Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Nisam još naletio na "onu pravu" zbog koje bi kredit dizao al` neće to mene mimoići, znam ja. Čekam da se opet zarati u Bosni (gluho bilo) pa možda neka izbjegne od mene čim kredit dignem. Svejedno je u švicarcima il` eurima, ubiše kamate i vako i nako. Potpis u banci je pogubniji od onog u Daytonu, ruka mi se osušila prije nego potpišem.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
Re: hocel bit rata u bosni, iskreno misljenje
Nisam ja kao neki koji se po forumu hvale kako su se borili a u stvari se nisu za ništa izborili i u sušrini su pobjegulje pa žive na nekom drugom području za koje su se opet neki drugi borili.harlekin wrote:ti torbe vec spakovao i poceo japanski ucit et nek se nadjemrki62 wrote:Sa ovakvim narodom u BiH je sve moguće.
Život je čudo

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 357 times
- Status: Offline
nest kontam nebi to mogao bit bas neki klasican rat,protiv srba il tak nest 
onda bi ostale ove nase gnjide zive,a bgm pravi grobari bosne
znaci trebalo bi fino zasukat rukave pa krenut od mjesne zajednice do vlade federacije,od cistacice do presjedavujeceg
zavirit u sjediste sve i jedne stranke i izac kao jedini koji dise
a onda fino bavit se ceranjem cetnika po brdima i dolinama
ovako cu gledat nepravdu i trpjet cijeli zivot,dozivjet mozda 70g,i umrijet kao pas,mozda usran s nekim cjevcicama u nosu
tako da bi iskreno i od srca volio potamanit ovu bagru nebitno ocu li i ja snjima u vjecna lovista,bar cu ko coek otic tamo
i nastavit ih ganjat lukom i sjekirom do velikog manitua

onda bi ostale ove nase gnjide zive,a bgm pravi grobari bosne
znaci trebalo bi fino zasukat rukave pa krenut od mjesne zajednice do vlade federacije,od cistacice do presjedavujeceg
zavirit u sjediste sve i jedne stranke i izac kao jedini koji dise
a onda fino bavit se ceranjem cetnika po brdima i dolinama
ovako cu gledat nepravdu i trpjet cijeli zivot,dozivjet mozda 70g,i umrijet kao pas,mozda usran s nekim cjevcicama u nosu
tako da bi iskreno i od srca volio potamanit ovu bagru nebitno ocu li i ja snjima u vjecna lovista,bar cu ko coek otic tamo
i nastavit ih ganjat lukom i sjekirom do velikog manitua

..po meni je nažalost vrlo moguć..i dalje se nije riješilo nacionalno pitanje ponavljaju se greške iz yuge s tim da je devedesete prošlo 45 godina za razliku od sad kad nije ni u polamržnja se osijeća u zraku.. sve je još pod kontrolom dok je međunarodno faktor čimbenik..riješenje da se izbjegne je da se sjedne za stol i dogovore sve tri strane bez fige u džepu a svi oni koji se tu junače u stilu oni bi ovo oni bi pobili onoga sigurno nisu stabilizacijski faktor..eto u principu sam optimista ali u ovom slučaju ne 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- fruit
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Niko mene nije pitao ni za prošli rat,pa sam bio u rovu...Što se tiče RS mislim da oni nemaju vojsku kao ni Federacija i da tu nema govora o nekom ratu.Srbija se za onaj rat spremala štampajući novac i izvlačeći vrijednosti za bezvrijedni papir,pa još činjenicu da su imali pod kontrolom svo naoruzanje biše Armije,,,i opet nisu uspjeli čak ni Kosovo okupirati.Srbija ponovo zadugo neće biti agresor...Pa sa kim bi onda ratovali?Sa EU? Pa kad bi nas oni htjeli okupirati mi bi se sami predali.
Naravno u slučaju da ponovo dođe do rata sa nekim,bio bih tamo gdje mi je mjesto...
Naravno u slučaju da ponovo dođe do rata sa nekim,bio bih tamo gdje mi je mjesto...
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
...fru jasno da smo svi iscrpljeni ekonomski ali misliš da je to razlog da ga ne bude...kolko zemalja u svijetu a nemaju doslovno za kruv 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9580 times
- Been thanked: 11334 times
Na ovoj temi, mogućnost rata predviđaju i kao da navijaju i da ga bude, samo tri lika.
Nijedan od njih ne živi u BiH. Božije davanje pa je isto tako bilo i 92. godine. Toliko se satraše brinući za interese raznih nacija ili kozmopolitizam, da jedva čekaju da nas gurnu jedne na druge.
Nijedan od njih ne živi u BiH. Božije davanje pa je isto tako bilo i 92. godine. Toliko se satraše brinući za interese raznih nacija ili kozmopolitizam, da jedva čekaju da nas gurnu jedne na druge.
..prepostavljam da si i mene tu strpa...a što ja želio bih-u kao državi dabogda bilo hrvatskoj toliko o tome....naravno loši dečki su ti a ne oni koji po postovima izjavljuju da bi oni potaracali ove ili one ako im se ne sviđa to što imaju...sve više sam uvjeren da sam u pravuKrokodil Behko wrote:Na ovoj temi, mogućnost rata predviđaju i kao da navijaju i da ga bude, samo tri lika.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Oni su rekli AKO, a ne da žele, pa čak nisu ni predvidili.laganini wrote:..prepostavljam da si i mene tu strpa...a što ja želio bih-u kao državi dabogda bilo hrvatskoj toliko o tome....naravno loši dečki su ti a ne oni koji po postovima izjavljuju da bi oni potaracali ove ili one ako im se ne sviđa to što imaju...sve više sam uvjeren da sam u pravuKrokodil Behko wrote:Na ovoj temi, mogućnost rata predviđaju i kao da navijaju i da ga bude, samo tri lika.
Ne možeš braniti ljudima da brane svoju zemlju u ratu. Evo i tebi jedan

..u temi je u naslovu kažite iskreno mišljenje nemojmo glumit političare.. 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Mogu ti reći, da i meni smeta to "tarcanje", a hajd budi malo umjesto mene, pa ko murija interveniši svaki čas
Haj' budi "pederčina" na svakoj temi.

Re: hocel bit rata u bosni, iskreno misljenje
U Federaciji ubise se jeduci kavijar...KOMESAR wrote:Ko će ratovati? RS je na koljenima,nemaju za hljeba.

Nece biti rata zapad je ostvario sve svoje planove,skoro sve ostaje samo da natera srbe da udju u unitarnu BiH kako bi sa hrvatima kontrolisali i neutralisali stvaranje ''dzihad'' drzavice ma kolika ona bila.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Muslimane može samo Allah dž.š.kontrolisati.Zar ti Pariz nije jasan dokaz.radeta62 wrote:Nece biti rata zapad je ostvario sve svoje planove,skoro sve ostaje samo da natera srbe da udju u unitarnu BiH kako bi sa hrvatima kontrolisali i neutralisali stvaranje ''dzihad'' drzavice ma kolika ona bila.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Tesko i Alah da ti pomogne, skrenuli ste sa njegovog puta ako podrzavate te koji kolju i ubijaju u ime Alaha.KOMESAR wrote:Muslimane može samo Allah dž.š.kontrolisati.Zar ti Pariz nije jasan dokaz.radeta62 wrote:Nece biti rata zapad je ostvario sve svoje planove,skoro sve ostaje samo da natera srbe da udju u unitarnu BiH kako bi sa hrvatima kontrolisali i neutralisali stvaranje ''dzihad'' drzavice ma kolika ona bila.

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Ja podžavam one koji kolju i ubijaju muslimane.radeta62 wrote:Tesko i Alah da ti pomogne, skrenuli ste sa njegovog puta ako podrzavate te koji kolju i ubijaju u ime Alaha.KOMESAR wrote:Muslimane može samo Allah dž.š.kontrolisati.Zar ti Pariz nije jasan dokaz.radeta62 wrote:Nece biti rata zapad je ostvario sve svoje planove,skoro sve ostaje samo da natera srbe da udju u unitarnu BiH kako bi sa hrvatima kontrolisali i neutralisali stvaranje ''dzihad'' drzavice ma kolika ona bila.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Ti si opasan tip i fataljist.KOMESAR wrote:Ja podžavam one koji kolju i ubijaju muslimane.radeta62 wrote:Tesko i Alah da ti pomogne, skrenuli ste sa njegovog puta ako podrzavate te koji kolju i ubijaju u ime Alaha.KOMESAR wrote:Muslimane može samo Allah dž.š.kontrolisati.Zar ti Pariz nije jasan dokaz.radeta62 wrote:Nece biti rata zapad je ostvario sve svoje planove,skoro sve ostaje samo da natera srbe da udju u unitarnu BiH kako bi sa hrvatima kontrolisali i neutralisali stvaranje ''dzihad'' drzavice ma kolika ona bila.

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
.........a ja mislila da smo imali ovu temu...........deja vu 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23448 times
- Been thanked: 6169 times
- Status: Online
aaaaalloooooooooooooooo,jel' pocelo?! 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Opusteno, corci...Veca wrote:aaaaalloooooooooooooooo,jel' pocelo?!

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.