Mi vicemo matan vaki matan naki a matan nam pred nosom

Moderator: Krokodil Behko

Mi vicemo matan vaki matan naki a matan nam pred nosom

Uturi kakvu tepsiju pored

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Vidi joj se na cehri da iz nje izbija zlo

To ti je nivo raje kad odu u komune, sve prodaju i daju pare vrhovnom poglavaru

Cc kakav vršiš stereotip. Cura izgleda ko avion.ElTriconi wrote: 15 Jul 2024, 16:23Vidi joj se na cehri da iz nje izbija zlo
Tebi haman bubrezi nisu dragi moj mute![]()

Jest al onaj sto se zakuco u one zgradeMutevelija wrote: 15 Jul 2024, 16:52Cc kakav vršiš stereotip. Cura izgleda ko avion.ElTriconi wrote: 15 Jul 2024, 16:23
Vidi joj se na cehri da iz nje izbija zlo
Tebi haman bubrezi nisu dragi moj mute![]()

Ma popravio bi ti nju buraz moj, kas bi vodila šatafciger i koliko si radišan momak sama bi pite pravila ti.

Prija bi ona mene navukla na heroine i to nego sto bi se ona mjenjalaMutevelija wrote: 15 Jul 2024, 17:40Ma popravio bi ti nju buraz moj, kas bi vodila šatafciger i koliko si radišan momak sama bi pite pravila ti.

Ova je taman za tebe.

Znaš ono kad zene kazu ee popraviti cu ja njega. Pa nalete na budalu.ElTriconi wrote: 15 Jul 2024, 18:00Prija bi ona mene navukla na heroine i to nego sto bi se ona mjenjalaMutevelija wrote: 15 Jul 2024, 17:40
Ma popravio bi ti nju buraz moj, kas bi vodila šatafciger i koliko si radišan momak sama bi pite pravila ti.![]()

Stos joj slat xbon od 50 maraka?Naseef Mushroom wrote: 17 Jul 2024, 16:49 Budala, influenserica a bavi se tim stvarima.
Da je svakom debilu koji je prati tražila da joj pošalju xbon od 50 maraka, više bi zaradila i ne bi se bojala zatvora.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest