Rukomet

Košarka, boks, skijanje, atletika, bacanje pogleda u vis itd
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu - Katar 2015

Post by KOMESAR » 22 Jan 2015, 11:29

storm wrote:
greeneyes wrote:Po Laganiniju bi najbolje bilo da se ni ne igra rukomet, odabereš četiri favorita po kladionici da se bore za titulu, a ove ostale poredaš onako po koeficijentu i to je to. :oo
Pa realno se tim sportom ozbiljno bave francuska, španjolska, danska i hrvatska, ako uzmeš rezultate proteklih 10tak godina... nijemci su uspostavili jaku ligu, ali plačaju danak tome da stranci vode glavnu rijeć u klubovima.... ne mogu ni prismrditi medalji.... skandinavci opasno pali.... jedne norveške ni nema na sp....šveđani se nešto bude, treba vidjeti kakvi su kad nalete na nekog iz velike četvorke :zubi
Hrvatska trenutno teško može i među osam.Šveđani su završili smjenu generacija.Čupić još nije ništa promašio,a nije ni on od čelika?
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 22 Jan 2015, 11:32

Čupo se jučer napromašivao malo jače..... hrvatska ide na brazil i eto je među 8 :kafa
ako im bude brazil prepreka, onda treba pogasiti sve klubove u hr .... odmah i sad
Habibti, ya nour el - ain... :srce

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR » 22 Jan 2015, 11:36

storm wrote:Čupo se jučer napromašivao malo jače..... hrvatska ide na brazil i eto je među 8 :kafa
ako im bude brazil prepreka, onda treba pogasiti sve klubove u hr .... odmah i sad
Možda prođu Brazil,ali vrlo teško?

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 11:39

KOMESAR wrote:
storm wrote:Čupo se jučer napromašivao malo jače..... hrvatska ide na brazil i eto je među 8 :kafa
Ja sam mislio da si ti ozbiljniji :cudi
neće to biti šetnja, ali stavljati brazil kao favorita ispred hrvatske je pomalo smiješno kad pričamo o rukometu :kafa
jest ono jedan dan, jedna tekma i sve se može dogoditi ali realno od 50 tekmi brazil bi jednu dobio ( malo je reć 10 )

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR » 22 Jan 2015, 11:45

storm wrote:
KOMESAR wrote:
Ja sam mislio da si ti ozbiljniji :cudi
neće to biti šetnja, ali stavljati brazil kao favorita ispred hrvatske je pomalo smiješno kad pričamo o rukometu :kafa
jest ono jedan dan, jedna tekma i sve se može dogoditi ali realno od 50 tekmi brazil bi jednu dobio ( malo je reć 10 )
Od stare slave se ne živi!

p.s.
Volio bih da griješim u procjeni kvaliteta Hrvatske.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 11:53

Pa dobro, koja sad stara slava ... 4/4 u skupini a vjerojatno bude i 5/5 osim ako se baš ne budu zajebavali...a nisu ni blizu top izdanju....ja ih stalno kritiziram :cudi
I davno sam napisao tu da imam dojam da se palo, ali još uvijek je to top 4... naravno ako se odigra shodno kvaliteti...

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 11:57

KOMESAR wrote:
laganini wrote:mesar ne budali ni jedan igrač ne igra bitnu ulogu ni u jednoj velikoj ekipi :jok
U rukometu je najvažniji tim.Pojedinac ništa ne odlučuje.Za šezdeset minuta igre i najbolji igrači su 100% samo u 20% minutaže.Sve ostalo je prazan hod.Vidi se na nisi igrao rukomet?

p.s.
Naši igrači kao i svi drugi u Evropi sve znaju o rukometu.Sve ostalo su nijanse.
..j ehaljina se može sašit i od običnog platna i od svile :ok ali isto ne vride :jok
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR » 22 Jan 2015, 12:08

storm wrote:Pa dobro, koja sad stara slava ... 4/4 u skupini a vjerojatno bude i 5/5 osim ako se baš ne budu zajebavali...a nisu ni blizu top izdanju....ja ih stalno kritiziram :cudi
I davno sam napisao tu da imam dojam da se palo, ali još uvijek je to top 4... naravno ako se odigra shodno kvaliteti...
Austrija i Makedonija su uzete na strah protivnika od veličine.Bumo vidjeli tu snagu.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 12:10

..zar ne vidiš da preskačem tvoje komentare...uozbilji se :zubi

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR » 22 Jan 2015, 12:11

laganini wrote:..zar ne vidiš da preskačem tvoje komentare...uozbilji se :zubi
Dobro,uozbiljiću se!

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 12:15

greeneyes wrote:Po Laganiniju bi najbolje bilo da se ni ne igra rukomet, odabereš četiri favorita po kladionici da se bore za titulu, a ove ostale poredaš onako po koeficijentu i to je to. :oo
..ma ko je to reka nego mi smišno kad se napada trener...i zeleni u nogometu može nekad proć i dosta lošija ekipa u rukometu ili košarki teško..može jedna od 100 eto vi ste imali tu jednu da Miluju zabije deset komada..desi se i to.. :zubi

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes » 22 Jan 2015, 12:57

laganini wrote:
..ma ko je to reka nego mi smišno kad se napada trener...i zeleni u nogometu može nekad proć i dosta lošija ekipa u rukometu ili košarki teško..može jedna od 100 eto vi ste imali tu jednu da Miluju zabije deset komada..desi se i to.. :zubi
Ma nije u tom poenta, nego ti sve poraze BiH pravdaš s rečenicom kako su oni slabiji. Onda po tome ne trebaju slabije ekipe ni dolaziti natjecati se. Jesu oni poimenično slabiji, ali nije to tolika razlika koliko ti želiš prikazati. Makedonija, Austrija i Tunis nisu rukometna elita, niti su to kad bili, niti bi pobjeda protiv njih bila neki aman bauk. :cudi

Rijeki su oni koji kritiziraju Markovića, evo Komesar je jedan od njih, inače je mali broj ljudi koji su nezadovoljni onim što radi Marković. Pa dobro sad, nije da u rukometu nema iznenadjenja, možda tek malo manje no u fudbalu. Da, istina, naša pobjeda protiv Islanda je zaista bila veliki podvig. :oo
Samo sabura

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 13:00

..ma o čemu ti pričaš već na početku teme sam ti reka što je austrija..oš jedan podatak ono njihovo krilo je prvi strijela u njemačkoj ligi ...eto samo jedan primjer ..a lazarovu da i ne govorim svjetska klasa već duže vrime.. :hm

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 22 Jan 2015, 13:04

Iznenđaenja su moguća, nisu baš tako rijetka ali da BiH prođe grupu odmah.. izgleda ne još, mada i da smo dobili Austriju, Tunis.. pa ne vjerujem da bi to rukometnom svijetu bilo neko čudo. :cudi
Prošli smo Island a malo ko je očekivao.

A favoriti, pogotovo kad ima subjektivnosti... da se vjerovalo Hrvatima oni su trebali uzeti zadnjih 15 zlata na ovim rukometnim takmičenjima.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 13:05

...ljestvica nam je dignuta previsoko to je..i sad ako osvojimo broncu biće opet samo bronca :place

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 22 Jan 2015, 13:08

laganini wrote:..ma o čemu ti pričaš već na početku teme sam ti reka što je austrija..oš jedan podatak ono njihovo krilo je prvi strijela u njemačkoj ligi ...eto samo jedan primjer ..a lazarovu da i ne govorim svjetska klasa već duže vrime.. :hm
Da i? pa Makedonija može samo biti Bogu zahvalna što imaju nekog ko Lazarov, inače bi bili obični prosjek. Uostalom, BiH je tog Lazarova ostavila na samo tri postignuta gola(dva iz sedmerca), što znači da se može kad se hoće i da samim pogledom na papir ne možeš unaprijed odlučiti pobjednika. Pobjednik se traži na parketu.. Uostalom, s kim i ja pričam, čisto sumnjam da si pogledao ijednu utakmicu BiH na SP-u. :roll
Samo sabura

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 13:11

greeneyes wrote:
laganini wrote:..ma o čemu ti pričaš već na početku teme sam ti reka što je austrija..oš jedan podatak ono njihovo krilo je prvi strijela u njemačkoj ligi ...eto samo jedan primjer ..a lazarovu da i ne govorim svjetska klasa već duže vrime.. :hm
Da i? pa Makedonija može samo biti Bogu zahvalna što imaju nekog ko Lazarov, inače bi bili obični prosjek. Uostalom, BiH je tog Lazarova ostavila na samo tri postignuta gola(dva iz sedmerca), što znači da se može kad se hoće i da samim pogledom na papir ne možeš unaprijed odlučiti pobjednika. Pobjednik se traži na parketu.. Uostalom, s kim i ja pričam, čisto sumnjam da si pogledao ijednu utakmicu BiH na SP-u. :roll
Ako ostaviš lazarova na 3 gola, znači da su druga dvojica na vanjskoj liniji imala viška prostora :zubi
uvijek je takav igrač prevaga, i da ne da gola ...uvijek ima dvojicu na sebi i ako ide brza lopta, višak je neminovan... a višak je u rukometu zicer :ok

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 13:13

..u kontradikciji si vidiš da su vas pobijedili i bez lazarova(nisam gleda vjerojatno ga terzić smirio) imaju oni igrače igraju godinama ligu prvaka nisu loši...recimo evropski prosjek ...doduše moram se ogradit ne znam sve igrače bih-a ali ako su karačić terzić i Miluju nosioci igre tanko je to.. :ok

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 22 Jan 2015, 13:22

storm wrote:
greeneyes wrote:
Ako ostaviš lazarova na 3 gola, znači da su druga dvojica na vanjskoj liniji imala viška prostora :zubi
uvijek je takav igrač prevaga, i da ne da gola ...uvijek ima dvojicu na sebi i ako ide brza lopta, višak je neminovan... a višak je u rukometu zicer :ok
Pa to mi nekako i logično. :oo
Ali evo reci mi kad je Lazarov bio ovako siromašan s golovima? A nije da nas je Makedonija baš udarila po ušima i s takvim tokom dogadjaj, naprotiv, bili smo bare bare s njima. :cudi
laganini wrote:..u kontradikciji si vidiš da su vas pobijedili i bez lazarova(nisam gleda vjerojatno ga terzić smirio) imaju oni igrače igraju godinama ligu prvaka nisu loši...recimo evropski prosjek ...doduše moram se ogradit ne znam sve igrače bih-a ali ako su karačić terzić i Miluju nosioci igre tanko je to.. :ok
Ček malo, je l' to Lazarov negdje ispario s terena, bio na klupi ili ono bješe na terenu, aktivan? Ovim sam ti samo htio reći da se unaprijed ne skidaju gaće(a ti si izgleda pobornik toga), već se boriš na terenu. Nećeš nikad ni uspjeti ako samo pogledaš na papir i kažeš-pa svi su bolji od nas, piši nam sve poraze i to je to, biće to jedna fina turneja.. :lud

Pa Makedonija je s Lazarovom ništa drugo do prosjek, nemaju nikakav iskorak na evropskoj i svjetskoj sceni. :cudi
Samo sabura

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 13:23

laganini wrote:..u kontradikciji si vidiš da su vas pobijedili i bez lazarova(nisam gleda vjerojatno ga terzić smirio) imaju oni igrače igraju godinama ligu prvaka nisu loši...recimo evropski prosjek ...doduše moram se ogradit ne znam sve igrače bih-a ali ako su karačić terzić i Miluju nosioci igre tanko je to.. :ok
Makedonci su najstarija ekipa na prvenstvu :cudi

Post Reply

Return to “Ostali sportovi”