Velika razlika u godinama
Moderator: spacebound
Re: On ima 31, a ona 91 godinu!
...ne izgleda lose za svoje godine 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
- Status: Offline
Sad ce ti laganini rankovic reci moze mama da ti bude pervertitu jedan 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Taman za tebe, ti izgledaš malo starije, ona malo mladje..laganini wrote:...ne izgleda lose za svoje godine
Samo sabura
- drugrankovic
- Inventar foruma

ovo je idiotizam , danas je u modi ne vladanine organizacije (uglavnom strani placenici) ali ranko bi moro razmislit o otvaranju jedne
"lečilište"
vodjenje o dijetalnom nacinu zivota, dakle leb i voda
terapija prebrojavanje prsljenova, ispravljanje kicme, ravnih stopala, pendrecenje
"lečilište"
vodjenje o dijetalnom nacinu zivota, dakle leb i voda
terapija prebrojavanje prsljenova, ispravljanje kicme, ravnih stopala, pendrecenje
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
...jesil ti zaboravio otic u onaj dikont,trzni centar..... 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- drugrankovic
- Inventar foruma

svudje ti brknesh nosinu... ko radio mileva...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
..ajde odredite godine koje se mogu komentiratMaja wrote:Sad ce ti laganini rankovic reci moze mama da ti bude pervertitu jedan
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Od čika Saliha uvijek se nešto može naučitiSalahuddin wrote:Ima bona Zagi. Gerontofilija. To bi bilo kao da se Mala_Mu zaljubi u mene.Zagorka wrote:A šta znam...medicina je to sve lijepo istrazila,objasnila,etiketirala............parafiliju,nekrofiliju,zoofiliju,pedofiliju.......ekshibicioznizam,voajerizam,fetišizam,sadizam,mazohizam.....incest,ovo,ono........samo za ovo sa razlikom od prosječnog zivotnog vijeka nema etikete........mislim da se plaše uvrijediti starce,bilo bi tu buke.........to se nešto šuška,problem s bakom,ovo,ono.........ništa glasno..........zasto se sve spomenuto ubraja u seksualne poremećaje a ovo ne?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
Potpuno razumijem ovog momka! Nema nista bolje neg kad žnjuka stegne
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
Ma vidi je! Ne moj da si prosta!!Zagorka wrote:.......hebi se melek![]()
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
Ti bi i mrtvog cetnika kresnuo...laganini wrote:...ne izgleda lose za svoje godine
Pa jasno da bi. Ti to sigurno znaš jer si prvi najebo u Domovinskom ratu u Hrvatskoj. Ovo je ekskluzivna informacija iz prve ruke. (da ne rečem iz radetine guze) A vidim da ti se dopalo pa ne čudi što si već ispoljio želju prisustvovati u sarajevskoj paradi, samo što će se onda prozvati paradeta umjesto parada.radeta62 wrote:Ti bi i mrtvog cetnika kresnuo...laganini wrote:...ne izgleda lose za svoje godine
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
Zoofilu i preverznjaku prestani prvo da zlostavljas tu zivotinju prijavicu te drustvu za zastitu zivotinja...tovar wrote:Pa jasno da bi. Ti to sigurno znaš jer si prvi najebo u Domovinskom ratu u Hrvatskoj. Ovo je ekskluzivna informacija iz prve ruke. (da ne rečem iz radetine guze) A vidim da ti se dopalo pa ne čudi što si već ispoljio želju prisustvovati u sarajevskoj paradi, samo što će se onda prozvati paradeta umjesto parada.radeta62 wrote:Ti bi i mrtvog cetnika kresnuo...laganini wrote:...ne izgleda lose za svoje godine

Ma ja sam srbofil, mnogi srbi su u Domovinskom ratu najebali od mene pa me najprije prijavi Društvu za zaštitu srbotinja.
O, sudbo kleta...
Znam ja takve ka sto si ti koji se hvale i junace po forumima a krili su se po rupama dok se rat nije zavrsio... 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Salahuddin wrote:Zagorka wrote:Od čika Saliha uvijek se nešto može naučitiSalahuddin wrote:Ima bona Zagi. Gerontofilija. To bi bilo kao da se Mala_Mu zaljubi u mene.Zagorka wrote:A šta znam...medicina je to sve lijepo istrazila,objasnila,etiketirala............parafiliju,nekrofiliju,zoofiliju,pedofiliju.......ekshibicioznizam,voajerizam,fetišizam,sadizam,mazohizam.....incest,ovo,ono........samo za ovo sa razlikom od prosječnog zivotnog vijeka nema etikete........mislim da se plaše uvrijediti starce,bilo bi tu buke.........to se nešto šuška,problem s bakom,ovo,ono.........ništa glasno..........zasto se sve spomenuto ubraja u seksualne poremećaje a ovo ne?...kuži se i u fetiše i u seksualne poremećaje
...........vjerujem da se kod vas češće pominje ta riječ,kod nas se uopće ne koristi,ili bar ne u mojim krugovima
Nest' citam stare postove pa naletjeh i na ovo. "Cika Salih".Bas me ljutis da ti na PM posaljem sliku (ne mislim na bezobrazluke), pa da vidimo jesam li cica.
Pa ako neces bezobraznu,ne salji nikakvu,sta ce mi,vidjela sam te već
Uglavnom,to ti znači isto što i baja.......ako ne znas ni sta je baja,znaci da si dugo odsutan.......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Re: Velika razlika u godinama
dobro čičaSalahuddin wrote:Dobro, dobro, objasnila si mi. Nemam nista protiv tog "baja".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11848 times
Ovo morate znati prije veze sa starijim muškarcem

1. Ne želimo da se družimo s vašim prijateljima
Nije kao da smo stariji samo pet godina, pa nam je super zabavno da idemo na žurku vašeg prijatelja. Noći kada smo lumpovali do pet ujutru su iza nas.
2. Možda samo jedan viski umjesto sedam vodki
Mi i dalje možemo da pijemo, samo to ne želimo da radimo u nekom ofucanom baru. Sada možemo sebi priuštiti pravo piće u baru gdje se nećemo gurati za šankom.
3. Slušaćete priče o "starim danima" i pitati se zašto više nismo tako zabavni
Propustili ste naše divlje dane, te ste u naš život ušle kada smo se smirili. Nemojte pokušavati da nas podstaknete na ponašanje od ranije jer je najbolje da ostane u albumu uspomena.
4. Mi nismo uvijek baš tako zreli
To što smo stariji ne znači da smo prestali da gledamo crtiće ili da se smijemo na najgluplje fore. Neke stvari nikada neće proći.
5. Nismo više u fazonu neobaveznih veza
Ako smo u vezi, onda smo stvarno u vezi.
6. Znamo šta želimo od života i teško da će to neko moći da promijeni
Ok, možda niko baš ne zna tačno šta želi, ali imamo posao, ako ne i karijeru, više novca i određeni način života. Zašto bismo htjeli da mijenjamo nešto čemu smo u dvadesetim stremili?
7. Mnogo smo naučili iz prethodnih veza
Da naravno da imamo mnogo emotivnog tereta na leđima, ali što smo više djevojaka imali bolje znamo šta želimo i kako da izbjegnemo iste greške koje smo ranije činili.
8. Mi smo zaista kao vino
Muškarci zaista bolje izgledaju s godinama.
9. Moguće je samo prijatelji sa bivšim djevojkama
Budite spremne na to. Svaki zreo i pristojan muškarac u 80 posto slučajeva civilizovano je raskinuo s bivšom. Ali, ne brinite više nismo zaljubljeni u njih.
10. Bolji smo u krevetu
Hajde, jednostavno da kažemo da imamo više iskustva.
Izvor: B92