Rukomet

Košarka, boks, skijanje, atletika, bacanje pogleda u vis itd
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu - Katar 2015

Post by storm »

Urednik sam foruma, pa se neću obazirati previše na tvoje budalaštine.... :kafa
Kiks koji sam najavljivao iako sam se nadao da sam u krivu .... ali nije to kraj, još smo uvijek top 4 ako te baš ta činjenica boli, jedan plasman više manje sad.. i sa mnogo jačom repkom smo na sp u njemačkoj zapeli u četvertrfinalu, pa se nakon toga nastavila berba medalja.... nama nije potrebno prvenstvo u svojoj avliji, da se domognemo medalje, mi smo ih redovito nosili od svukud.... zato smiri doživljaj :sjedi

ps.
drago mi je da si digao lovu na kladi ....
Habibti, ya nour el - ain... :srce
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes »

Nisma gledao utakmicu Hrvatska-Poljska, tako da ni ne mogu nešto komentarisati u vezi iste, sem toga da sam iznenadjen konačnim ishodom.

Znači Francuzi ili Španci osvajaju zlato. Biće to poprilično nezanimljivo, predvidljivo finale. :oo
Samo sabura
Johny
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Johny »

ne obracaj paznju Storme,,nije lako kad moras navijati za poljsku,,,tunis,,francusku,jer tvoja reprezentacija se uigrava,,,ali kod kuce :hihi
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

Ja sam gledala samo zadnjih 20 minuta :D

joj onaj karacic je u kljucnom momentu pogrijesio :grana
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski »

Nisam gledao al Hrvati su zasluženo ispali. :oo
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Johny wrote:ne obracaj paznju Storme,,nije lako kad moras navijati za poljsku,,,tunis,,francusku,jer tvoja reprezentacija se uigrava,,,ali kod kuce :hihi

pa dobro i mi jednom ne odosmo na prvenstvo... a i kockama bese bolje da nijesu...

al zato kosarka sinko :djed

teodosic ziva legenda, nadvisio i pokojnog drazena kojem se klanjam
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

drugrankovic wrote:

pa dobro i mi jednom ne odosmo na prvenstvo... a i kockama bese bolje da nijesu...

Ne bubaj tu .... uglavnom je vama bolje da ne odete jer redovitro dobijate po repu vrlo rano.... i četvrtr finale vam je san ( osim kad igrate u svojoj avliji, a znamo kako ide rukometno domaćinstvo, kad su u pitanju repke druge lige poput vas slovenija 2004, i danas katar ;) )
košarka je druga tema, ne prebacuj se na to u nedostatku argumenata, a i ova zanimljiva teza teodosić vs dražen petrović.... malo mi pruži statistike, klubove, trofeje i tako to....tamo na košarci ....sa zanimanjem ću ispratiti, pa da donesemo sud :ok
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

storm wrote:Urednik sam foruma, pa se neću obazirati previše na tvoje budalaštine.... :kafa
Kiks koji sam najavljivao iako sam se nadao da sam u krivu .... ali nije to kraj, još smo uvijek top 4 ako te baš ta činjenica boli, jedan plasman više manje sad.. i sa mnogo jačom repkom smo na sp u njemačkoj zapeli u četvertrfinalu, pa se nakon toga nastavila berba medalja.... nama nije potrebno prvenstvo u svojoj avliji, da se domognemo medalje, mi smo ih redovito nosili od svukud.... zato smiri doživljaj :sjedi

ps.
drago mi je da si digao lovu na kladi ....

daleko ste vi od top 4...

bjese do juce... ai tu ste bili taj cetvri :)

gotovo prikane, ovo nije ni top 6, ma i sa nemcima i svedjanima bi vam bilo nategnuto gledajuci po prikazanom... aj jedna utakmica al u najlaksoj grupi na prvenstvu pa posle brazil... daleko od top 4 :djed

nije to bila jedna utakmica... bio si u pravu uglavnom ali si se zanosi nadom ma mi smo sila doce to...

shipak, i jesam ti reko nijesam volio kad poljaci vodili 10 - 7 i propustili priliku na plus 4... brzaju znao sam panika... nemaju pravu alozenost i onda ste ih na frku hvatali... cekao sam da vi povedete, opustite se i onda trt milojka...

tako i bilo...

a sad na koga cu pare? poljska - katar? poljaci imaju generaciju, evo uspeli su, i sad do finala il nikad... ali na drugu stranu katar je sad na prvenstvu i nikad vishe... tako da gospodo ranko ce ide na katar... da udju seici u istoriju... i opravdaju pare...

a onda najgluplje finale. katar francuska :123
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

storm wrote:
drugrankovic wrote:

Ne bubaj tu .... uglavnom je vama bolje da ne odete jer redovitro dobijate po repu vrlo rano.... i četvrtr finale vam je san ( osim kad igrate u svojoj avliji, a znamo kako ide rukometno domaćinstvo, kad su u pitanju repke druge lige poput vas slovenija 2004, i danas katar ;) )
košarka je druga tema, ne prebacuj se na to u nedostatku argumenata, a i ova zanimljiva teza teodosić vs dražen petrović.... malo mi pruži statistike, klubove, trofeje i tako to....tamo na košarci ....sa zanimanjem ću ispratiti, pa da donesemo sud :ok

aj aj kmeci... razujem ja sad nadrkanost :valja

nemoj tako, ipak mi smo cesto ulazili u cetvrtfinala i u zadnjih 15 godina... i nikom bas nije lako sa nama bilo... mi smo ti problem...
i posebna prica znas i sam... s cesima imamo plus osam i to tamo prokockamo... to smo ti mi... :123

a da smo bili ovdje, u osam bi bili sigurno :djed

lakse je prvenstvo sveta no evrope... a sto se doacinstva tice , da ne biste pretprosli put doacini ne biste videli zlato u vaterpolu koje je odavno rezervisano zna se kome :obrve

aj nije smak svjeta

dje je lagani?????????????????????????????????????????????

:haha
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Mislim samo se vi možete na nekoj temi gdje vas uopće nema, tako raskokodakati :cudi

idi piši tamo na basket, neću riječ prigovoriti.... na rukometu da šutite :sjedi
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ma volim i ja tebe! :valja

znas da na je komsijski neuspjeh drazi od svog uspjeha... :valja

a jesmo krelci zar ne... :djed
Johny
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Johny »

Salahuddin wrote: Zalosno je sto ovo boldovano zaista istina. To vazi za sve nas. Iako je BiH rano pokopana, ja sam prizeljkivao da Hrvati dodju do vrha kad vec mi nismo mogli. Ali dosta nasih ljudi koje znam, aktivno su navijali protiv Hrvatske. Jebes me ako cu to ikada razumjeti. :cudi
mozda ja nisam normalan ali uvijek navijam prvo za BiH ,,,ako nas nema(cest slucaj) onda navijam za komsije..kako god preci su od poljaka,,spanaca,,rusa,,bjelorusa,,
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

Rukometna reprezentacija Katara slavila je jučer u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Njemačke.

Bivši golman reprezentacije Bosne i Hercegovine, Danijel Šarić dan pred duel sa Poljskom u polufinalu govorio je o historijskom rezultatu za Katar i azijski rukomet.

"Mislim da je mali broj ljudi očekivao da će Katar doći do polufinala Svjetskog prvenstva. Međutim mi smo imali neke svoje ciljeve, a oni su bili da damo svoj maksimum. Mislim da nam je pomoglo to što smo razmišljali samo o narednoj utakmici. Nijednog trenutka nam niko nije zacrtao da dođemo do nekog finala, polufinala. Ljudi su nam rekli borite se, idite maksimalno," rekao je Šarić.

Bivši golman reprezentacije Bosne i Hercegovine, nije želio mnogo komentarisati priču o navodnim velikim premijama.

"Je li ti to vjeruješ? Vjeruješ li ti u to?," kratko je rekao Šarić i samim tim između redova poručio kako priče o enormnim premijama nisu istinite.

"Mislim da će utakmica sa Poljskom biti izuzetno teška. Nema favorita, već je polufinale. Baš kao i mi i oni imaju svoje jače i slabije strane, oni imaju dobar golmanski par, odbranu, bekovski par," rekao je Šarić.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

Ipak je procurilo:
Nakon što su savladali Njemačku i tom pobjedom plasirali se u polufinale Svjetskog prvenstva, reprezentativci Katara pored uspjeha koji im samo igranje u polufinalu nosi, osigurali su sebi ogromne prihode.

Naime, njima je obećano ukoliko dođu do polufinala da 32 miliona eura podijele između sebe s obzirom na zasluge, a to je za rukometne uslove nevjerovatan podatak.

Pored novčanih prihoda, svaki igrač će dobiti uređen stan kao i auto Maserati.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

To po meni stvara sliku da je rezultat Katara bezvrijedan sa sportskog aspekta.... namaknuli novce, stvorili legiju stranaca... ajde kao klub to i nekako, ali reprezentacija :cudi
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

...opet smo popušili di smo najmanje tribali stara stvar goluža se gubi kad ne ide sve po planu...prvo već se ponavljam da imamo svjetsku klasu s ovakvom obranom kakvom igramo osvojili bi deset zlatni do sada..druga stvar duvnjak očito ne može više od pola sata deset njegovi minuta drugog poluvremena napravimo 6:1 posli naravno nije moga odat...a sad keta on igra protiv poljaka s karačićem na vanjskom na obrani 6:o kakvu igra poljska a sliškovića zaboravio koji je solidno odigra rolu ovak on linijom manjeg otpora nema mi ko reć igraju glavni..i kad te napusti sreća a to je primiš gol ivić zaspa ijoš dobiješ isključenja s dva igrača više nisi ni zaslužio da dobiješ..i kolko znači trener vidi se po poljacima prije bi pali kad bi ih mi razbili ko na početku drugog ali sad ne to je rukopis trener i to s ekipom koja nema srednjeg napadača svaka čast... :ok
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by KOMESAR »

storm wrote:To po meni stvara sliku da je rezultat Katara bezvrijedan sa sportskog aspekta.... namaknuli novce, stvorili legiju stranaca... ajde kao klub to i nekako, ali reprezentacija :cudi
Ne može se reći da je bezvrijedno igrati polufinale SP.Ipak su oni ekipa koja je očitala lekciju Njemačkoj.Možda je bezvrijedan rezultat za Katarski rukomet,ali i to je upitno.
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..ma katar godinama ulaže u rukomet nije lako stvorit igrača ali sigurno da je i ovo dobar vijetar u leđa.. :ok
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski »

Da sastaviš kakav rukometni "Dream team" opet bi bilo pitanje da li će ostvariti neki uspjeh protiv uigranih ekipa i stoga je rezultat Katara vrijedan a daleko od toga da igrači koji igraju za njih su tog kalibra te je još vrijedniji.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini »

..naravno da nije zasluge idu treneru..i da da je nama šarića i ovakvi bi se prošetali..naši golmani osam obrana protiv poljske :place
Post Reply

Return to “Ostali sportovi”