Devojci potrebna pomoc oko izbora kopacki
Devojci potrebna pomoc oko izbora kopacki
Pozdrav svima
Trebao bi mi strucni savet nekoga ko trenira fudbal.U pitanju je izbor kopacki.Odmah da napomenem da sam zensko i da se u modele uopste ne razumem.Kopacke su za jednu, meni dragu osobu.On trenira fudbal, uskoro mu je rodjendan, pa sam zelela da ga iznenadim.Nisam htela nista da ga pitam, mozda bi posumnjao.Imam karticu za online placanje, pa nameravam da ih kupim preko neta.Malo sam istrazivala i pronasla jednu online prodavnicu, robu uvoze iz inostranstava, garantuju mi da su svi modeli originalni(nema kopija, replika) i nakon izbora i placanja, kopacke stizu na kucnu adresu u roku od 24 casa.Sta bi mi vi savetovali, koje kopacke da kupim?Da li one sa 6 krampona, ili koje imaju vise?Da li sa metalnim ili plasticnim kramponima?Videla sam da postoje i neke sa kombinovanim - 6 metalnih, a ostali su plasticni.Molim vas, pomozite.
Hvala puno na odgovoru.
Trebao bi mi strucni savet nekoga ko trenira fudbal.U pitanju je izbor kopacki.Odmah da napomenem da sam zensko i da se u modele uopste ne razumem.Kopacke su za jednu, meni dragu osobu.On trenira fudbal, uskoro mu je rodjendan, pa sam zelela da ga iznenadim.Nisam htela nista da ga pitam, mozda bi posumnjao.Imam karticu za online placanje, pa nameravam da ih kupim preko neta.Malo sam istrazivala i pronasla jednu online prodavnicu, robu uvoze iz inostranstava, garantuju mi da su svi modeli originalni(nema kopija, replika) i nakon izbora i placanja, kopacke stizu na kucnu adresu u roku od 24 casa.Sta bi mi vi savetovali, koje kopacke da kupim?Da li one sa 6 krampona, ili koje imaju vise?Da li sa metalnim ili plasticnim kramponima?Videla sam da postoje i neke sa kombinovanim - 6 metalnih, a ostali su plasticni.Molim vas, pomozite.
Hvala puno na odgovoru.
Re: Devojci potrebna pomoc oko izbora kopacki
Ja mislim da ti je najbolje da kontaktiraš trgovinu pa njih pitaš ovo što si nas pitala.
Oni će sigurno bolje znati nego mi ovdje
Oni će sigurno bolje znati nego mi ovdje
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9991 times
- Been thanked: 11869 times
- Status: Online
Za nekog ko se ne razumije baš oko toga, riskantno je naručiti online. Znajući naše mentalitete, riskantno je to i za one koji se razumijuImam karticu za online placanje, pa nameravam da ih kupim preko neta.Malo sam istrazivala i pronasla jednu online prodavnicu, robu uvoze iz inostranstava, garantuju mi da su svi modeli originalni(nema kopija, replika) i nakon izbora i placanja, kopacke stizu na kucnu adresu u roku od 24 casa
Odeš fino do trgovine, uzmeš u ruku i samo ti se kaže, da li je original Nike ili Adidas.
Odi u najbliži dućan i direktno probaj.... jako ovisi ako je stopalo visoko, usko, široko i ne odgovaraju svi modeli ma kako skupi bili .... moj klinac obožava nike ali ima prilično visoko stopalo pa mu osim mercurial modela druge nisu odgovarale..... zato smo na adidasu pretežno....
odeš probaš, zapišeš model, broj i onda slobodno na online shopping
edit...
nisam dobro ni pročitao tvoj tekst marija
a jel znaš na kojoj podlozi trenira i igra?
ako to čini na umjetnoj podlozi onda kopačke trebaju imati naziv AG ( Artificial Grass ) a za običnu travu FG ( firm ground )
tako ide i sa kramponima.... za pretežno blatnjave terene bolje su one sa 6 krampona, a za suhe sa više krampona
ovo su neke hibridne koje bi zadovoljile sve kriterije ali nikako za neki vrhunski nivo
FG

AG

odeš probaš, zapišeš model, broj i onda slobodno na online shopping
edit...
nisam dobro ni pročitao tvoj tekst marija
a jel znaš na kojoj podlozi trenira i igra?
ako to čini na umjetnoj podlozi onda kopačke trebaju imati naziv AG ( Artificial Grass ) a za običnu travu FG ( firm ground )
tako ide i sa kramponima.... za pretežno blatnjave terene bolje su one sa 6 krampona, a za suhe sa više krampona
ovo su neke hibridne koje bi zadovoljile sve kriterije ali nikako za neki vrhunski nivo
FG

AG

Habibti, ya nour el - ain... 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19370 times
- Status: Offline
Meni su kopačke uvijek djelovale pravo neudobno onako krute. Jesi li ih nosio ikad Storm i kakve su.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41541 times
- Been thanked: 28322 times
Idi ceri kupi sebi stikle,nalakiraj nokte ,utegni guzu ,mani se kopacki 
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Ovde je neko postavio sliku,punu virusa....
...mozda bi je trebalo ukloniti....
...mozda bi je trebalo ukloniti....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8225 times
- Been thanked: 19370 times
Uklonit ćemo kad ti pročitaš moj post na temi Poruka za forumaša 
Nosio, navucem i sad tu i tamo... Što reći, dzon je savitljiva plastikaMaja wrote:Meni su kopačke uvijek djelovale pravo neudobno onako krute. Jesi li ih nosio ikad Storm i kakve su.
Jel stikla udobna
Ne u tom smislu naravno
Hvala puno svima.Hvala Storm na detaljnom obrazlozenju, sad mi je vec lakse da izaberem model kad znam neke detalje
.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10241 times
i tako marija 994 zavrsi karijeru na nasem forumu 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- drugrankovic
- Inventar foruma

to mala kupuje poklon zelembacu... za fk zenicki medjedi
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

slabo se razumjem u to...
da je u pitanju
pa koja bandazha, koliko unci i to, kakva vreca je najbolja... ili streljashtvo, koji pistolj puska, municija...
ovako slaba vajda od mene
da je u pitanju
ovako slaba vajda od mene
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Rum wrote:Idi ceri kupi sebi stikle,nalakiraj nokte ,utegni guzu ,mani se kopacki
Procitaj malo, ne trazi za sebe
A čuj... sigurno je pretraživanjem više foruma, tek ovdje naletjela na stručan savjetJulia-Klara wrote:i tako marija 994 zavrsi karijeru na nasem forumu
Ma nema mene svaki server