Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Tačno tako, i mala djeca od dvije-tri godine znaju zapitkivati i tražiti od svojih roditelja da im šta pojasne pa tako i Leb. Nije sramota pitati, je l' tako Leb?
Uz dužno poštovanje ja to tako vidim, ti zapitkuješ, postavljaš pitanja(pa me samim time i asociraš na dijete), a Salah i Bosanac ti objašnjavaju. Tako da ne brinem se za tebe, u dobrim si rukama. A uvijek je bilo lako pitati, to svako zna, uspjeh je kad nešto uspiješ i pojasniti.
greeneyes wrote:Uz dužno poštovanje ja to tako vidim, ti zapitkuješ, postavljaš pitanja(pa me samim time i asociraš na dijete), a Salah i Bosanac ti objašnjavaju. Tako da ne brinem se za tebe, u dobrim si rukama. A uvijek je bilo lako pitati, to svako zna, uspjeh je kad nešto uspiješ i pojasniti.
Ako ti je postavljanje pitanja odlika samo djeteta OK. Onda sam veliko dijete.. Al da si malo bezobrazan - jesi.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Pa Leb ja sam davno na nekoj temi napisala Salahudinu da sam na tvom mjestu ne bi ništa odgovarala Lebu jer se iz aviona vidi da pitanja postavljaš bezveze i da te uopšte ne interesuje to što pitaš a Salahudin se baš potrudi da odgovori.
Al eto.
Maja wrote:Pa Leb ja sam davno na nekoj temi napisala Salahudinu da sam na tvom mjestu ne bi ništa odgovarala Lebu jer se iz aviona vidi da pitanja postavljaš bezveze i da te uopšte ne interesuje to što pitaš a Salahudin se baš potrudi da odgovori.
Al eto.
Očito nisam zadovoljan odgovorima ili mi nije dovoljno njihovo objašnjenje na nekim pitanjima.. islam je savršen, Kur'an je savršen itd. Eno tamo podržavaju kamenovanje žena .. hajd ne budi licemjerna onda i idi podrži to tamo.
greeneyes wrote:Uz dužno poštovanje ja to tako vidim, ti zapitkuješ, postavljaš pitanja(pa me samim time i asociraš na dijete), a Salah i Bosanac ti objašnjavaju. Tako da ne brinem se za tebe, u dobrim si rukama. A uvijek je bilo lako pitati, to svako zna, uspjeh je kad nešto uspiješ i pojasniti.
Ako ti je postavljanje pitanja odlika samo djeteta OK. Onda sam veliko dijete.. Al da si malo bezobrazan - jesi.
Ne, naravno, ako pročitaš moj prethodni post vidjet' ćeš da se ne odnosi samo na djecu, već je općenito bolje pitati nego skitati. Nema potrebe da se ljutiš, majka mu stara. Valjda je dozvoljeno malo peckanje.
Poštenije ti je da priznaš da se postavljaš ili si se postavio previše arogantno sa namjerom da uvrijediš ili omalovažiš nego to proturavanje peckanja.
Maja wrote:Pa Leb ja sam davno na nekoj temi napisala Salahudinu da sam na tvom mjestu ne bi ništa odgovarala Lebu jer se iz aviona vidi da pitanja postavljaš bezveze i da te uopšte ne interesuje to što pitaš a Salahudin se baš potrudi da odgovori.
Al eto.
Nisi u pravu.
Ja mislim da baš postavlja itekako dobro smišljena i usmjerena pitanja koja tjeraju na propitkivanje i promišljanje.
Meni se čini da je problem čim nisi pripadnik svjetonazorske većine i usudiš se propitkivat većinski svjetonazor.
Nekako mi se ne čini da je prije bilo tako, šteta