Bonaqua wrote:Nedjeljom

Kako su uspjeli ukloniti miris,a zadržati ostaloChloe wrote:Neee, nema miris bijelog luka ....
I prošle godine, donio mi je buraz. naručim ja to tako da mi donesuKrokodil Behko wrote:Donijela mi rodica neki šampon od kojeg mirišem ko ruža dva dana
Da li se ovo meni samo čini ili ima takve robe i kod nas?
Razlika je u proizvodima za nas i EU, velika.Krokodil Behko wrote:I prošle godine, donio mi je buraz. naručim ja to tako da mi donesuKrokodil Behko wrote:Donijela mi rodica neki šampon od kojeg mirišem ko ruža dva dana
Na našem tržištu, definitivno prodaju krš od robe.
To sam se ja malo poetski odrazio, a nemam pojma na šta mirišem i koji mi je sad šampon aktuelan.Chloe wrote:Razlika je u proizvodima za nas i EU, velika.Krokodil Behko wrote:I prošle godine, donio mi je buraz. naručim ja to tako da mi donesuKrokodil Behko wrote:Donijela mi rodica neki šampon od kojeg mirišem ko ruža dva dana
Na našem tržištu, definitivno prodaju krš od robe.
Kupujem u Mileru (najbliži mi je u Karlovcu), uvjerila sam u razliku kvalitete istih proizvoda predviđenih za njihove i naše tržište.
A ne moram naglašavati da ti proizvodi kod nas koštaju isto ili su čak i skuplji.
Nije valjda da mirišeš na ruže?
Kokosovo ulje...Svima koji nikako ne mogu bez sapuna ili gela za tuširanje preporučuje se da izaberu one najblaže te da nakon tuširanja na kožu nanesu hidratizirajuće kreme i losione, kako bi joj vratili pravu razinu vlažnosti i ulja.
..Šljivovica za dezinfekcijuina wrote:Onda bih i dalje imala osjecaj necistoce....![]()
Kokosovo ulje...Svima koji nikako ne mogu bez sapuna ili gela za tuširanje preporučuje se da izaberu one najblaže te da nakon tuširanja na kožu nanesu hidratizirajuće kreme i losione, kako bi joj vratili pravu razinu vlažnosti i ulja.
koristim ga gotov k'o vegetu u poslednje vrijeme....
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests