U Sibir bi ja vas spakovala kao Staljin ,pa da vidim onda kako bi se slagali:valja
Moderator: Krokodil Behko
Za ljubav je potrebno troje..Calla wrote:Vasim,,nasim,,,![]()
U Sibir bi ja vas spakovala kao Staljin ,pa da vidim onda kako bi se slagali:valja
A kod nas i dalje demonstracije po ulicama za tolerantnu Njemacku,Lebowski wrote:Situacija se skroz smirila i niko više ne priča o ovome.
Činjenica je da je bilo montiranih slika i to u vrijeme njihova života.Zagorka wrote:
pa nije to etiketa,to je činjenica da tu imaš i četnika i komunjaru i prodanog
ti poredis Poslanika a.s. tj. svetinju najbrojnije vjere na svijetu i jednog politicara?Lebowski wrote:A čekaj malo.. Neko napiše, recimo mrki, da je Alija izdajnik ili nešto na taj fazon .. Ljudi će to shvatiti kao vrijeđanje. Na to sam mislio. Da li je dozvoljeno jer ljudi, dobar dio njih ovo karakterizira kao vrijeđanje Alije, islama, ABIH, BiH, itd.. i odmah počnu lijepiti etikete četnik, komunjara, prodao se..Zagorka wrote:Pogledaj ove dvije riječi kako su glupe.Dozvoljeno vrijeđati.Dijete koje je iole fino vaspitano već sa tri godine nauči da nije dozvoljeno nikoga vrijeđati.Lebowski wrote:Ljudi, šta ćemo sa predsjednikom Alijom? Je li njega dozvoljeno vrijeđati ili njegove ideje jer kako sam shvatio u 90% slučajeva ovi što su bili najglasniji u osudi vrijeđanja Muhameda isto bi postupili i kad bi bilo vrijeđanje predsjednika nam.
Šta ja znam, upoznao sam neke ljude koji kažu "Sve mi diraj al Aliju nemoj".
OK, jedna stvar je voljeti i poštovati ali da ti neko bude sa ove naše planete bude svetinja a nije ti ni rod nit' šta i da bi ti bio spreman izudarati nekog zbog nje, tačnije zbg uvrede.. pa pomalo je čudno. A dešava se.
Vjerovatno je i Tito imao iste pristalice, kao i neki drugi.
Zašto bi bilo dozvoljeno?Nešto zajebancije ok,ali dozirati,a izrugivanje i istupanje u javnost s nečim je drugo.
A opet smo drugo mi,mozemo laprdat i niko nas ne zarezuje,a mediji su drugi svijet,imaju uticaj.
Što se tiče tite da ga je ko nacrtao,i popušio bi muški.
To je gola istina,a može se srati u nedogled.
Što njega nisu ovako crtali?Nije valjda da je pasao bas svakome.Ali de nacrtaj ako smiješ........sloboda veli bila......aha.....
Ili nazvati neke njegove odluke ili ideje glupim, dualastim.. i to je vrijeđanje, tako se shvata ali imamo li pravo na to?
Pametnom dosta al uvijek ima neki @paparaci“Ove karikature nikako ne ismijavaju Poslanika. One ismijavaju nastojanja masa koje žele izokrenuti njegove riječi. Budite oprezni”, napisao je Clancy na svom Twitter profilu.
Nije govno već se pas posro.Samo budala pusti da mu uvale muda pod bubrege i još da bakšišmrki62 wrote:Pametnom dosta al uvijek ima neki @paparaci“Ove karikature nikako ne ismijavaju Poslanika. One ismijavaju nastojanja masa koje žele izokrenuti njegove riječi. Budite oprezni”, napisao je Clancy na svom Twitter profilu.
Vidi stvarno. Ne sjećam se da su to ikada uradileŽMLP: Zato što Jevreji znaju da se brane. Obratite pažnju na organizaciju Femen. One mogu da istrče gole pred papom ili u katedrali Notr Dam, što nikada ne bi mogle da urade u sinagogi.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests