storm wrote:Urednik sam foruma, pa se neću obazirati previše na tvoje budalaštine....

Kiks koji sam najavljivao iako sam se nadao da sam u krivu .... ali nije to kraj, još smo uvijek top 4 ako te baš ta činjenica boli, jedan plasman više manje sad.. i sa mnogo jačom repkom smo na sp u njemačkoj zapeli u četvertrfinalu, pa se nakon toga nastavila berba medalja.... nama nije potrebno prvenstvo u svojoj avliji, da se domognemo medalje, mi smo ih redovito nosili od svukud.... zato smiri doživljaj
ps.
drago mi je da si digao lovu na kladi ....
daleko ste vi od top 4...
bjese do juce... ai tu ste bili taj cetvri
gotovo prikane, ovo nije ni top 6, ma i sa nemcima i svedjanima bi vam bilo nategnuto gledajuci po prikazanom... aj jedna utakmica al u najlaksoj grupi na prvenstvu pa posle brazil... daleko od top 4
nije to bila jedna utakmica... bio si u pravu uglavnom ali si se zanosi nadom ma mi smo sila doce to...
shipak, i jesam ti reko nijesam volio kad poljaci vodili 10 - 7 i propustili priliku na plus 4... brzaju znao sam panika... nemaju pravu alozenost i onda ste ih na frku hvatali... cekao sam da vi povedete, opustite se i onda trt milojka...
tako i bilo...
a sad na koga cu pare? poljska - katar? poljaci imaju generaciju, evo uspeli su, i sad do finala il nikad... ali na drugu stranu katar je sad na prvenstvu i nikad vishe... tako da gospodo ranko ce ide na katar... da udju seici u istoriju... i opravdaju pare...
a onda najgluplje finale. katar francuska

"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”