Uvesti gay parade i sexualnih odgoj kad izbacimo vjeronauku.ironman wrote: 09 Jul 2024, 20:31 Prvi korak na nivou BiH.
Ukidanje vjeronauke u javnim skolama.
A umjesto nje dodatno matematiku i fiziku.
Naravno,nemoguca misija.
I tu prici dodje kraj.

Moderator: Krokodil Behko
Uvesti gay parade i sexualnih odgoj kad izbacimo vjeronauku.ironman wrote: 09 Jul 2024, 20:31 Prvi korak na nivou BiH.
Naravno,nemoguca misija.
I tu prici dodje kraj.
seksualni odgoj itekako treba uvesti,evo nema ga sad pa se seksaju od 15 pa na dalje,vise nego na zpaduMutevelija wrote: 10 Jul 2024, 00:11Uvesti gay parade i sexualnih odgoj kad izbacimo vjeronauku.ironman wrote: 09 Jul 2024, 20:31 Prvi korak na nivou BiH.
Naravno,nemoguca misija.
I tu prici dodje kraj.![]()
Nije isto kad drzava to opravdava i potiče i kad neko individualno istrazuje.bosnjakinja wrote: 10 Jul 2024, 00:27seksualni odgoj itekako treba uvesti,evo nema ga sad pa se seksaju od 15 pa na dalje,vise nego na zpadu
Bas si zaostao.Obrazovanje seksualni pdgoj ne potice nista vec te obrazuje i rizicima i ostaloMutevelija wrote: 10 Jul 2024, 00:38Nije isto kad drzava to opravdava i potiče i kad neko individualno istrazuje.bosnjakinja wrote: 10 Jul 2024, 00:27
seksualni odgoj itekako treba uvesti,evo nema ga sad pa se seksaju od 15 pa na dalje,vise nego na zpadu
Bio sam ironičan, naravno da ne treba ukidati vjeronauke.
kako je to ista matrica sve, gay parade, gay brakovi, da djeca uče u skolama da nema muski i zenski rod, kasnije da ti je zabranjeno nekog osloviti sa ona, a vidis da je ona, moras reci on, ako to ne kazes kazna, ali taj misgendering je zadnja etapa .
"Roditelji se bune jer se u bh. kinima prikazuje dječiji film u kojem je glavni junak gay
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/rod ... /221203040
Zašto bi roditelji išli iz svoje zemlje. Ti zaboravljaš da je stav o homoseksualizmu isti za većinu ljudi ovdje, tako da adios na zapad vama. Šta je? Rado bi vi išli ali vam ne daju vize... Šteta, zarobljeni ste sa nama.bosnjakinja wrote: 10 Jul 2024, 01:44 Bas si zaostao.Obrazovanje seksualni pdgoj ne potice nista vec te obrazuje i rizicima i ostalo
A sto rekao komentator ispod ,roditelji imaju Iran tamo je homoseksualizam zabranjen i plus ne treba im viza iz Bosne,adios
Ja koliko znam i koliko vidim,Sarajevo je bilo obljepljeno EU zastavama prije par sedmica,jasno mi je gdje zemlja zeli da ideBosnia_Nord wrote: 10 Jul 2024, 02:29Zašto bi roditelji išli iz svoje zemlje. Ti zaboravljaš da je stav o homoseksualizmu isti za većinu ljudi ovdje, tako da adios na zapad vama. Šta je? Rado bi vi išli ali vam ne daju vize... Šteta, zarobljeni ste sa nama.bosnjakinja wrote: 10 Jul 2024, 01:44 Bas si zaostao.Obrazovanje seksualni pdgoj ne potice nista vec te obrazuje i rizicima i ostalo
A sto rekao komentator ispod ,roditelji imaju Iran tamo je homoseksualizam zabranjen i plus ne treba im viza iz Bosne,adios
To je isto kao da je uđem u grupu među 50 ljudi koji imaju jedan stav a ja suprotan i kažem "evo ja imam novi stav kome se ne sviđa adio iz grupe".
To što je Sarajevo obljepljeno EU zastava ne znači da je narod pro LGBTQ.bosnjakinja wrote: 10 Jul 2024, 02:34
Ja koliko znam i koliko vidim,Sarajevo je bilo obljepljeno EU zastavama prije par sedmica,jasno mi je gdje zemlja zeli da ide
ista ta zemlja osigurava gay ljudima da setaju i masu tako sto potrosi hiljade na njihovu zastitu
tako da jasno mi je gdje zemlja zeli,a narod kao narod..tabula rasa,do jucer su i na zapadu kamenom gadjali pedere pa vidi sad.Malo ja vjernika koji iz ubjedjenja nesto tvrde
Pa narod nije pro LGBT to znam, ali dok god im vlada osigurava njihova prava,boli njega ona stvar sta narod misliBosnia_Nord wrote: 10 Jul 2024, 02:47To što je Sarajevo obljepljeno EU zastava ne znači da je narod pro LGBTQ.bosnjakinja wrote: 10 Jul 2024, 02:34
Ja koliko znam i koliko vidim,Sarajevo je bilo obljepljeno EU zastavama prije par sedmica,jasno mi je gdje zemlja zeli da ide
ista ta zemlja osigurava gay ljudima da setaju i masu tako sto potrosi hiljade na njihovu zastitu
tako da jasno mi je gdje zemlja zeli,a narod kao narod..tabula rasa,do jucer su i na zapadu kamenom gadjali pedere pa vidi sad.Malo ja vjernika koji iz ubjedjenja nesto tvrde
Ja govorim o narodu a ne o vladi koja mora ispunajvati šta big boss kaže.
Neće se promijeniti narod na ovo se gleda kao na okupaciju od Zapada. Nešto što je nametnuro is strano tijelobosnjakinja wrote: 10 Jul 2024, 02:50Pa narod nije pro LGBT to znam, ali dok god im vlada osigurava njihova prava,boli njega ona stvar sta narod misliBosnia_Nord wrote: 10 Jul 2024, 02:47
To što je Sarajevo obljepljeno EU zastava ne znači da je narod pro LGBTQ.
Ja govorim o narodu a ne o vladi koja mora ispunajvati šta big boss kaže.
Ali nas narod je blag vec sad a na pocetku je,na zapadu su gadjali kamenjem ubijali ,palili kafice gdje se skupljaju
U Sarajevu ih pustaju na miru,lakse ce se nas narod "promjeniti" nego sto su zapadnjacki
with that said, znam da 99% balkana pedere ocima ne moze![]()
Išlo bi to mic po mic .bosnjakinja wrote: 10 Jul 2024, 01:44Bas si zaostao.Obrazovanje seksualni pdgoj ne potice nista vec te obrazuje i rizicima i ostaloMutevelija wrote: 10 Jul 2024, 00:38
Nije isto kad drzava to opravdava i potiče i kad neko individualno istrazuje.
Bio sam ironičan, naravno da ne treba ukidati vjeronauke.
kako je to ista matrica sve, gay parade, gay brakovi, da djeca uče u skolama da nema muski i zenski rod, kasnije da ti je zabranjeno nekog osloviti sa ona, a vidis da je ona, moras reci on, ako to ne kazes kazna, ali taj misgendering je zadnja etapa .
"Roditelji se bune jer se u bh. kinima prikazuje dječiji film u kojem je glavni junak gay
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/rod ... /221203040
Ja rekoh matematiku i fiziku pojacat.Mutevelija wrote: 10 Jul 2024, 00:11Uvesti gay parade i sexualnih odgoj kad izbacimo vjeronauku.ironman wrote: 09 Jul 2024, 20:31 Prvi korak na nivou BiH.
Naravno,nemoguca misija.
I tu prici dodje kraj.![]()
Hoce hoceMutevelija wrote: 10 Jul 2024, 08:22Neće se promijeniti narod na ovo se gleda kao na okupaciju od Zapada. Nešto što je nametnuro is strano tijelobosnjakinja wrote: 10 Jul 2024, 02:50
Pa narod nije pro LGBT to znam, ali dok god im vlada osigurava njihova prava,boli njega ona stvar sta narod misli
Ali nas narod je blag vec sad a na pocetku je,na zapadu su gadjali kamenjem ubijali ,palili kafice gdje se skupljaju
U Sarajevu ih pustaju na miru,lakse ce se nas narod "promjeniti" nego sto su zapadnjacki
with that said, znam da 99% balkana pedere ocima ne moze![]()
Kad ,nove generacije koje dodju, kako znas kakve ce biti ?bosnjakinja wrote: 10 Jul 2024, 12:44Hoce hoceMutevelija wrote: 10 Jul 2024, 08:22
Neće se promijeniti narod na ovo se gleda kao na okupaciju od Zapada. Nešto što je nametnuro is strano tijelo![]()
Prvo maternji jezik, da se makar osnove nauce, pa sve ostalo.
mislim, tekst treba razumjeti, pa onda mozda nesto pricatiElTriconi wrote: 09 Jul 2024, 15:42 Stae problem, ne treba djeci vikat da su hrvati i srbi din dusmani? Treba i dan danas na silu gurat bratstvo i jedinstvo a i jedni i drugi odavno prave segregaciju prema svemu drukcijem.
Sta, bilo prije tries godina, sta ima veze. Nisu ustase napravile puno logora, nisu spalili puno sela. Davno je to bilo![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests