- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9303 times
- Been thanked: 11063 times
- Status: Offline
Potužila se na Facebooku: Dečko 'evakuirao' u nju

Na svu sreću, nije poznat identitet mlade dame koja je po prvi put isprobala 'helić seks' i našla se u teškom problemu. U strahu da ne ostane trudna, pomoć je zatražila na društvenoj mreži.
Katastrofa koju ćete imati priliku vidjeti je ujedno jako i smiješna i jako tužna. Zaista živimo u svijetu jako... drugačijih ljudi.

Re: Potužila se na Facebooku: Dečko 'evakuirao' u nju
Ručno vađenje 
a evakuacija je stvar percepcije

a evakuacija je stvar percepcije

Habibti, ya nour el - ain... 

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Kakav helic, sta je ovo?'helić seks'
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Švedski helikopter... nemoj da postavljam...guglaj 

The helicopter is a very difficult (and awkward, don't forget awkward) but fulfilling sexual position. It is performed by the man who, while fully erect and inside the woman (... or whatever.), proceeds to turn his entire body in a circle around the woman. All the while turning his penis inside the woman's vagina (... or whatever.).

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Aaaa, propeller iz kamasutre
Zbunilo me ovo 'helic', cuj helic

Zbunilo me ovo 'helic', cuj helic
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7577 times
- Been thanked: 17780 times
- Status: Online
Facebook!?
Od kada se pojavio facebook 2004. godine, evidentno je da se broj korisnika svake godine povećavao.
Danas je facebook postao dominantna društvena mreža u odnosu na ostale, pa se vrijeme provedeno na internetu sve manje zove surfanje a sve više fejzbučenje.
Facebook pruža priliku svakome da se reklamira, da se poveže s drugim korisnicima (znanim i neznanim prijateljima), da kaže šta misli o političkom, ekonomskom i drugom stanju u svom okruženju, državi pa i svijetu.
O bitnim stvarima u društvu važno je iznijeti i svoj stav, a facebook je mjesto gdje to možete uraditi i gdje će vas mnogi čuti, i tako o Vama graditi stav i mišljenje.
Pitanje koje se danas nameće: Da li je normalno ako nemaš svoj profil na facebook-u?
Danas je facebook postao dominantna društvena mreža u odnosu na ostale, pa se vrijeme provedeno na internetu sve manje zove surfanje a sve više fejzbučenje.
Facebook pruža priliku svakome da se reklamira, da se poveže s drugim korisnicima (znanim i neznanim prijateljima), da kaže šta misli o političkom, ekonomskom i drugom stanju u svom okruženju, državi pa i svijetu.
O bitnim stvarima u društvu važno je iznijeti i svoj stav, a facebook je mjesto gdje to možete uraditi i gdje će vas mnogi čuti, i tako o Vama graditi stav i mišljenje.
Pitanje koje se danas nameće: Da li je normalno ako nemaš svoj profil na facebook-u?
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7577 times
- Been thanked: 17780 times
- Status: Online
Re: Facebook!?
Hmmm tema o FB već postoji.
Ovako, nemam svoj profil iz razloga što bi mi nevjerovatno išlo na živce špijuniranje rodbine, poznanika itd. Jednostavno mi se ne sviđa to. Ako bih ga pravila napravila bih samo za 10-15 osoba s kojima bih se zezala. Ovako imam profil Maja Bosanski foruma s kojim sam napravila forumsku FB stranicu.
Ne znači da ga neću nekad napraviti ali moje fejzbučenje neće biti ono tipično. Rekoh već 10-15 osoba i kapak, mada sad kako postoji viber i grupe na njemu i nema neke potreba za FB.
Nemam ništa protiv ljudi koji su na FB, ne znam zašto bih imala. Neke gluposti me nerviraju ali one dolaze od ljudi koji me i u reali nerviraju. To su:
1. žene koje tepaju muževima preko FB da svi vide koliko se vole a tamo niđe veze.
2. parovi koji imaju zajednički profil da time dokažu kako između njih nema tajni, nema šaranja okolo
3. ljudi koji svaki dan objavljuju 300 slika
4. tetke koje pišu mladima....mašalah moje ljepotice kako SIMI LJEPA a ta ni vidila ljepotice
5. žene koje jedna drugoj pišu mačko, ovo ono a ne podnose se
6. oni koji gdje god odu uđu na FB da drugi dobiju obavijest gdje su pa da svi pomisle kako imaju ispunjen život a ustvari..kad ti je negdje lijepo i ne uzmeš mob u ruku a ne da čačkaš po FB
7. žene koje stavljaju one slike s natpisima tipa... svi su ljubomorni na mene, ja sam kraljica, kad te povrijede digni glavu, nisu vrijedni tvojih suza itd ili kad objavljuju citate Bukowskog, Meše i Andrića a nijednu knjigu nisu pročitali
8. žene koje non stop hvale djecu, kaže slike, mamino zlato, položila mi je ovo, ono...s obzirom da u većini porodica jedno dijete dobro uči a drugo jok ovo drugo nikad i ne spomenu.
Primjer... brat na FB kaže ta i ta žena uslikala svjedočanstvo djeteta i napisala mamin ponos
Kaže tata, imaće joj kad j.bat mater!

Sad ćete iz priloženog zaključiti da mrzim sve živo
jok, samo na ovakve stvari zakolutam očima.
Al rekoh već, nemam ništa protiv ljudi koji ga imaju, posebno ako ga koriste u nekoj normalnoj količini.
A za ljude koji nemaju FB već su naučnici dokazali da su nedruštveni, psihopate i sve najgore.
Inače danas sve što je nekad bilo pozitivno sad se smatra sramotom. Zašto ne bi i FB.
Ovako, nemam svoj profil iz razloga što bi mi nevjerovatno išlo na živce špijuniranje rodbine, poznanika itd. Jednostavno mi se ne sviđa to. Ako bih ga pravila napravila bih samo za 10-15 osoba s kojima bih se zezala. Ovako imam profil Maja Bosanski foruma s kojim sam napravila forumsku FB stranicu.
Ne znači da ga neću nekad napraviti ali moje fejzbučenje neće biti ono tipično. Rekoh već 10-15 osoba i kapak, mada sad kako postoji viber i grupe na njemu i nema neke potreba za FB.
Nemam ništa protiv ljudi koji su na FB, ne znam zašto bih imala. Neke gluposti me nerviraju ali one dolaze od ljudi koji me i u reali nerviraju. To su:
1. žene koje tepaju muževima preko FB da svi vide koliko se vole a tamo niđe veze.
2. parovi koji imaju zajednički profil da time dokažu kako između njih nema tajni, nema šaranja okolo
3. ljudi koji svaki dan objavljuju 300 slika
4. tetke koje pišu mladima....mašalah moje ljepotice kako SIMI LJEPA a ta ni vidila ljepotice
5. žene koje jedna drugoj pišu mačko, ovo ono a ne podnose se
6. oni koji gdje god odu uđu na FB da drugi dobiju obavijest gdje su pa da svi pomisle kako imaju ispunjen život a ustvari..kad ti je negdje lijepo i ne uzmeš mob u ruku a ne da čačkaš po FB
7. žene koje stavljaju one slike s natpisima tipa... svi su ljubomorni na mene, ja sam kraljica, kad te povrijede digni glavu, nisu vrijedni tvojih suza itd ili kad objavljuju citate Bukowskog, Meše i Andrića a nijednu knjigu nisu pročitali
8. žene koje non stop hvale djecu, kaže slike, mamino zlato, položila mi je ovo, ono...s obzirom da u većini porodica jedno dijete dobro uči a drugo jok ovo drugo nikad i ne spomenu.
Primjer... brat na FB kaže ta i ta žena uslikala svjedočanstvo djeteta i napisala mamin ponos

Kaže tata, imaće joj kad j.bat mater!

Sad ćete iz priloženog zaključiti da mrzim sve živo

Al rekoh već, nemam ništa protiv ljudi koji ga imaju, posebno ako ga koriste u nekoj normalnoj količini.
A za ljude koji nemaju FB već su naučnici dokazali da su nedruštveni, psihopate i sve najgore.
Inače danas sve što je nekad bilo pozitivno sad se smatra sramotom. Zašto ne bi i FB.
- Rockefeller
- Aktivni forumaš
Ja redovnije koristim twitter. Na facebook udjem ponekada jer su tamo ljudi koje poznajem, al' objavim nešto od nove godine do nove godine.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
ja taj twiter nisam nisam koristio nit znam kako izgleda
a i na FB sam slabo , jos samo se rijesiti ove ludare....

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
Salahuddin wrote:Jebo vas facebook.Meni ko dodje na sijelo zna sta o tome mislim, pa i ne drze telefone u rukama.

Ma meni moj sin napravio profil.Nisam htjela to i gundzala sam...meni je to samo opterecenje jer kolegice stavljaju kojecega pa se osjecam duzna lajkati...ne voli ono pretjerano stavljanje svojih fotografija...ja nekad samo nesto podijelim na svom zidu....imamo jednu grupu u kojoj se ponekad malo nasalimo...nije mi fb neka fora...ja ovak na forumu tipkam, tipkam......ima tema pa mozes birati...na prvom sam stavljala svega i svacega....sad sam malo umjerenija....
....sve ono sto je Maja napisala, slazem se s time potpuno...

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

Isfejsbucite se kod kuce pa dodjite da pricmoREMB wrote:Salahuddin wrote:Jebo vas facebook.Meni ko dodje na sijelo zna sta o tome mislim, pa i ne drze telefone u rukama.

Question everything.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Imam dva profila, jedan sa imenom i prezimenom na kome imam nekih svega 100 ljudi uvrh glave (uglavnom ljude sa kojima sam u kontaktu ili dobro se poznajemo) i drugi na kome imam preko 1800 prijatelja, a koji mi služi da postavljam tuđe oglase na njega i privlačim nove prijatelje da bi napunio 5000 ljudi i prodao ga ili reklamirao tj. prodao i sam nešto. Nijedan profil ne koristim svakodnevno, nekad jednom u sedmici, nekad dvaput, a nekad svoko svaki dan (kad je lijepo vrijeme, tad mi internet veza "leti").
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 801 times
Samo jedan profil s neki 15 do 20 prijatelja 
vecinom onih iz skolskih dana,,,,tako sam najlakse u kontaktu s njima
palim jednom,dvaput u mjesec dana,,,nikako mi taj fejs nije zanimljiv
vise naporan,,,gluposti milion,,,,big brother.,,,,

vecinom onih iz skolskih dana,,,,tako sam najlakse u kontaktu s njima
palim jednom,dvaput u mjesec dana,,,nikako mi taj fejs nije zanimljiv
vise naporan,,,gluposti milion,,,,big brother.,,,,
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 798 times
Bejsbuk je jedno obicno dosadno smece.......sta me briga ko je gdje sta jeo pio i bio na moru s rajom zenom djecom itd....dakle slike se beskonacno nizu ........
a lajkovi sa laznim komentarima ijaaaao sto ste slatki....jako sto ti je super .......mogu mislit....kako vam je bilo .................to je za mene jedno obicno takmicenje......a u cemu to ne shvatam....
no jedino sto bude interesantnih smjesnih videa.........
a lajkovi sa laznim komentarima ijaaaao sto ste slatki....jako sto ti je super .......mogu mislit....kako vam je bilo .................to je za mene jedno obicno takmicenje......a u cemu to ne shvatam....
no jedino sto bude interesantnih smjesnih videa.........

FB nemam...
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Smatram da se tamo previse privatni zivot stavlja ...kako kazu tamo..."na zid"
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.