bez wrote: ↑27 Nov 2023, 17:18
Nice wrote: ↑27 Nov 2023, 15:43
Lavlje ima smisla i ima jedan zdrav pogled na stanje stvari kod nas.
Ali ne znam da li je pametno uvlačiti se u kavez sa zvijerima
nije to bas kako izgleda uglavnom se radi o idiotima a ne zvjerima s ponekim ne narocito talentovanim lopovom. zdrav pogled natrenutno stanje ne predstavlja nista ako neznas izaci iz toga.
lavlje sa svojim sklonostima teorijama zavjere, idealizmom i misljenjem ga je upravu na pravoj poziciji bi bila u stanju napraviti vise stete nego ovi sitni kriminalci. sto bi rekli put u pakao je posut dobrim namjerama.
Rece osoba koja je napisala slijedece na pitanje vjeruje li vijestima:
bez wrote:licno samo ono sto mogu provjeriti (ako je uz vijest izneseno misljenje automatski svrstavam u propagandu)
Teoreticar zavjere po definiciji. Iz tvog opusa sam doznala jos i da obozavas neku Angelinu Jordan i da nisi bas najbolje savladao gramatiku. Uzgred, kroz historiju ljudskog roda, svi koji su bili i milimetar ispred vecine, bili su 'teoreticari zavjere', a kad su u pitanju zene, bile smo naravno 'vjestice'. Dakle pricamo o hipotetskoj situaciji, ali se odmah nasao demagog da mi da kritiku, ali ne daje rjesenje. Svjesna sam ja da bih u politici izgorila, ne moras brinuti, jer dok bi se izborila s demagozima kao sto si ti, ne bih imala vremena za one koji vedre i oblace, a vec i ptice na granama znaju ko su i sta rade. Ali demagozi poput tebe im hrabro drze stit. Veca opasnost za BiH su takvi kao ti, nego oni gotovo otvoreno razaraju zemlju u miru. Jer vi ste im pjesadija koja skace cak i u hipotetskim situacijama.