raspoloženje u Evropi, Dodik je apelovao na političke lidere i građane u Evropi da učine sve da se strasti smire i život vrati u normalu.
"Bez obzira na to što većina pripadnika tih terorističkih militantnih grupa dolazi iz radikalnog islama, jasno poručujem da svi muslimani nisu teroristi i u tom pogledu treba smiriti strasti u smislu stvaranja bilo kakvih kolektivnih percepcija i osuda", zaključio je Dodik.
to ti je politikaJCR wrote:Sta je ovo jebote usna mi se objesila.Lebowski wrote:Dodik poručio da se ne smiju stvarati kolektivne percepcije i osude: Nisu svi muslimani teroristi
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... 82979.htmlUkazavši na rastuće antimuslimansko raspoloženje u Evropi, Dodik je apelovao na političke lidere i građane u Evropi da učine sve da se strasti smire i život vrati u normalu.
"Bez obzira na to što većina pripadnika tih terorističkih militantnih grupa dolazi iz radikalnog islama, jasno poručujem da svi muslimani nisu teroristi i u tom pogledu treba smiriti strasti u smislu stvaranja bilo kakvih kolektivnih percepcija i osuda", zaključio je Dodik.
Habibti, ya nour el - ain... 
..nije ni bitno da je iskren ali riječi političara uvik imaju važnost tako da je izjava dobro došla radi tenzija...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Znaci tebe pomiluje po ušima i ti sretanlaganini wrote:..nije ni bitno da je iskren ali riječi političara uvik imaju važnost tako da je izjava dobro došla radi tenzija...
Dodine riječi ma kakve bile nemaju nikakvu težinu, jer njegov kurs se zna ma sta on pričao
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Kome je ovo smiješno, taj ima neki ozbiljan psihički poremećaj.
Neki originalan umjetnički izraz ni ne postoji.
To je samo sloboda govora u državama u kojoj te slobode važe.
Normalno je da u nekoj Arapskoj državi te slobode nema, kao što je normalno da je u jednoj indiji KRAVA sveta al to još ne znači da će neki čovjek iz Indije ubiti bilo koga izvan indije - jer kolju ili ubijaju krave.
Ako je nekome nešto sveto u ovoj ili onoj državi, to još ne znači da je to isto sveto u bilo kojoj drugoj državi.
I u vrijeme života Muhameda a.s. neki od njegove uže rodbine nisu prešli niti prihvatili islam niti je za njih Allah bio neki bog koji je bio vrijedan poštivanja a još manje klanjanja i niko ih kao takve nije ubijao.
Kad se smire tenzije, onda se razum uključi i sve se drugačije vidi a ovako se sve svodi na tobože neki napad na islam a daleko je od toga.
Normalno je da u nekoj Arapskoj državi te slobode nema, kao što je normalno da je u jednoj indiji KRAVA sveta al to još ne znači da će neki čovjek iz Indije ubiti bilo koga izvan indije - jer kolju ili ubijaju krave.
Ako je nekome nešto sveto u ovoj ili onoj državi, to još ne znači da je to isto sveto u bilo kojoj drugoj državi.
I u vrijeme života Muhameda a.s. neki od njegove uže rodbine nisu prešli niti prihvatili islam niti je za njih Allah bio neki bog koji je bio vrijedan poštivanja a još manje klanjanja i niko ih kao takve nije ubijao.
Kad se smire tenzije, onda se razum uključi i sve se drugačije vidi a ovako se sve svodi na tobože neki napad na islam a daleko je od toga.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
Da, ali bi psihički poremećene osobe trebalo liječiti a ne ubijati kad bi živjeli u nekom humanom društvu. A ovo javno vrijeđanje tuđih vjerskih osjećaja ... jah, ... puno pametniji od mene su davno prije mene, u svezi toga izrekli puno veće gluposti nego bi ja to ikad mogao, pa onda bolje da ja tu šutim.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- Pasaga
- Hadžija

ovdje ima mnogo odgovora....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Nevjerovanje u tvoju vjeru, tvog poslanika je automatski vrijeđanje tvojih vjerskih osjećanja..tovar wrote:Da, ali bi psihički poremećene osobe trebalo liječiti a ne ubijati kad bi živjeli u nekom humanom društvu. A ovo javno vrijeđanje tuđih vjerskih osjećaja ... jah, ... puno pametniji od mene su davno prije mene, u svezi toga izrekli puno veće gluposti nego bi ja to ikad mogao, pa onda bolje da ja tu šutim.
Ako neko ne vjeruje u Isusa i da je on Bog, poslanik , ako je za nekog čovjeka i i Isus samo čovjek, onda ga ima pravo i predstavljati takvo.. Što će to nekog uvrijediti.. pa baš me briga.
Možda bih razumio da se nešto ovako pojavin na nacionalnoj TV francuske i da se putem nje objavljuju počesto ovakvi sadržaji a još kad bi to bilo samo protiv muslimana... E pa to bi mogli imati neku tezinu.
Mene osobno nitko ne može svojim vjerovanjem ili ne vjerovanjem uvrijediti. Eto, ti baš potvrđuješ da puno pametniji od mene o vrijeđanju tuđih vjerskih osjećaja ... (dalje sve kao i u mom prethodnom postu)Lebowski wrote:Nevjerovanje u tvoju vjeru, tvog poslanika je automatski vrijeđanje tvojih vjerskih osjećanja..tovar wrote:Da, ali bi psihički poremećene osobe trebalo liječiti a ne ubijati kad bi živjeli u nekom humanom društvu. A ovo javno vrijeđanje tuđih vjerskih osjećaja ... jah, ... puno pametniji od mene su davno prije mene, u svezi toga izrekli puno veće gluposti nego bi ja to ikad mogao, pa onda bolje da ja tu šutim.
Ako neko ne vjeruje u Isusa i da je on Bog, poslanik , ako je za nekog čovjeka i i Isus samo čovjek, onda ga ima pravo i predstavljati takvo.. Što će to nekog uvrijediti.. pa baš me briga.
O, sudbo kleta...
Skrenuli ste sa teme. Ovi nisu ubijeni radi nevjerovanja vec radi vrijedjanja. Novinar ovog lista koji je ismijao Židove jednom karikaturom je otpusten, a vidite kad uvrijedite muslimane to je sloboda govora i onda dodatno se uradi jos 10 karikatura
Samo mislim da se previše gleda na ta vjerska osjećanja, uzdiže se iznad svega ostalog.. pa pobogu ima i važnijih stvari, barem meni.. a kome je to na prvom mjestu i ko će ubijati zbog toga ili koistiti silu na bilo koji način pa taj nije normalan.. Eto, i ja vrijeđam.JCR wrote:Skrenuli ste sa teme. Ovi nisu ubijeni radi nevjerovanja vec radi vrijedjanja. Novinar ovog lista koji je ismijao Židove jednom karikaturom je otpusten, a vidite kad uvrijedite muslimane to je sloboda govora i onda dodatno se uradi jos 10 karikatura
ŠTa je bilo sa tim što je otpušten, zbog koje karikature je dobio nogu?
Mislim da je ova u pitanju
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zavisi ko je vlasnik, da je neki vlasnik kontroverzni musliman, nikad ne bi bilo objave karikature Muhameda al ako je neki vlasnik koji je ortodoksni židov ili ako su vlasniku židovi platili, onda reakcija ide ka svom toku.JCR wrote:Skrenuli ste sa teme. Ovi nisu ubijeni radi nevjerovanja vec radi vrijedjanja. Novinar ovog lista koji je ismijao Židove jednom karikaturom je otpusten, a vidite kad uvrijedite muslimane to je sloboda govora i onda dodatno se uradi jos 10 karikatura
Mogao je i neki šeik platiti vlasniku da se javno izvine u vezi karikature Muhameda a.s. al ne može jer mu je draže platiti kakvoj prostitutki, jer mu je pi*ka draža od karikature Muhameda a.s.
Moglo je svašta nešto al nije i vama smetaju svi al samo muslimanski fanatici ne.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!