mogao bi i o tebi nešto primjetiti, ali sam drugačije odgojenVeca wrote:...da se primijetit'!
Prva predsjednica Hrvatske
Moderator: Krokodil Behko
Re: Prva predsjednica Hrvatske
Habibti, ya nour el - ain... 
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
- Status: Offline
storm wrote:mogao bi i o tebi nešto primjetiti, ali sam drugačije odgojenVeca wrote:...da se primijetit'!
...jah!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9982 times
- Been thanked: 11863 times
Idemo ispočetka. Ona je rekla da bi podržala to oko trećeg entiteta? Jeste.storm wrote: i treće jako ste paranoiočni s tim teritorijalnim pretenzijama hrvatske na bih .... dosadni i smiješni
četvrto ne možete rs-u ništa pa od nemoći lupate tamo gdje možete
A da li to Čović želi? Želi.
Što se tiče glavnog problema kojeg pominješ, rado bismo ga riješili i rješava se, ali tu je vaš predstavnik Čović, da Dodiku asistira oko svega. Trenutno upravo on blokira formiranje vlasti za Dodikov groš. Ispravi me ako griješim.
Možda smo paranoični ali nismo glupi pa da ne vidimo tu, kako je Čović sam nazvao, "partnersku osovinu" između njega i Dodika. Kitarovićka to sve podržava, Dodik joj daje aplauz, a tu je i feudalac Fahro da se prikelji.
I šta b i mi trebali sad uraditi? Nakeziti se i spustiti gaće?
Tu je sve jasno i preostaje samo da se vidi, da li je ona to onako nesmotreno rekla ili ne.
Rekla je doći u posjet BiH, samo što ne vjerujem da će obići SA, bar dok ne proguta to što je rekla.
Da te podsjetim, ni hrvatski premijer ne dolazi u SA, jer i on je jako zabrinut za "opstojnost" Hrvata. Obilaze samo Hrvate, pričaju svašta, a kad neko nešto napiše, onda je to problem.
Pretpostavljam, da svi trebamo biti debili ko Avazovi novinari, jer oni su jedini među nama koji o toj političarki pišu samo u superlativima? I to je dokaz da "partnerska osovina" fercera, ali hajmo se praviti da ništa ne vidimo.
..jako lipa i pametna..i sedam jezika govori..imate baremjedno od to dvojd u bih... 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ja mislio ti došo da komentiraš moj post.
Čini mi se da visiš kao gost na ovoj temi 24/7.
Sad si odmah uletio, pa pošto nema šta da se kaže, makar da se baci neka provokacija?
E jesam se iznervirao u mp3
Čini mi se da visiš kao gost na ovoj temi 24/7.
Sad si odmah uletio, pa pošto nema šta da se kaže, makar da se baci neka provokacija?
E jesam se iznervirao u mp3
..je uleti sam posli crnog rizota i hobotnice ispod peke.....
cudi me da sam izdrza cilo vrime bez foruma 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Budi iskren i priznaj da voliš Dodika? Direktiva je direktiva, razumjet ću ja tolaganini wrote:..je uleti sam posli crnog rizota i hobotnice ispod peke.....cudi me da sam izdrza cilo vrime bez foruma
...ma sto ti je on mene zanima ist toliko jel pa snig u sarajevu
.
.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

I mi bi želili, da Kolinda nas zanima isto toliko, a i ja imam problem s apstinencijom oko forumalaganini wrote:...ma sto ti je on mene zanima ist toliko jel pa snig u sarajevu
.
Zašto partnerska osovina fercera? dio odgovornosti snosi i sarajevo... nemali dio
Bez daytona 2 ili neke konferencije na tu temu nema ništa od trećeg entiteta....
ali i tamo se treba orijentirati da se i taj drugi ukine, a ne još treći uspostavi.... uz uvjet naravno da se uređenje sasvim drukčije postavi...
u ovo godina se vidjelo, da je to sa entitetom čisti promašaj ... na što bi tek sličilo sve skupa nakon uvođenja trećeg...
sumnjam u funkcionalnost...
a i kolinda to zna, vjerojatno bolje od mene, ali glasovi su glasovi
Bez daytona 2 ili neke konferencije na tu temu nema ništa od trećeg entiteta....
ali i tamo se treba orijentirati da se i taj drugi ukine, a ne još treći uspostavi.... uz uvjet naravno da se uređenje sasvim drukčije postavi...
u ovo godina se vidjelo, da je to sa entitetom čisti promašaj ... na što bi tek sličilo sve skupa nakon uvođenja trećeg...
sumnjam u funkcionalnost...
a i kolinda to zna, vjerojatno bolje od mene, ali glasovi su glasovi
..sredice koli sve to...ima da ih postroji u sarajevu.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Dobro, hvala na postu, idem sad da otvorim novu temu, a deset starih bacim u arhivu,.storm wrote:Zašto partnerska osovina fercera? dio odgovornosti snosi i sarajevo... nemali dio
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19343 times
"MORAM vam ispričati nešto nevjerojatno. Kada sam bila mala tada je još postojala Radio Televizija Zagreb koja je završavala program s "Lijepo našom". Često sam čekala kraj programa iza ponoći da bi slušala himnu. Tada bih u tišini svoje kuće ustala i slušala himnu. Onog momenta kada dolaze stihovi "dok mu živo srce bije", ja bih stavljala ruku na srce. Nisam je držala tijekom cijele himne, ali ja držim da volim taj običaj", naglasila je predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović gostujući u emisiji Bujica.
Ono što u emisiji nije bilo rečeno je da Televizija Zagreb nikada nije završavala program s himnom "Lijepom našom". To je uvedeno tek 1990. godine kada je Grabar Kitarović imala 22 godine. Radio Zagreb imao je himnu, ali samo u instrumentalu.

Ono što u emisiji nije bilo rečeno je da Televizija Zagreb nikada nije završavala program s himnom "Lijepom našom". To je uvedeno tek 1990. godine kada je Grabar Kitarović imala 22 godine. Radio Zagreb imao je himnu, ali samo u instrumentalu.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Majo ,Da ti nisi mozda kriminalistiku studirala ??? 
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

[ytube][/ytube]laganini wrote:..jako lipa i pametna..i sedam jezika govori..imate baremjedno od to dvojd u bih...
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
Imala je ona i vise od 22.Maja wrote:"MORAM vam ispričati nešto nevjerojatno. Kada sam bila mala tada je još postojala Radio Televizija Zagreb koja je završavala program s "Lijepo našom". Često sam čekala kraj programa iza ponoći da bi slušala himnu. Tada bih u tišini svoje kuće ustala i slušala himnu. Onog momenta kada dolaze stihovi "dok mu živo srce bije", ja bih stavljala ruku na srce. Nisam je držala tijekom cijele himne, ali ja držim da volim taj običaj", naglasila je predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović gostujući u emisiji Bujica.
..sa dzbilja za tv nisam siguran ali mi kao studenti a to je davno bilo smo isto čekali kraj radio programa i onda bi bila himna i naravno odvrni radio do kraja ..baš me briga kome smeta hrvatska je prvak svijeta ..Maja wrote:"MORAM vam ispričati nešto nevjerojatno. Kada sam bila mala tada je još postojala Radio Televizija Zagreb koja je završavala program s "Lijepo našom". Često sam čekala kraj programa iza ponoći da bi slušala himnu. Tada bih u tišini svoje kuće ustala i slušala himnu. Onog momenta kada dolaze stihovi "dok mu živo srce bije", ja bih stavljala ruku na srce. Nisam je držala tijekom cijele himne, ali ja držim da volim taj običaj", naglasila je predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović gostujući u emisiji Bujica.
Laganini, Lijepa naša se nije nigdje čula, sve do 1990.laganini wrote:..sa dzbilja za tv nisam siguran ali mi kao studenti a to je davno bilo smo isto čekali kraj radio programa i onda bi bila himna i naravno odvrni radio do kraja ..baš me briga kome smeta hrvatska je prvak svijeta ..Maja wrote:"MORAM vam ispričati nešto nevjerojatno. Kada sam bila mala tada je još postojala Radio Televizija Zagreb koja je završavala program s "Lijepo našom". Često sam čekala kraj programa iza ponoći da bi slušala himnu. Tada bih u tišini svoje kuće ustala i slušala himnu. Onog momenta kada dolaze stihovi "dok mu živo srce bije", ja bih stavljala ruku na srce. Nisam je držala tijekom cijele himne, ali ja držim da volim taj običaj", naglasila je predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović gostujući u emisiji Bujica.
Nego, de ti meni pojasni, kakvo je to ime Kolinda?
Hrvatsko sigurno nije.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
Mate granic... Američki špijun, bude kolindin savjetnik... Kolinda... Meksikanka 
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)