Krokodil Behko wrote:Jedna Saudijka je ispunila zahtjev za razvodom nakon što je otkrila da njezin suprug u mobitelu ima spremljen njezin broj pod imenom Guantanamo
Jooo ovo mi je razvedrilo jutro

Moderator: Krokodil Behko
Krokodil Behko wrote:Jedna Saudijka je ispunila zahtjev za razvodom nakon što je otkrila da njezin suprug u mobitelu ima spremljen njezin broj pod imenom Guantanamo
Jooo ovo mi je razvedrilo jutro
...meni bi bilo dovoljno da mi zena ima ovaj tvoj avatar.....Maja wrote:Krokodil Behko wrote:Jedna Saudijka je ispunila zahtjev za razvodom nakon što je otkrila da njezin suprug u mobitelu ima spremljen njezin broj pod imenom Guantanamo
Jooo ovo mi je razvedrilo jutropa kako će se razvesti od muža s ovakvim smislom za humor
[ytube][/ytube]Pasaga wrote:...meni bi bilo dovoljno da mi zena ima ovaj tvoj avatar.....Maja wrote:Krokodil Behko wrote:Jedna Saudijka je ispunila zahtjev za razvodom nakon što je otkrila da njezin suprug u mobitelu ima spremljen njezin broj pod imenom Guantanamo
Jooo ovo mi je razvedrilo jutropa kako će se razvesti od muža s ovakvim smislom za humor
.......čim se udaš,prestaće ti biti smiješno vjeruj......vidjećešMaja wrote:Krokodil Behko wrote:Jedna Saudijka je ispunila zahtjev za razvodom nakon što je otkrila da njezin suprug u mobitelu ima spremljen njezin broj pod imenom Guantanamo
Ali lik je zabavan, budi iskrena. Originalnosti mu ne manjka.Zagorka wrote:.......čim se udaš,prestaće ti biti smiješno vjeruj......vidjećešMaja wrote:Krokodil Behko wrote:Jedna Saudijka je ispunila zahtjev za razvodom nakon što je otkrila da njezin suprug u mobitelu ima spremljen njezin broj pod imenom Guantanamo
To mu je bila realnija šansa.... atletska građa, analna muskulatura, itd ...Krokodil Behko wrote:Možda je prodavao dupe a ne ....