spacebound wrote: 17 Jun 2022, 06:44Samo da si umjesto muzike pustila da se cuje zvuk vode za potpun ugodjaj![]()
Izvolite gospodjo
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
spacebound wrote: 17 Jun 2022, 06:44Samo da si umjesto muzike pustila da se cuje zvuk vode za potpun ugodjaj![]()

Zahvaljujem najljepseVanilla wrote: 24 Jun 2022, 10:28spacebound wrote: 17 Jun 2022, 06:44
Samo da si umjesto muzike pustila da se cuje zvuk vode za potpun ugodjaj![]()
Izvolite gospodjo![]()

uvijek_kontra wrote: 16 Nov 2023, 00:06 Ove godine zadnji dan godisnjeg odmora odlucili da cemo mjesto kuci iz Trogira, za Bosnu kod mojih pa cemo zajedno kuci.
Do granice jos nekako, od granice nikako.
Nemas internet, nemas navigaciju. Ja ukljucim internet za manje od 5 min, ode mi 40 eura.
Nit ja znam di smo bili, nit ja znam gdje smo prosli ALI toliko ljepote vidjesmo dok smo se vozili, da je D. u jednom trenutku rekao, bolje da smo ovdje dosli na godisnji, da mozak odmorim.
Vecinu vremena nismo imali pojma gdje smo i kuda idemo, zalutali na neku svadbu (Hr) i tamburasi nas uputili dalje. Samo Bog zna kako smo stigli u Kakanj jer mi vala ni danas ne znamo.![]()
Neka mjesta gdje smo bili.. Trilj, Blidinjsko jezero, Konjic, Jablanica... nisam sve ni popamtila.
Ono sto zelim reci je da je Bosna i Hercegovina toliko lijepa i zao mi je sto nece i ne moze da prosperira u tome.

Jesil ikad iso u teciju na buni?Rum wrote: 07 Jul 2024, 21:11 Jest Buna cudo i bogastvo jebo naftu poseri je ,sta bi dao Dubai da ovo ima pa ja
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest