Moderator: Krokodil Behko
i think you posted in the wrong topic page
covjece mi vjerujemo u isusa i merjem njegova matiMasamune wrote: 30 Jul 2024, 15:11 Priključe se jedinoj pravoj religiji - staroj Grčkoj i vrhovnom Bogu Zeusu.
Olimp tebi i ostalima dođe kao Noina arka za spas od katastrofe koja je neminovna.
Imamo i mi Teogoniju u kojoj je objašnjen postanak svijeta i kako je Zeus pobijedio oca Krona (Kronosa) i titane, pa kasnije postane vrhovni Bog svih Grka.Guesswhosback wrote: 30 Jul 2024, 15:31covjece mi vjerujemo u isusa i merjem njegova matiMasamune wrote: 30 Jul 2024, 15:11 Priključe se jedinoj pravoj religiji - staroj Grčkoj i vrhovnom Bogu Zeusu.
Olimp tebi i ostalima dođe kao Noina arka za spas od katastrofe koja je neminovna.
https://quran.com/en/maryam u kuranu ima cjeli chapter nazvan iza Maryam mati Isusa i Isus je spomenut u velikim respect
Masamune wrote: 30 Jul 2024, 15:40Imamo i mi Teogoniju u kojoj je objašnjen postanak svijeta i kako je Zeus pobijedio oca Krona (Kronosa) i titane, pa kasnije postane vrhovni Bog svih Grka.Guesswhosback wrote: 30 Jul 2024, 15:31
covjece mi vjerujemo u isusa i merjem njegova mati
https://quran.com/en/maryam u kuranu ima cjeli chapter nazvan iza Maryam mati Isusa i Isus je spomenut u velikim respect
Masamune wrote: 31 Jul 2024, 12:20 To je normalna pojava da lete iznad Kabe. Eto te kao pećinski ljudi koji nisu znali šta je vatra pa su se istoj divili.
I cijela ta reakcija u tom videu se može svesti na to.
izvini ovo nije normalno i tu se nemoze hrana donositi , nemoratise svidzati ali nemoras sada izgovarati bezveznoMasamune wrote: 31 Jul 2024, 12:20 To je normalna pojava da lete iznad Kabe. Eto te kao pećinski ljudi koji nisu znali šta je vatra pa su se istoj divili.
I cijela ta reakcija u tom videu se može svesti na to.
da je bila neka crkva nebi se smijo
al nas sta jeste smijesno obazavati covjeka koji pojede hranu pa trci u toilet da to pusti i jos smrdi e to je smjesno
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests