Rukomet

Košarka, boks, skijanje, atletika, bacanje pogleda u vis itd
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu - Katar 2015

Post by laganini » 22 Jan 2015, 13:25

..pa ne moš reć da nisu dali sve od sebe..ali dadnu i drugi i onda kvalitet odlučuje uglavnom..naravno neka d može i sudac ili loš dan da odluče a govorim u principu :ok
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 13:27

Ali evo reci mi kad je Lazarov bio ovako siromašan s golovima? A nije da nas je Makedonija baš udarila po ušima i s takvim tokom dogadjaj, naprotiv, bili smo bare bare s njima. :cudi
green, tu dolazi na naplatu ono, što bih nema....iskustvo velikih natjecanja... i naravno kvaliteta
naprimjer hrvatska i kad ne odigra nešto, lagano i hladno se dovuče do pobjede u skupini....osim onih amatera iranaca nismo nikog ni razvalili.... makedonija je sredinom prvog dijela vodila i 4 razlike....ali polako se melje i igra svoju igru...
Habibti, ya nour el - ain... :srce

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 13:30

..ma jasno stor ali ne moš to ako nemaš kvalitetu.. :jokma pogledaj samo di naši igrači igraju sve liga prvaka.. :ok

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 13:33

laganini wrote:..ma jasno stor ali ne moš to ako nemaš kvalitetu.. :jokma pogledaj samo di naši igrači igraju sve liga prvaka.. :ok
Pa da....kvaliteta donosi samopouzdanje i smirenost... o tome sam pisao :ok

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes » 22 Jan 2015, 13:34

storm wrote:
Ali evo reci mi kad je Lazarov bio ovako siromašan s golovima? A nije da nas je Makedonija baš udarila po ušima i s takvim tokom dogadjaj, naprotiv, bili smo bare bare s njima. :cudi
green, tu dolazi na naplatu ono, što bih nema....iskustvo velikih natjecanja... i naravno kvaliteta
naprimjer hrvatska i kad ne odigra nešto, lagano i hladno se dovuče do pobjede u skupini....osim onih amatera iranaca nismo nikog ni razvalili.... makedonija je sredinom prvog dijela vodila i 4 razlike....ali polako se melje i igra svoju igru...
Pa to i ja želim reći, s tim da bih dodao bezmudnost(ne ide to u paketu s isksutvom, to je posebno). Mi smo bukvalno sami sebe pobjedili i protv Tunisa i protiv Austrije. U ključnim trenucima smo radili tako glupe i besmislene stvari tipa jurcanje i bacanje lopte u bunar. Onda dodavanja-katastrofa, kad ovako pogledaš sa strane rekao bi da su to neki amateri koji se tek uče osnovnim rukometnim stvarima. I najveći problem i besmislica jeste igra s igračem više. Ne mogu da vjerujem da bukvalno nisu nikada iskoristili igrača više, kao da se prepadnu kao mala djeca.. To mene najviše boli, kad znaš da sam sebe yebeš. Sinoć je bio klasičan primjer kako se od gotovog pravi veresija. :cudi
Samo sabura

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 13:37

..po meni bih je problem što su uništeni nekadašnji centri s najačim rukometnim školama..a sad osim ljubuškog sve ostalo je nula..a ljubuški opet regrutira kadrove za hrvatsku..znam prokletstvo ali je tako.. :ok

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 22 Jan 2015, 14:53

Nisam gledao utakmicu, tek vidim ovo...

Dobro.. prvo isključenje je bilo mada komentator i na navija baš za to..

A ovo drugo Toromanovića.. pa možda je mogao i ne suditi. :cudi

Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 14:57

..je moga je..nisam gleda nego čitam komentare u hrvatkim tiskovinama.. :ok

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9889 times
Been thanked: 11698 times

Post by Krokodil Behko » 22 Jan 2015, 17:31

storm wrote:

Jel ono par stranica prije (na klipu) bio faul/penal/isključenje?
U redu je sve to za neiskustvo, ali sinoć su tekmu prelomili suci. Eto pogledaj koji je minut igre bio, rezultat i sve okolnosti.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 17:35

...ma mogli su oni skinut još koji bod nije to nemoguća misija ali realno uspjeh da su došli na sp..mislim za popularizaciju rukometa velika stvar :ok

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 19:13

Krokodil Behko wrote:
storm wrote:

Jel ono par stranica prije (na klipu) bio faul/penal/isključenje?
U redu je sve to za neiskustvo, ali sinoć su tekmu prelomili suci. Eto pogledaj koji je minut igre bio, rezultat i sve okolnosti.
Suci su posebna priča u rukometu .... pisao sam da ti mogu skrojiti tekmu i rezultat, kao u nijednom sportu.... hrvatska je to dobro osjetila u srazovima sa tzv velikima u prošlosti....
mada sad moram reći da je hrvatska češće u položaju kad suci naginju u njenu korist, kad se igra protiv tzv malih...vidjelo se to i na ovom prvenstvu...

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 19:15

..dobro ali nema opravdanja ako ne moš pet minuta zadnji zabit gol..znači ne možeš... :ok

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 19:21

laganini wrote:..dobro ali nema opravdanja ako ne moš pet minuta zadnji zabit gol..znači ne možeš... :ok
ajoj lagani sjeti se nas nekad protiv francuza, raspadali smo se da nismo po 10 minuta zapucali po golu pošteno... znaš kakvi su završetci nekad bili kad bi se uvukla nervoza :cudi sijeku te suci, balić baca nerezonski, dajemo loptu u ruke francuzima, ovi tuku , suci ne trzaju ... a pričamo o polufinalima i finalima, ne neke bezveze tekme u grupi..... ako je išta postignuto ovih godina, imamo sad ravnopravan tretman :ok

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 19:33

..ma vjerojatno su oni bili jači od nas bez obzira što smo mi to gledali s navijačke strana..i sam znaš da mi nismo anđeli mlatimo i mi i to dobro ali protiv oni crnaca i karabatića nisi moga primirisat.. :zubi

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 19:41

laganini wrote:..ma vjerojatno su oni bili jači od nas bez obzira što smo mi to gledali s navijačke strana..i sam znaš da mi nismo anđeli mlatimo i mi i to dobro ali protiv oni crnaca i karabatića nisi moga primirisat.. :zubi
Bio sam jako sretan kad je Dinart otišao u penziju :D.

Još da mi je Omeyera ispratiti :haha

ili onaj Gilles .... mila majko što je taj tamburao Balića :888

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 19:49

Image
Goluža uoči BiH: Oni će se "napaliti" na nas, to je posebna utakmica za mene
Hrvatska u petak igra protiv BiH
Piše: A.Ha.

HRVATSKI rukometaši već su kolo prije kraja natjecanja u skupini B na Svjetskom prvenstvu u Kataru osigurali prvo mjesto, pa stoga dvoboj protiv Bosne i Hercegovine u petak (17 sati) nema rezultatski značaj za izabranike Slavka Goluže.

"Ni kao igrač, a niti kao trener nisam birao utakmice. Trebamo ući s velikim poštovanjem prema protivniku, ali i s mislima na sebe i na zadatke koje moramo odraditi. Samo tako možemo ići stepenicu po stepenicu prema onome što nam je cilj. Tražim maksimalnu ozbiljnost bez obzira tko igrao i koliko. Tražim trku i agresivnost, jer to moramo popraviti", izjavio je Goluža.

"Velika stvar je za BiH je i plasman na Svjetsko prvenstvo"

Reprezentacija BiH u prva je četiri nastupa osvojila samo dva boda, te se nalazi na petom mjestu skupine. U osminu finala može proći samo u slučaju pobjede protiv Hrvatske, ali i uz poraz Tunisa od slabašnog Irana.

"BiH je napravila veliku stvar samim time što se plasirala na SP. Sigurno će se dodatno 'napaliti' na nas, što je i sportski, ali mi moramo biti pravi. Ovo je posebna utakmica i za mene, jer zna se odakle su mi korijeni", dodao je Goluža.

Gojun: Bitno je da se nositelji igre što manje umaraju

Jakov Gojun, specijalist za obranu, očekuje kako će izbornik Goluža u dvoboju protiv BiH odmarati naše najjače adute kako bi bili spremni za nastavak prvenstva.

"Mi smo napravili svoj posao, prvi smo u grupi. Bosnu respektiramo maksimalno, i bez obzira na sastav u kojem ćemo igrati idemo na pobjedu. Turnir je dug, ima još puno utakmica i zato je važno da se mi koji smo nositelji igre što manje umaramo."

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3927 times
Been thanked: 2953 times

Post by Pasaga » 22 Jan 2015, 19:50

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 20:38

Ovo je baš pokazivanje mišića :123

Zbog nesportskog ponašanja
IHF pokazuje mišiće: Miluju suspendovan, Savez novčano kažnjen

Piše: F. Zametica

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u duel sa Hrvatskom ući će znantno oslabljena.

Naime, iskusni lijevi bek našeg nacionalnog tima Nikola Miluju suspendovan je od strane Međunarodne rukometne federacije zbog nesportskog ponašanja nakon sinoćnjeg susreta sa Tunisom u kojem oštećeni od strane portugalskog sudijskog para. Miluju je suependovan na tri susreta, što znači da neće igrati protiv Hrvatske, a niti u dva meča President kupa.

Međutim, to nije sve. Međunarodna rukometna federacija pokazala je mišiće i Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine, koji je kažnjen sa 1.000 švicarskih franaka i to zbog prigovora prema sudijskom paru i zapisničkom stolu.

Da stvar bude gora, kazna je izrečena dok su naši momci bili na treningu, a kada su se svi zajedno vratili u hotel zatekla ih je neprijatna vijest. Kako se žalba može uložiti najdalje dva sata nakon izricanja kazne, Rukometni savez nije mogao uložiti istu.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 22 Jan 2015, 20:59

Nije strašna kazna a i meni je smetalo što naši popizde kada uđu u lošu seriju, zbog neke sudijske odluke... to često kontraefekt izazove.

Zašto u švicarskoj valuti, jer je sjedište tamo?
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Jan 2015, 21:09

Nemam pojma za sjedište... ali i nogometaši dobijaju "čestitke" u CHF :D.

:hm ehf ima sjedište u Beču, aIHF u baselu ....švica :ok

Post Reply

Return to “Ostali sportovi”